- 14 Temmuz 2019
- 142
- 359
- 53
Ben de evde yapmistim kullaniyorum cok guzel
Ben suzme yogurtla da yiyorum
Afiyet olsun cnm bende gronala bar yaptım çok güzel ve tok tutuyor saracım.Arkadaşlara da yaptım sipariş götürürken kapış kapış aldılar çok beğendiler.Bugün yine yaptım yarın sipariş götürücem.Gerçekten de sağlıklı atıştırmalık.
iyiyim hamdolsun canım sen nasılsıngünaydın ayşecim nasılsın
iyiyim hamdolsun canım sen nasılsın
HayrolsunBende iyiyim canım yeni diyet listesiyle azıcık başım dertte midem çok bulanıyor
Hayrolsun
Yiyeceklerdenmi
Şimdi netten baktım, siyah küçük üzümEvet canım kara mürver özütü verdi diyetisyenim suya atıp içiyorum ara öğün yerine o dokundu sanırım
Şimdi netten baktım, siyah küçük üzüm
Bulabilsen kendini yeseydin sanki
Bende poşet çayını alıp içiyordum, kara deyil turuncu rengi vardı, tadı mayhoş ve güzeldi
benimkide suyun rengini lila yaptı tadıda çok güzel ama bu kara mürver çiğ yenmemesi gerekli bir bitkiymiş çünkü zehirli diye yazıyor nette
ama benim kullandığım efervesan tablet şeklinde olanı 750 ml suyun içine bir tablet atıp içiyorum diyetisyenim öyle dedi bakalım faydasını görecekmiyim merak ediyorum
Gunaydinlar kizlar mutlu gunler
sara_28 canim bak tarifi ve resim paylasiyorum
Firini alt ust ayarda 170 dereceye ayarladim. Bir kaba 400 gr yulaf ezmesi ve 1 su bardagi kadar kavrulmamis bademi bicakla ikiye bolup ekledim. 1 tatli kasigi tarcin ekledim hepsini bi karistirdim.
3/4 su bardagi bali biraz isittim. Ve karisima kattim iyice karistirdim. En son olarak kuru meyveleri katip karistirdim. Ben cranberry (kizilcik kurusu) ve kuru uzum katmistim. Iyice karistirip yagli kagit serilmis tepsiye yaydim spatulayla duzeltip firina verdim. Toplam pisme suresi 25 dk kadar, aralarda kasikla karistirdim esit pismesi ve yanmamasi icin. Firindan cikarip sogumaya birakip soguyunca elimle parcalara ayirdim vakumlu bir kavanoza koydum.
Sogumasi icin yarim saat kadar bekledim bu arada. Cok beklersek belki katilasabilir parcalamak zor olabilir
Gayet guzel oldu biraz kitir eger oyle seviyosan guzel.
saracım öyle şeyler kullanma bence. tabletlerin içinde yazmayan katkı maddeleri var.
Saracım içine koyduğun malzemeler isteğe bağlı zaten.Ama benim kağıda hiç yapışmaz.Ama karıştırıp tekrar fırınlamıyorum.Hepsini karıştırıp harmanlayıp 1-2 kaşık sıvı yağ ve 1 kaşık da tarçın atıp tepsiye yayıyorum.Spatulayla biraz bastırıp pişiriyorum.Sonra 2 parmak genişliğinde dikdörtgen kesiyorumgranola tarifi
malzemeler
fındık badem ceviz dut kurusu vişne kurusu çekirdeksiz kara üzüm kurusu bunlar göz kararı bir çay bardağı kadar diyelim iki su bardağı yulaf ezmesi üç yemek kaşığı arı balı bir su bardağına yakın incir pekmezi hepsini karıştırdım yağlı kağıt serdiğim tepsiye yaydım ince oldu biraz önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirdim çıkardım karıştırdım tekrar fırına verdim 10 dakika daha pişti çıkardım soğumaya bıraktım sabaha kadar sabah baktım anlatığım gibi evet kurumuş ama kalıp gibi çıkmadı yağlı kağıttan zor kopardım elimle yuvarlamaya çalıştım ama çok da başarılı olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?