- 3 Haziran 2014
- 491
- 5.486
- 338
Vardır bir bildikleri, inşallah faydası olurbenimkide suyun rengini lila yaptı tadıda çok güzel ama bu kara mürver çiğ yenmemesi gerekli bir bitkiymiş çünkü zehirli diye yazıyor nette
ama benim kullandığım efervesan tablet şeklinde olanı 750 ml suyun içine bir tablet atıp içiyorum diyetisyenim öyle dedi bakalım faydasını görecekmiyim merak ediyorum
Iyi geceler olsuun..
Şu 3 gündür ne kadar az yessmde şiştim sanırım yarın sabahtan pek ümitli değilim☹inşaallah düşündüğüm gibi olmaz
Menüme geceyim..
Sabah:sahanda yumurta,domates, zeytin yeşil cay
Ara:sade kahve
Öğlen:kabak rendesi kavurması,keten tohumlu yoğurt
Akşam:mercimek çorbası,yeşil salata
Bugün eliptik yapamadım çünküü bahçe temizliği yaptım yaklaşık 2 saat sürdüsonra bide ev süpür yemek yap derken pert oldum
günaydın kızlar
cuma 68
bugün 67,5 diz kapağımdaki ağrı geçmedi spor yapamadım bu hafta yarın sanırım yine doktora gidicem
Saracım içine koyduğun malzemeler isteğe bağlı zaten.Ama benim kağıda hiç yapışmaz.Ama karıştırıp tekrar fırınlamıyorum.Hepsini karıştırıp harmanlayıp 1-2 kaşık sıvı yağ ve 1 kaşık da tarçın atıp tepsiye yayıyorum.Spatulayla biraz bastırıp pişiriyorum.Sonra 2 parmak genişliğinde dikdörtgen kesiyorum
Kalın olması için yulafın miktarını artıırabilirsin.Bi de ben keten tohumu da koyuyorum cnm
sara_28
Vardır bir bildikleri, inşallah faydası olur
Teşekkürler canım böyle devam ederim inşallahtebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?