moralini bozma canım kilo konusunda hele sakın stres yapmamerhaba kızlar benim bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve durum çok içaçıcı değil troitlerimden dolayı aşırı ödem çıktı bu benim elimde olan bir durum değil yağdan kilo almamışım ama 3 kilo ödemim var anlayacağınız güncel kilom 87,0 ve bu hafta değişik bir listem var ve hiç serbest günüm yok haftaya en az 3 yada 4 kilo vermeni bekliyorum dedi diyetisyenim harfiyen uymaya kararlıyım ama troitler ne der bu duruma bilmiyorum biliyosunuz tiroitler stres durumlarında çok yükseliyor ve benimde stresim hiç bitmiyor bu aralar bunada şükür deyip yoluma devam ediyorum
moni cim cumaya daha çok var detoks suları ve normal suyu çok içerek cumaya kadar ödemi atıp sabit kalsam çok sevinecem ve bu durum için senden özür diliyorum takımdan çıkmayı hiç istemiyorum ama rahatsızlığımdan dolayıda istediğim kiloyu veremiyorum bu yüzden takımdan çıkarmak istersen saygı duyarım
moralini bozma canım kilo konusunda hele sakın stres yapma
zaten henüz listede de değilsin, devam canım kimse ayrılmıyor.
merhaba canım geçmiş olsun umarım ödemin bu hafta gider sağlıklı kilo vermeye başlarsınmerhaba kızlar benim bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve durum çok içaçıcı değil troitlerimden dolayı aşırı ödem çıktı bu benim elimde olan bir durum değil yağdan kilo almamışım ama 3 kilo ödemim var anlayacağınız güncel kilom 87,0 ve bu hafta değişik bir listem var ve hiç serbest günüm yok haftaya en az 3 yada 4 kilo vermeni bekliyorum dedi diyetisyenim harfiyen uymaya kararlıyım ama troitler ne der bu duruma bilmiyorum biliyosunuz tiroitler stres durumlarında çok yükseliyor ve benimde stresim hiç bitmiyor bu aralar bunada şükür deyip yoluma devam ediyorum
moni cim cumaya daha çok var detoks suları ve normal suyu çok içerek cumaya kadar ödemi atıp sabit kalsam çok sevinecem ve bu durum için senden özür diliyorum takımdan çıkmayı hiç istemiyorum ama rahatsızlığımdan dolayıda istediğim kiloyu veremiyorum bu yüzden takımdan çıkarmak istersen saygı duyarım
merhaba canım geçmiş olsun umarım ödemin bu hafta gider sağlıklı kilo vermeye başlarsın
Selam kızlar.. benim motivasyona çok ihtiyacım var, açlık krizim geldiği anda duramıyorum pek de sağlıklı olduğu söylenemez maalesef. Nolur bir şey diyin bana. Bugün kahvaltı yapacak zamanım yoktu. Yorgunluktan gözlerimi bile açamıyorum. 2 çocuk, ev işleri, yemek dışarıdaki işler vs artık sadece bana bakıyor. Eşimin ebeveyn izni bitti işe geri döndü. Çok zorlanıyorum her bi yana yetişeceğim diye, kendimi önemsemiyorum. Bunun için vaktim bile yok. Nolur pratik olacak sağlıklı yemek önerileriniz varsa yazar mısınız? Bu hafta tartıda + görmemek için ne yapabilirim. (Bilmeyenler için;emziriyorum)
Ben de evde yapmistim kullaniyorum cok guzelGranola yaptım sabah kahvaltım süt ve granola olacak bundan sonra
Afiyet olsun cnm bende gronala bar yaptım çok güzel ve tok tutuyor saracım.Arkadaşlara da yaptım sipariş götürürken kapış kapış aldılar çok beğendiler.Bugün yine yaptım yarın sipariş götürücem.Gerçekten de sağlıklı atıştırmalık.Granola yaptım sabah kahvaltım süt ve granola olacak bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?