- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Yazdım geliyor tarif :) asıl tarifi de yazdım kendi yaptığım şekli de yazdım parantez içinde. İlk denememde ikinci gün bırakmıştım midemi bulandırmıştı artık ama bu sefer daha kolay yedim kendi damak zevkime göre ayarladım :)supermis bekliyorum tarif paylasirmisin ? :)
3 pastayla bittibu sabah dünkü kilom la aynıyım sabah maydonozlu limonlu suyla başladım cumaya eksi gelirim inşallah
Yazdım geliyor tarif :) asıl tarifi de yazdım kendi yaptığım şekli de yazdım parantez içinde. İlk denememde ikinci gün bırakmıştım midemi bulandırmıştı artık ama bu sefer daha kolay yedim kendi damak zevkime göre ayarladım :)
Kabak detoksu tarifi
2 tane orta boy kabuklu kabak rendelenir ve yağsız tavada biraz sotelenir (ben 1 yk zeytinyağla yaptım).
Ilıyınca üzerine 2-3 kaşık sarımsaklı yoğurt eklenir (ben biraz daha çok kattım yemesi daha kolay olsun diye).
İçine 2 tane ceviz, dilediğiniz baharatlardan ekleyin. Dereotu maydanoz da koyabilirsiniz.
3 gün boyunca öğle ve akşam öğününde sadece bu tarif yeniliyor. Zaten büyükçe bir tabak dolusu oluyor. Kabağın adetini azaltıp çoğaltabilirsiniz (kabağın kalorisi az zaten).
Kahvaltıda 2 adet yumurta ister haşlanmış ister omlet olarak ve peynir yeniyor.
Ara öğün olarak günde 2 adet meyve yiyebilirsiniz.
Bu yöntem en fazla 3 gün yapılıyor daha fazlası tavsiye edilmiyor. Tekrarlamak isterseniz 2 hafta ara vermeniz gerekiyor.
Çikolata dediğim oydu zatenara öğünde karam yemezsin o halde
Yürüyüşe çıkıyorum her gün taşınacağımız sıra birkaç hafta izne ayrılmıştım o ara bir şey farkettim ben her gün hareket halinde olursam ne yersem yiyeyim kilo almıyorum.Ama ama niyekii şurda cumaya ne kaldı natsumecim.. bende muhtemelen şişiyorum ve korkumdan detox suyu kabak mabak yiyip içmeye başladım..
Kabağı nasıl pişiriyorsun cnm.Yağsız olduğu kesin de ayrıntılı yazarsan sevinirimBen kabak detoksu sayesinde haftasonu aldığım kiloyu vermişim, bir kaç gün daha devam edersem cuma günü güzel bir sonuç gelecek inşallah
Daha ayrıntılı da yazdım önceki mesajlarda, yapışmaz tavalar var ya onlarda yağsız şekilde pişiyor aslında reneleyip tavaya alıyorsun bir Kaç dakika pişiriyorsun ama geçenlerde ben öyle yapınca midemi bulandırdı biraz yiyemedim bu sefer 1 kaşık zeytinyağla pişirdim daha güzel oldu.Kabağı nasıl pişiriyorsun cnm.Yağsız olduğu kesin de ayrıntılı yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?