çok şeyler yazmak istiyorum ama yazmıcam.
herkes kendisine yorum yapıp öz eleştiri yapsın ve yazsın..
ben ne desem boş...
Sarama katılıyorum, ek olarak ekmek yemeyebilirsin, gazlı içecek yerine su tercih edebilirsin ve diğer öğünleri çok hafif geçirmelisin. mesela öğlende bol yeşillikli salata gibi.Kizlar kaptanimmoni acil cevap bekliyorum lutfen...
Yarin aksam yemegine arkadasa davetliyiz buyuk ihtimal yemegi gec yeriz .
Ben buna nasil bir care bulabilirim..
Yok dedim gerek yok dedim ama ısrar etti .
Bu durumlarda nasil dengeleye bilirim kendimi.
Lutfen acil cevap. Kim gorurse mesaji bana yardim edin.
Akşam menüm ; 16 : 35 'te
Bulgur pilavi ,Salata,Köfte,Börülce,Ayran
Sabah menüm ; 07:00 'de
1 tatli kaşiği z.yaģli incir , Mandalina ,Ceviz ,1 tahilli tost , çeyrek muz
( 2 litre su ) ( 40 dk yürüyüş )
bugun ilk günümdü.. karnım kazinip durdu surekli atiştirmayinca tabi :)
yani aksami zor ettim cok aciktim
cikolatalarin önunden gectim aldim biraktim aldim biraktim her gun bitter yerdim aslindakapanişi yaptim. Yarini sabirsizlikla beklicem
Selam kızlarrr
Zaten ogle yemegi yemiyorum ama yarin kahvaltimi gec yapip aksamla arayi kapatacam oyle yapmayi dusunuyorum evet bol bol su .. muhakak aklimda. KaptanimSarama katılıyorum, ek olarak ekmek yemeyebilirsin, gazlı içecek yerine su tercih edebilirsin ve diğer öğünleri çok hafif geçirmelisin. mesela öğlende bol yeşillikli salata gibi.gün içinde bol bol su
Cok sagol canim. Porsiyonlarimi az yiyecem . Ekmek yok su bol bol.Porsiyon kontrolü yapmalısın dozunda yersen ve suyu çok içersen sorun olmaz canım
Selam kızlarrr
Saracım annen nasıl oldu
Ben şişim baya bir bakalım bağırsak ilaçları kullanıyorum ama her zamanki gibi klasik minnak minnak erimeye devam,tartı yine düşman☺
Tebrik ederim cnm
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 646.ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> %0.797
2. (13.TAKIM) ==>%0,687
3.(12.TAKIM) ==>%0,667
BİREYSEL DERECELER
1. @cimbomlukiz =>2.22 => 10. TAKIM
2. @Zipzip- => 2,08 => 6. TAKIM
3. @HasibeG => %1,94 => 8. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@peaceful16 => %-1,38 => 10. TAKIM
kahvaltı güzel, kek hazır değil de ev yapımı olsaydı kızmıcaktımHayırlı akşamlar
Sabah:1 h.yumurta ,zeytin,bal,1 salatalık ,1dilim ekmek
Öğlen:1 tane limonlu kek hazır
Ara:3 çatal melemen ,yaprak sarma 3 tane
Akşam:doğum günündeydim1 dilim pasta ,10 tane yaprak sarma,yarım rulo börek ,1bardak çay , önümde daha bir sürü çeşit hamur işi vardı ama yemedim
Su 1 lt
Yürüyüş yok
Egzersiz yok
selam canım hoşgeldinSelam kızlarrr
Saracım annen nasıl oldu
Ben şişim baya bir bakalım bağırsak ilaçları kullanıyorum ama her zamanki gibi klasik minnak minnak erimeye devam,tartı yine düşman☺
hem cızz lı hem de boş bir menüBugün maalesef biraz kaçamak yaptım. Arkadaşlarımla buluştum ve fast food tükettim. Ama yarın telafi edeceğim.
Kahvaltı yapmadım.
Öğlen: tavuk burger, patates ve şekersiz kola içtim.
İkindi: sade americano ve orero cup yedim.
Akşam bir şey yemedim.
Bende onun için yiyorum canimZeytinyağlı inciri bende yiyorum sabahlar bir çok şeye iyi geliyormuş ben doğurganlığı artırdığı için yiyorum özel değilse sen ne için yiyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?