Hoşbulduk canım,sen de hoşgeldin.
benimde 40 lı yaşlarım kapıya dayandıSağlıkla ilgili bir sorun yoksa,kilo vermek irade de bitiyor.
Ben de yaş olayı var bir de.kirkli yaşlardan sonra daha bir zor oluyor kilo vermek.ben de onu tecrübe ettim.insallah sağlıkla en kısa zamanda ideal kilomuza ulaşırız canım.
Hoşbulduk canım,sen de hoşgeldin.
Hep birlikte başaracağız inşallah.ben daha önce başardım.basari oykumu paylaştım.yeniden olacak inanıyorum.
Çok memnun oldum canım.
Bende cok memnun oldum canım benim ben ilk kez 69 y gördüm ve dur dedim kendi cabalar ımla 65 e düştüm yaş 50 malum eski metabolizma yok yaş geçtikçe kilo vermek d daha zorHoşbulduk canım,sen de hoşgeldin.
Hep birlikte başaracağız inşallah.ben daha önce başardım.basari oykumu paylaştım.yeniden olacak inanıyorum.
Çok memnun oldum canım.
kuzum diyette kızartma yememeliyizMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarım tabak patates kızartması
Beyazpeynir
Zeytin
1 bardak şekersiz çay
Akşam
Yarım kıymalı pide
Salata
Su 1.5 litre
Spor 30 dakika yürüyüş
menü su spor harikaIyi aksamlar
menum:
kahvalti: 2 yumurtadan menemen, 1 parca tulum peyniri, 3 zeytin, 1 dilim kepek ekmegi, cay
ara: 1 bardak kefir, yarim muz
ara: light sutten latte, bitki cayi
aksam: 1 kase tavuklu sehriye corbasi, 4 yk kisir, kucuk kase tavuklu salata
yemekten sonra sade turk kahvesi.
2.5 lt su, 1 saat pilates.
eğer yazmadığın gibi ekmek yemediysen güzel bir menü,Bugün annemdeydim malum anne ısrarı ye ye ye
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir ve zeytin
Ögle Türk kahvesi 1 mandalına
Akşam
Bir kase corba 1 tabak etli patlıcan yemegi 6 sıkım çigköfte. Ayran
Bir dilim baklava
1.5 litre su bugün spor yok yarın telafi ederim artık
bugünde takımın pide yeme günü heraldeİyi akşamlar
Kahvaltı:1 h.yumurta ,4 adet kızartma,peynir,bal,1dilim ekmek
Ara:3 fındık
Öğlen:yarım kıymalı pide
Ara:muz , çikolatalı gofret yememeliydim ama tutamadım kendimi iki haftadır çikolata yememistim
Akşam:hamsi,salata,
Su 1lt
1 saat yürüyüş
Leslie yapacağım yatmadan
Baklava konusunda ne desen haklısın evet canım ekmek yemiyorum cok nadır yerim bugün hiç yemedim yarın spor la o baklavayı eriticemeğer yazmadığın gibi ekmek yemediysen güzel bir menü,tabii baklavayı görmemek istiyorum
59 kg ile hedefime ulaşmak istiyorum inşallah kaptanım3 OCAK 2020 YILBAŞI HEDEFLERİ
Aylin42konya >>>hedefine ulaştın zaten
LaleZar86 >>>58
nezesali >>>
Ehlimuhabbet >>>
cimbomlukiz >>>
peaceful16 >>>68
60kiloyum >>>75
sara_28 >>>
antepia27 >>>
aydalinka >>>
canevim >>>65
marifetliana >>>
GIDI >>>
efser >>>82
jtaime020626 >>>
Ekrl >>>60
vorones >>>
BLUEDENİZ >>>
nympha >>>80
Evde değilim, haliyle ne pişiyorsa onlardan yiyorum ama az yemeye dikkat ediyorum. Ekmek yemiyorum genellikle. Yarından sonra evde olacağım tam gaz diyete devamkuzum diyette kızartma yememeliyiz
öğle yemeği?
akşamda pide olmamış haliyle, diyet yapıyorsak bunlardan uzak durmalıyız
keşke şöyle dolu dolu sağlıklı öğünlerin olsaydı. Ekmek yemediğin için yazmadığını düşünüyorum
su spor güzel
Allah acil şifalar versin inşallah.benimde 40 lı yaşlarım kapıya dayandıbu sorundan biran önce kurtulup sağlıklı bir yaşama sahip olmak insan olarak hepimizin hakkı ailede de malesef birinci dereceki yakınlarımda hiç hoş olmayan Hastalıkları var onların yaşantılarını gördükten sora kilo vermek şart bana her gittiği doktor önce kilo vermelisin seçeceğini söylüyor haklılarda
Çok iyi canım, tebrik ederim. ben şuan 69 kg yim. Evet yaş faktörü çok etkiliyor. Ben son üç yılda bunu tecrübe ettim. Kocaman bir maşallah diyorummmm.Bende cok memnun oldum canım benim ben ilk kez 69 y gördüm ve dur dedim kendi cabalar ımla 65 e düştüm yaş 50 malum eski metabolizma yok yaş geçtikçe kilo vermek d daha zor
İnşallah birlikte ve gurup arkadaşların ve kaptanımız sayesinde rahatlıkla vereceğiz
tamam canımKaptanım ben ilk menumu yarın paylaşsam
Allah acil şifalar versin inşallah.
Yaşın etkisi çok fazla, üç yıldır bunu çok iyi anladım ben. Kilo çagın hastalığı. Ve bunu yaşayan biliyor.ben yemek tiryakiliği diyorum. Tok olduğum halde sürekli yemek istiyorum. Bugün sağlıklı olmasa da bu yeme isteklerimi frenledim. Darisi diğer günlere olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?