Hayirli cumalar kizlar
Gecen cuma 58.2
Bugun 57.6
-600gr
yuzdelik 1.030 olmasi lazim
2 gundur wc cikmadim umutsuzdum buna ragmen gitmis sukur
(Eski kilo - yeni kilo) / eski kilo * 100Günaydın kızlar.. bugünkü kilo bildirimim: 74.4.. yüzdeliği nasıl hesaplayabilirim
Kilom
Pazartesi 75.3
Bugün :74.5
-800
günaydın kızlar
cuma 68
bugün 67,5 diz kapağımdaki ağrı geçmedi spor yapamadım bu hafta yarın sanırım yine doktora gidicem
P.tesi :59.2
Güncel:58.8
-300
Buna da şükürçünkü malum gün gelmek üzere iken eksi görmek
+(Ben sabahları aç iken wc den sonra tartılıyorum. Ya siz?)
Geçen cuma 64,1 kg
Bugün 63,5 kg
Fark -600 gram
Gunaydinlar
benim malum gun geldigi icin sisligim cok fazla, karnim cikti resmen. Kilom sabit 72.5
Bu kadar dikkat etmeye boyle oldu. Adet donemine bagliyorum sebebini.... haftaya duser umarim
Kilo bildirimi
Geçen hafta : 60.6
Bugün : 60.1
Fark: 0.5
Yüzde : 0.82
moni
Kaptanım artık mezun olmak istiyorum
@monitör canım ben tekrar başlamak istiyorum
95 kiloyum
Günaydın kızlar.. bugünkü kilo bildirimim: 74.4.. yüzdeliği nasıl hesaplayabilirim
Hepsini buldum senin için kaptanımHayirli cumalar kizlar
Gecen cuma 58.2
Bugun 57.6
-600gr
Kaptanın listesinde geçen hafta ki kilon 58.4 yazıyor o zaman -800 gr.Hayirli cumalar kizlar
Gecen cuma 58.2
Bugun 57.6
-600gr
Gunaydinlarrrrr
Cuma 58.4
Bugun 58.2
ayyy gercekten miii oleyyyKaptanın listesinde geçen hafta ki kilon 58.4 yazıyor o zaman -800 gr.
Büyük fırın tepsisiyle çıkıyorbu malzemeyle ne kadar çıkıyor ben az yapacam bugün yine deneyecem bakalım
Hoş geldinizhayırlı cumalarkaptanımla konuştum benimde uzun süren izinim bitti ailesel stresli uzun bir dönemi geride bıraktım çok şükkür her şey yolunda
Bıraktığım kiloda kalamadım mâlesef,bu dönem içinde rahim içi polip için narkozlu bir kürtaj geçirdim bundan dolayı ödeme bağlı sıkıntılar yaşadım herşey geride kaldı şimdi daha iyim kaldığım yerden devam etmeye geldim.
moni
güncel kilom 95.9
Hoş geldiniz@monitör canım ben tekrar başlamak istiyorum
95 kiloyum
Geçmiş olsun canımhayırlı cumalarkaptanımla konuştum benimde uzun süren izinim bitti ailesel stresli uzun bir dönemi geride bıraktım çok şükkür her şey yolunda
Bıraktığım kiloda kalamadım mâlesef,bu dönem içinde rahim içi polip için narkozlu bir kürtaj geçirdim bundan dolayı ödeme bağlı sıkıntılar yaşadım herşey geride kaldı şimdi daha iyim kaldığım yerden devam etmeye geldim.
moni
güncel kilom 95.9
Teşekkür ederim canımtebrik ederim canım
hayırlı cumalarkaptanımla konuştum benimde uzun süren izinim bitti ailesel stresli uzun bir dönemi geride bıraktım çok şükkür her şey yolunda
moni
güncel kilom 95.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?