Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

merhaba kızlar benim bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve durum çok içaçıcı değil troitlerimden dolayı aşırı ödem çıktı bu benim elimde olan bir durum değil yağdan kilo almamışım ama 3 kilo ödemim var anlayacağınız güncel kilom 87,0 ve bu hafta değişik bir listem var ve hiç serbest günüm yok haftaya en az 3 yada 4 kilo vermeni bekliyorum dedi diyetisyenim harfiyen uymaya kararlıyım ama troitler ne der bu duruma bilmiyorum biliyosunuz tiroitler stres durumlarında çok yükseliyor ve benimde stresim hiç bitmiyor bu aralar bunada şükür deyip yoluma devam ediyorum

moni cim cumaya daha çok var detoks suları ve normal suyu çok içerek cumaya kadar ödemi atıp sabit kalsam çok sevinecem ve bu durum için senden özür diliyorum takımdan çıkmayı hiç istemiyorum ama rahatsızlığımdan dolayıda istediğim kiloyu veremiyorum bu yüzden takımdan çıkarmak istersen saygı duyarım

moralini bozma canım kilo konusunda hele sakın stres yapma
zaten henüz listede de değilsin, devam canım kimse ayrılmıyor.

merhaba canım geçmiş olsun umarım ödemin bu hafta gider sağlıklı kilo vermeye başlarsın

Selam kızlar.. benim motivasyona çok ihtiyacım var, açlık krizim geldiği anda duramıyorum pek de sağlıklı olduğu söylenemez maalesef. Nolur bir şey diyin bana. Bugün kahvaltı yapacak zamanım yoktu. Yorgunluktan gözlerimi bile açamıyorum. 2 çocuk, ev işleri, yemek dışarıdaki işler vs artık sadece bana bakıyor. Eşimin ebeveyn izni bitti işe geri döndü. Çok zorlanıyorum her bi yana yetişeceğim diye, kendimi önemsemiyorum. Bunun için vaktim bile yok. Nolur pratik olacak sağlıklı yemek önerileriniz varsa yazar mısınız? Bu hafta tartıda + görmemek için ne yapabilirim. (Bilmeyenler için;emziriyorum)

selam, oncelikle bu donem gecici, uzerindeki stresi atmak icin vaktin oldukca kitap oku, dus al, kendin icin bisey yap, otur bi kahve ic sevdigin programi ac tvde. Stresten ac degilken bile yemek yenebiliyo (ben oyleyim, ozellikle abur cubur tatli yerim stres varsa) ondan kendi stresini azaltmak icin birseyler yap.
Yemek onerisi olarak firinda hersey pratik ve saglikli, tuzunu yagini azalt yemeklerin firina at. Hem uzun vaktinide almaz tencere gibi basinda durman da gerekmez.
Maydanozlu detoks sulari ise yariyor. Blenderin varsa bir avuc maydanoz( sapiyla) , yarim limon suyu, 1 salatalik karistir ic.
canin tatli istediginde meyve ye, mesela muz. Yada tarcinli sut. Bunlar sekerini dengeler ve tatli istegini karsilar biraz. Ben de ise yariyor en azindan.

kahvalti atlamamaya calis. Hic vaktin yoksa 1 dilim ekmek 1 parca peynir, zeytin ye , su ic.
sonra vaktin olunca ogle yemegi gibi devam edebilirsin. Ama metabolizma calismaya baslasin. Hem emziriyormussun enerjiye ihtiyacin var.

Benim aklima bunlar geldi. Kahvaltiya hic hic vakit olmuyosa eti form musli tavsiye ederim icinde badem kuru uzum falan da var gayet guzel sutle yersin sabahlari.

Iyi aksamlar kizlar

menum
Kahvalti; detoks cayi ( maydanoz, elma, limon, yesil cay)
1 yumurtadan biberli omlet, 1 dilim beyaz peynir, kepek ekmegi

ogle: muzlu sut (ev yapimi)

aksam: 1 kase balkabagi corbasi(kremasiz) ,2 tane karniyarik (kizartmadan firinda kozlenmis) , 2 salatalik tursusu.

Bitki cayi iciyorum simdi. Bundan sonra cay/ kahve icebilirim.

2.5 lt su olur yatana kadar
Spor yok

Bende menümü yazayım
Sabah
İki tane yağsız kaşarlı tost
Bir fincan şekersiz çay

Öğle
Bir kase tel şehriye çorbası
Bir dilim fırında kaşarlı karnabahar

Ara
İki tane siyah erik

Akşam
Bir tabak etli kuru fasulye
Üç kaşık esmer bulgur pilavı
Cacık

Su 2.5 litre spor yok

@moni

iyi akşamlar
KAHVALTI:1 haşlanmış yumurta,2 dilim domates,1 salatalık,peynir ,bal
ARA:1 kuru kayısı ,5 adet fındık
ÖĞLEN:3 kaşık bulgur pilavı
AKŞAM:8 adet yaprak sarma
Misafirlige gittim yarim dilim bisküvili pasta yedim kendimi tuttum çok şükür
Spor yok yatmadan yapmaya çalışacağım
Su:1 .5 lt
Yürüyüş yok

iyi geceler hanimlar ikidir teli elime aliyorum bisey cikiyor yarim kaliyor 3.de basaricam insallah

Sabah 8.30
az patatesli 2 yumurtali omlet
2 zeytin az tulum peynir yesillik biber

12.00 turk kahvesi 2 kucuk kuru kayisi ile

14.00 2 kasik eriste

17.30 1 kase ayranasi
yarim kase tavuklu sehriye corbasi
yarim tabak ispanak kavurma
2 litre
5000 kusur adim atmisim .Bugun epey hareketli gecti.

Granola yaptım sabah kahvaltım süt ve granola olacak bundan sonra
Afiyet olsun cnm bende gronala bar yaptım çok güzel ve tok tutuyor saracım.Arkadaşlara da yaptım sipariş götürürken kapış kapış aldılar çok beğendiler.Bugün yine yaptım yarın sipariş götürücem.Gerçekten de sağlıklı atıştırmalık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…