Ama 5 te bitiriyorum yemegi.. sabah kadar 13 saat aćlik yapmis oluyorum aslinda cok degil salata gunluk yemem gereken zaten ayranda sivi kalsiyum:) tavuk protein. Doyurucu oluyor dolu vitaminli oluuor.Güzel menü ama dikkatimi çeken sabah öğle çok az yiyorsun ama akşam daha fazla. Tam tersi olsa daha iyi olmaz mı
Aslinda sabahta az degil muz badem ceviz cok tok tutuyor. Bide soğan suyu iciyorum şuan o yuzden tikiyor.Güzel menü ama dikkatimi çeken sabah öğle çok az yiyorsun ama akşam daha fazla. Tam tersi olsa daha iyi olmaz mı
Ben saatlere dikkat etmemişim pardon, erken yiyince tabi yakarsın yatana kadarAma 5 te bitiriyorum yemegi.. sabah kadar 13 saat aćlik yapmis oluyorum aslinda cok degil salata gunluk yemem gereken zaten ayranda sivi kalsiyum:) tavuk protein. Doyurucu oluyor dolu vitaminli oluuor.
Aksam da az doymasam sabahi zor ederim :))Ben saatlere dikkat etmemişim pardon, erken yiyince tabi yakarsın yatana kadar
Hayirdir canim onemli birsey yok ya..Ben bu haftada menü yazmayacam çünkü düzenli öğünlerin olmayacak hastane işlerim var ama ondan sonraki hafta düzenli menü paylaşacam bu aralar çok stresliyim ama geçecek
Hayirdir canim onemli birsey yok ya..
Himm.. nasil. Yuksekmi? Insallah hayirlisi olur hakkinda..Canım troitlerimle ilgili tahliller yaptırdım onlar çıktı haftaya doktorla görüşmemiz var bakalım ne diyecek
Himm.. nasil. Yuksekmi? Insallah hayirlisi olur hakkinda..
Hadi insallah tedavisi ile hallolur.Rabbim yardimcin olsun canm.Amin sağol canım
Evet bir kısmı malesef yüksek çıkmış bir kısmı normal ama doktor nasıl yorumlayacak o önemli
Hadi insallah tedavisi ile hallolur.Rabbim yardimcin olsun canm.
Gecmis olsun canim. Insallh toparlanirsinzi bir an once .Iyi aksamlar hanimlar hastalik iyice ele gecirdi beni oglumda oksurmeye basladi anne olana kadar Kişa asiktim simdi kabus gibi geliyor
Bugunku menu Sabah 10.00
2 yumurta
2 dilim peynir 2 dilim avakado 3 4 zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara 2 kivi
17.00 karnabahar yemegi hindi eti ile.
1 dilim ekmek
Hastayim hasta canim ister pasta hesabi acayip bi kakaolu kek cekti canim en sonunda dayanamadim yaptim .Simdi 2 dilim yerim .
Su 1 litre ancak icebildim yatana kadar 500.l daha zorlayacagim ve spor yok ..
Geçmiş olsun canım Allah saglık şifa versin inşallah tez zamandaBen bu haftada menü yazmayacam çünkü düzenli öğünlerin olmayacak hastane işlerim var ama ondan sonraki hafta düzenli menü paylaşacam bu aralar çok stresliyim ama geçecek bol bol yürüyorum bugün 10. 000 adımı geçtim mesela ama dışardaydım o yüzden çok su içemedim ama bu saatten sonra iki litreye yakın içerim
Amin sağol canım
Evet bir kısmı malesef yüksek çıkmış bir kısmı normal ama doktor nasıl yorumlayacak o önemli
Geçmiş olsun canımAmin sağol canım
Geçmiş olsun mevsim değişikliğinden salgınlar çoğaldı .Dikkat edin hastalık gitmeden geri geliyorIyi aksamlar hanimlar hastalik iyice ele gecirdi beni oglumda oksurmeye basladi anne olana kadar Kişa asiktim simdi kabus gibi geliyor
Bugunku menu Sabah 10.00
2 yumurta
2 dilim peynir 2 dilim avakado 3 4 zeytin domates 1 dilim ekmek
Ara 2 kivi
17.00 karnabahar yemegi hindi eti ile.
1 dilim ekmek
Hastayim hasta canim ister pasta hesabi acayip bi kakaolu kek cekti canim en sonunda dayanamadim yaptim .Simdi 2 dilim yerim .
Su 1 litre ancak icebildim yatana kadar 500.l daha zorlayacagim ve spor yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?