Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gayet makul canim. Afiyet olsun. Yuruyusunude yapmissin. Super

Bugunki menum
Sabah kendime ödül olarak

(4 yaprak sarma )
2 haslanmis yumurta
2 kuru kayisi
Domates
Kibrit kutusu kadar peynir
4 siyah zeytin

Ara ogun
Yarim bardak portakal suyu (ilac)
3 ceviz

2ci ara ögün
Kucuk muzun yarimi

Aksami daha yemedim
1 kase lahana corbasi

3 litre su oldu olacak
35 dkk tempolu yuruyus
26 dkk bolgesel hareket

Lahana kürü gibi birseymi yapiyorsun. Aslinda laha tercihin cok iyi. Yag yakiminda cok iyi oluyor.

Haklısın abarttım biliyorum yaxarkende utandım ama oldu işte neyse _1.300 grm vermenin ödülü olsun artık yarın bol yürüyüş beni bekliyor yakmam gerekiyor
Neyse uzme kendini bogazindan gececeģi varmiş esim aksam aksam tatli siparisi veriyor bi rahat diyet yapamiyorum şu evde bi sure tatli olmasa ne olur ki ya

Nerden baktın, cuma zayıflama yarışması sonuçları kısmında henüz bişey yazmıyor ama
Cuma yarışması paylaşım alanı diye bir konu var ya orda kaptanlar paylaşıyor listeleri ordan baktım, sonuç kısmında nihai sonuç oluyor

Kusura bakmayin geç yazdim. 81,2 kg gosterdi tarti bugun. moni
takıma uğramıyorsun, paylaşım yapıp menü bildirmen de gerekiyor. paylaşımın yeterli olsaydı bugün takım listesine alacaktım ama ortada yoksun diye almadım. daha çok paylaşım bekliyorum.

canım öğünlerin güzel olmuş, su ve sporda aynı şekilde gayet iyi.

akşam yemeğini çok erken yemişsin, acıkacaksın haliyle. ara öğünler yapabilirsin tok tutan zararsız.
mesela bir büyük bardak ayran yanında fındık ceviz ya da kuru kayısı. şekersiz türk kahvesi ve hurma gibi.
iradenden dolayı kutluyorum

Lahana kürü gibi birseymi yapiyorsun. Aslinda laha tercihin cok iyi. Yag yakiminda cok iyi oluyor.
Aslinda kür olarak degil Ama yag yakimini hizlandirmak icin. 1 hafta icecem sadece aksamlari iciyorum. Bugun 4 cu gun.
1 hafta dolduktan sonra 15 gun ara verecem.
Sonra 1 haftada aksamlari sadece salataya gececem.
Lahana corbasi inanilmaz metabolizmayi calistiriyor. Tavsiye edrim herkese

bütünüyle muhteşem
meyvenin yanında mutlaka, 2 kaşık yoğurt ya da ayran ve ya kefir tüketmelisin. sıcak su da olur. meyvenin şekerini dengelemesi açısından.

Bugün ki menüm
Sabah
Domates salatalık bol yeşillik bir dilim cavdar ekmegi

ÖÖgle 2 pogaça
Akşam
2 kase corba
Bir porsiyon menemen
Bir dilim cavdar ekmegi
2 litre su
kahvaltıda peynir ve ya yumurta da yeseydin keşke
2 poça ne kız

çorba içtiğimizde ekmek yememeliyiz, bir bilgi olarak yazıyım. ikisi de aynı gruba giriyor yani aynı şey.

kahvaltıda peynir ve ya yumurta da yeseydin keşke
2 poça ne kız

çorba içtiğimizde ekmek yememeliyiz, bir bilgi olarak yazıyım. ikisi de aynı gruba giriyor yani aynı şey.
Ne desen haklısın kaptanım gerçekten abarttım bu günü ödül olarak geçiyorum yarın yine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…