Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok şeyler yazmak istiyorum ama yazmıcam.

herkes kendisine yorum yapıp öz eleştiri yapsın ve yazsın..
ben ne desem boş...

Ben bu aralar çok dikkat edemesemde suyu çok içerek dengelemeye çalışıyorum troitimi saymıyorum bile ama bu hafta 1 kilo gitti listede olmadığım için takımı zor durumda bırakmıyorum diye seviniyorum

Sarama katılıyorum, ek olarak ekmek yemeyebilirsin, gazlı içecek yerine su tercih edebilirsin ve diğer öğünleri çok hafif geçirmelisin. mesela öğlende bol yeşillikli salata gibi. gün içinde bol bol su

Zeytinyağlı inciri bende yiyorum sabahlar bir çok şeye iyi geliyormuş ben doğurganlığı artırdığı için yiyorum özel değilse sen ne için yiyorsun canım

Hayırlı akşamlar

Sabah:1 h.yumurta ,zeytin,bal,1 salatalık ,1dilim ekmek

Öğlen:1 tane limonlu kek hazır

Ara:3 çatal melemen ,yaprak sarma 3 tane

Akşam:doğum günündeydim1 dilim pasta ,10 tane yaprak sarma,yarım rulo börek ,1bardak çay , önümde daha bir sürü çeşit hamur işi vardı ama yemedim

Su 1 lt

Yürüyüş yok

Egzersiz yok

Sarama katılıyorum, ek olarak ekmek yemeyebilirsin, gazlı içecek yerine su tercih edebilirsin ve diğer öğünleri çok hafif geçirmelisin. mesela öğlende bol yeşillikli salata gibi. gün içinde bol bol su
Zaten ogle yemegi yemiyorum ama yarin kahvaltimi gec yapip aksamla arayi kapatacam oyle yapmayi dusunuyorum evet bol bol su .. muhakak aklimda. Kaptanim

Selam kızlarrr
Saracım annen nasıl oldu
Ben şişim baya bir bakalım bağırsak ilaçları kullanıyorum ama her zamanki gibi klasik minnak minnak erimeye devam,tartı yine düşman☺

Hoşgeldin canım inanırmısın bu akşam aklımdan geçtin bi gitti bi daha gelmedi acaba nasıl dedim bu kadar olur ilaçlar inşallah iyi gelir canım her zaman önce sağlık seni gördüğüme sevindim

Tebrik ederim cnm cimbomlukiz

kahvaltı güzel, kek hazır değil de ev yapımı olsaydı kızmıcaktım
sen bugün yemek yememişsin ki hep atıştırmışsın

doğum günü olayına hiç girmiyim, saç kalmıcak başında
olan ama yemediğin bir sürü şey içinde tebrik ederim

Selam kızlarrr
Saracım annen nasıl oldu
Ben şişim baya bir bakalım bağırsak ilaçları kullanıyorum ama her zamanki gibi klasik minnak minnak erimeye devam,tartı yine düşman☺
selam canım hoşgeldin
hem cızz lı hem de boş bir menükoca gün bir şey yememişsin resmen

cimbomlukiz canım haftanın birincisi olarak başarı sırrını paylaşman gerekiyor

peaceful16 seninde nerede hata yaptığını anlatman ve 1 adet sağlıklı yemek tarifi vermen gerekiyor.

Günaydınlar
Az kalorili, çok hareketli ve keyifli bir gün olsun inşallah.
Cimbomlukız tebrik ederim canım
Rakibem güzel bir başlangıç oldu bu hafta, ben de seni tebrik ederim canım bu haftada devamı gelir inşallah.
Dün ki menüm,
Kahvaltıda,
Bir simit
Bir dilim peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğlen,
Bir kase sütlaç
Akşam,
İki çorba kaşığı kadar makarna
Bir fırın köfte
İki kaşık yogırt
Ara,
Yarım armut yedim.
Su 2 lt, yarım saat yürüyüş yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…