inşallah istediğin kiloya ulaşacaksın canım,ben de çok mutlu oldum eskilerden birini görünce.Hoşbuldum canım
Çok uzun zaman oldu, beni hatırladığın için çok mutlu oldum. Burada çok güzel dostluklar kurup, hedef kiloma ulaşmıştım.sonrasında 14. Takım kaptanlıgı yapmıştım. Güzel günlerdi. Biraz yaşlanıp, biraz kilo alıp geri geldim. Sen ve bir çok arkadaşın yeri bende ayrıdır. Sohpet etme fırsatımız olmasa da.
Kısaca kendimden bahsedeyim, 43 yaşında, 1.60 cm boyunda 69 kg yim. Bir çocuk annesiyim. Kızım bu yıl ilkokul birinci sınıfa başladı. Günlerimiz oldukça yoğun geçiyor. Fırsat buldukça yazarım bu yüzden. Malum okuma yazma seruvenımız var.
Kilo alma sebebim, düzensiz beslenme ve aburcubur, artı hamur işleri. Egzersizden uzak kalma. Ve şuan bu kiloda olmak beni hem sağlıksız, hem de mutsuz ediyor. Sizlerin destegiğle hepbirlikte istediğimiz sağlıklı kilolara ulaşırız inşallah canım.
hoşgeldin canım, doğru yerdesin. inşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericez.Merhabalar. Aranıza ilk defa bugün katılıyorum. 24 yaşındayım ve öğrenciyim. Boyum 158 ve kilom 99.9. (100 demeye çekiniyorum hala) Kilo alma hikayeme gelecek olursak çocukluğum hariç hep kiloluydum. Ama hiç bu kadar kilo almamıştım. Son beş yılda 30 kilodan fazla aldım. Genelde stresli olunca kendimi yemeğe veriyorum. Abur cubur tüketimim de fazla. Ama artık kendimi toparlayıp bir şeyleri değiştirmeye karar verdim. Öncelikli amacım kilo vererek sağlık problemlerimi hafifletmek. Daha önce de denemelerim oldu ama motivasyonum düştüğü anda hep pes ettim. Tek başıma başarılı olacağımı düşünmüyorum bu yüzden buradayım. Umarım hep birlikte kilo vererek istediğimiz amaca ulaşırız.
Net kilom 99.9. Dijital tartı ile tartılıyorum. Hedef kilom ise 60.hoşgeldin canım, doğru yerdesin. inşallah hep birlikte çok güzel kilolar vericez.
kilonu tam net olarak söyler misin kayıt altına almam gerekiyor ve hedef kilon nedir?
Hoşbuldum canım
Çok uzun zaman oldu, beni hatırladığın için çok mutlu oldum. Burada çok güzel dostluklar kurup, hedef kiloma ulaşmıştım.sonrasında 14. Takım kaptanlıgı yapmıştım. Güzel günlerdi. Biraz yaşlanıp, biraz kilo alıp geri geldim. Sen ve bir çok arkadaşın yeri bende ayrıdır. Sohpet etme fırsatımız olmasa da.
Kısaca kendimden bahsedeyim, 43 yaşında, 1.60 cm boyunda 69 kg yim. Bir çocuk annesiyim. Kızım bu yıl ilkokul birinci sınıfa başladı. Günlerimiz oldukça yoğun geçiyor. Fırsat buldukça yazarım bu yüzden. Malum okuma yazma seruvenımız var.
Kilo alma sebebim, düzensiz beslenme ve aburcubur, artı hamur işleri. Egzersizden uzak kalma. Ve şuan bu kiloda olmak beni hem sağlıksız, hem de mutsuz ediyor. Sizlerin destegiğle hepbirlikte istediğimiz sağlıklı kilolara ulaşırız inşallah canım.
HoşgeldinizMerhabalar. Aranıza ilk defa bugün katılıyorum. 24 yaşındayım ve öğrenciyim. Boyum 158 ve kilom 99.9. (100 demeye çekiniyorum hala) Kilo alma hikayeme gelecek olursak çocukluğum hariç hep kiloluydum. Ama hiç bu kadar kilo almamıştım. Son beş yılda 30 kilodan fazla aldım. Genelde stresli olunca kendimi yemeğe veriyorum. Abur cubur tüketimim de fazla. Ama artık kendimi toparlayıp bir şeyleri değiştirmeye karar verdim. Öncelikli amacım kilo vererek sağlık problemlerimi hafifletmek. Daha önce de denemelerim oldu ama motivasyonum düştüğü anda hep pes ettim. Tek başıma başarılı olacağımı düşünmüyorum bu yüzden buradayım. Umarım hep birlikte kilo vererek istediğimiz amaca ulaşırız.
Evet burda saat 10h37 di.
Ve bugunkii kilommmmm
84.9 ......
Hic eksiyi goremicem sandim ama cok sukur.
-300 gr gitmis. Cumaya 84 olmayi hedefliyorum.60kiloyum canim sen ne yaptin. ?
HoşbuldumHoşgeldinizbirlikten küvvet doğar
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımbunalımım tartıya da fena yansıyor. bazı sıkıntılar var çok açık yazamıyorum. çözmem gereken şeyler var. iyice bunaldım. hırsımı yemeklerden alıyorum. en yapmamam gereken şey. tartı artıya gidiyor. birkaç gün süre tanıdım kendime. en fazla hafta sonuna kadar olur. şu tahlili de yaptırayım. hemen hizaya girilecek.
bugün sabah 86.8 ile 2.2 kilo artı çıktım ama hepsi artı değil. wc ve ödem de var içinde. az önce tartıldım 85.6 çıktım. biraz da olsa moral oldu.
bunalımım tartıya da fena yansıyor. bazı sıkıntılar var çok açık yazamıyorum. çözmem gereken şeyler var. iyice bunaldım. hırsımı yemeklerden alıyorum. en yapmamam gereken şey. tartı artıya gidiyor. birkaç gün süre tanıdım kendime. en fazla hafta sonuna kadar olur. şu tahlili de yaptırayım. hemen hizaya girilecek.
bugün sabah 86.8 ile 2.2 kilo artı çıktım ama hepsi artı değil. wc ve ödem de var içinde. az önce tartıldım 85.6 çıktım. biraz da olsa moral oldu.
Evet olmuyor bunu bende kötü bir şekilde tecrübe ettimHoşbuldumevet kesinlikle, tek başına olmuyor, ben başaramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?