Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de evde yapmistim kullaniyorum cok guzel
Ben suzme yogurtla da yiyorum

tarifini yazarmısın canım

sağol canım benim bende ilk defa yaptım tadı güzeldi ama çok ince oldu ve yağlı kağıda yapıştı zor kopardım ve dağıldı o yüzden sendende tarif istiyorum bende tarifimi yazayım bakın bakalım nerde yanlış yapmışım

Hayırlı sabahlar.. geç kalan öğrenci misaliyim.. dün akşam çocuklar beni strese sokunca elime tlfn almadım listemi paylaşamadım
DÜNKİ MENÜM
Sabah:sahanda 1 yumurta, domates, zeytin
Ara:yeşil çay, gün kurusu
30 dk eliptik
Öglen: rendelenmiş kabak kavurma, mor lahana turşusu(yoğurdum kalmadığından biraz yavan oldu ama buna da şükür:)
Aksam:yine kabak kavurma bu sefer üzeri yoğurt ve pulbiberli
Yatmadan yarım saat önce de tarçınlı ballı su içmiştim
2.5 lt su

granola tarifi

malzemeler
fındık badem ceviz dut kurusu vişne kurusu çekirdeksiz kara üzüm kurusu bunlar göz kararı bir çay bardağı kadar diyelim iki su bardağı yulaf ezmesi üç yemek kaşığı arı balı bir su bardağına yakın incir pekmezi hepsini karıştırdım yağlı kağıt serdiğim tepsiye yaydım ince oldu biraz önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirdim çıkardım karıştırdım tekrar fırına verdim 10 dakika daha pişti çıkardım soğumaya bıraktım sabaha kadar sabah baktım anlatığım gibi evet kurumuş ama kalıp gibi çıkmadı yağlı kağıttan zor kopardım elimle yuvarlamaya çalıştım ama çok da başarılı olmadım

Gunaydinlar kizlar mutlu gunler

sara_28 canim bak tarifi ve resim paylasiyorum

Firini alt ust ayarda 170 dereceye ayarladim. Bir kaba 400 gr yulaf ezmesi ve 1 su bardagi kadar kavrulmamis bademi bicakla ikiye bolup ekledim. 1 tatli kasigi tarcin ekledim hepsini bi karistirdim.
3/4 su bardagi bali biraz isittim. Ve karisima kattim iyice karistirdim. En son olarak kuru meyveleri katip karistirdim. Ben cranberry (kizilcik kurusu) ve kuru uzum katmistim. Iyice karistirip yagli kagit serilmis tepsiye yaydim spatulayla duzeltip firina verdim. Toplam pisme suresi 25 dk kadar, aralarda kasikla karistirdim esit pismesi ve yanmamasi icin. Firindan cikarip sogumaya birakip soguyunca elimle parcalara ayirdim vakumlu bir kavanoza koydum.
Sogumasi icin yarim saat kadar bekledim bu arada. Cok beklersek belki katilasabilir parcalamak zor olabilir

Gayet guzel oldu biraz kitir eger oyle seviyosan guzel.

Eklentiler

• 6FD6CCF4-1324-48E5-A3CA-48EC8E0897BB.webp
    56 KB · Görüntüleme: 36
Evet canım kara mürver özütü verdi diyetisyenim suya atıp içiyorum ara öğün yerine o dokundu sanırım
Şimdi netten baktım, siyah küçük üzüm
Bulabilsen kendini yeseydin sanki

Bende poşet çayını alıp içiyordum, kara deyil turuncu rengi vardı, tadı mayhoş ve güzeldi

Şimdi netten baktım, siyah küçük üzüm
Bulabilsen kendini yeseydin sanki

Bende poşet çayını alıp içiyordum, kara deyil turuncu rengi vardı, tadı mayhoş ve güzeldi

benimkide suyun rengini lila yaptı tadıda çok güzel ama bu kara mürver çiğ yenmemesi gerekli bir bitkiymiş çünkü zehirli diye yazıyor nette

ama benim kullandığım efervesan tablet şeklinde olanı 750 ml suyun içine bir tablet atıp içiyorum diyetisyenim öyle dedi bakalım faydasını görecekmiyim merak ediyorum

saracım öyle şeyler kullanma bence. tabletlerin içinde yazmayan katkı maddeleri var.

Teşekkür ederim canım ben bu tarife ek pekmez de koydum çok tatlı oldu ama görüntüsü seninkine benziyor

Saracım içine koyduğun malzemeler isteğe bağlı zaten.Ama benim kağıda hiç yapışmaz.Ama karıştırıp tekrar fırınlamıyorum.Hepsini karıştırıp harmanlayıp 1-2 kaşık sıvı yağ ve 1 kaşık da tarçın atıp tepsiye yayıyorum.Spatulayla biraz bastırıp pişiriyorum.Sonra 2 parmak genişliğinde dikdörtgen kesiyorum

Kalın olması için yulafın miktarını artıırabilirsin.Bi de ben keten tohumu da koyuyorum cnm
sara_28

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…