Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Iki gündür yazmayı unutuyorum. Geçen hafta paylaşmıştım yoğurt ve birkaç baharatla hazirlanan karışımı sabah ve akşam yemeklerden yarim saat evvel tuketiyorum.

Sabah: 1 t.k. zeytinyağı ile biber ve domatesli yumurta,peynir,salatalik
Ara: yeşilçay
30 dk.eliptik
Oglen:1 adet rendelenmiş kabağı 1.t.k zeytnyağda kavurdum. Havuç ve turplu salata
Ara:sade kahve,gün kurusu
Aksamırasa yemeği, yoğurt,turşu.
2.lt su(yatana kadar devam)
Ev ahalisinden firsat kalırsa bölgesel egzersiz

supermis bekliyorum tarif paylasirmisin ? :)
Yazdım geliyor tarif :) asıl tarifi de yazdım kendi yaptığım şekli de yazdım parantez içinde. İlk denememde ikinci gün bırakmıştım midemi bulandırmıştı artık ama bu sefer daha kolay yedim kendi damak zevkime göre ayarladım :)

Kabak detoksu tarifi

2 tane orta boy kabuklu kabak rendelenir ve yağsız tavada biraz sotelenir (ben 1 yk zeytinyağla yaptım).
Ilıyınca üzerine 2-3 kaşık sarımsaklı yoğurt eklenir (ben biraz daha çok kattım yemesi daha kolay olsun diye).
İçine 2 tane ceviz, dilediğiniz baharatlardan ekleyin. Dereotu maydanoz da koyabilirsiniz.

3 gün boyunca öğle ve akşam öğününde sadece bu tarif yeniliyor. Zaten büyükçe bir tabak dolusu oluyor. Kabağın adetini azaltıp çoğaltabilirsiniz (kabağın kalorisi az zaten).

Kahvaltıda 2 adet yumurta ister haşlanmış ister omlet olarak ve peynir yeniyor.

Ara öğün olarak günde 2 adet meyve yiyebilirsiniz.

Bu yöntem en fazla 3 gün yapılıyor daha fazlası tavsiye edilmiyor. Tekrarlamak isterseniz 2 hafta ara vermeniz gerekiyor.

Bende menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Közlenmiş kırmızı biber
Bol yeşillik
Peynir ve zeytin
Yeşil çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak etli taze fasulye
Ev yapımı lahana turşusu

Ara
Bir bardak zerdeçallı süt
Domates ve salatalık
Peynir
İki tane yulaflı karabuğdaylı çubuk

Akşam
Bir kase tel şehriye çorbası
Fırında kaşarlı karnabahar
Salata

Su 2.5 litre spor 15 dakika leslie

@moni

İyi akşamlar
KAHVALTI:1 haşlanmış yumurta,1dilim ekmek,peynir,bal ,2 yeşil zeytin,1kucuk dilim kek
ARA:yarım elma,yarım dilim kek
ÖĞLEN:1 porsiyon türlü yemeği
AKŞAM:1 kase çorba
2 saat sonra 6 adet fındık
Spor 15 dk Leslie
Yürüyüş 30 dk

cok tesekkurler, kabak cok etkili gercekten ben de haftaya yapmayi dusunuyorum. umarim faydasi olur :)

iyi aksamlar kizlar,

kacamakli bir gunun menusu:

kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, biraz domates, 1 zeytin, 1 dilim kepek ekmegi, cay

ogle: adana kebap, yarim lahmacun, 2 catal kadayif, ayran, turk kahvesi

aksamustu: saglikli kek (2 dilim, tam bugday unlu, seker yerine balla yaptim), yesil cay, 1 parca cikolata

1 saat yuruyus yaptim . 2 lt su

ara öğünde karam yemezsin o halde
Çikolata dediğim oydu zaten
Başka yok bitti bir ay diyet tam gaz sonra mezun olacağım galiba ben
Ama ama niyekii şurda cumaya ne kaldı natsumecim.. bende muhtemelen şişiyorum ve korkumdan detox suyu kabak mabak yiyip içmeye başladım..
Yürüyüşe çıkıyorum her gün taşınacağımız sıra birkaç hafta izne ayrılmıştım o ara bir şey farkettim ben her gün hareket halinde olursam ne yersem yiyeyim kilo almıyorum.
Şimdi de her akşam kızımı da gezdirmek için dışarı çıkıyorum tabana kuvvet sonra
Sabah bir tartıyı kontrol edeceğin duruma göre kabak detoksu yaparım iki gün

Kabağı nasıl pişiriyorsun cnm.Yağsız olduğu kesin de ayrıntılı yazarsan sevinirim
Daha ayrıntılı da yazdım önceki mesajlarda, yapışmaz tavalar var ya onlarda yağsız şekilde pişiyor aslında reneleyip tavaya alıyorsun bir Kaç dakika pişiriyorsun ama geçenlerde ben öyle yapınca midemi bulandırdı biraz yiyemedim bu sefer 1 kaşık zeytinyağla pişirdim daha güzel oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…