Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Güzel menü ama dikkatimi çeken sabah öğle çok az yiyorsun ama akşam daha fazla. Tam tersi olsa daha iyi olmaz mı
Ama 5 te bitiriyorum yemegi.. sabah kadar 13 saat aćlik yapmis oluyorum aslinda cok degil salata gunluk yemem gereken zaten ayranda sivi kalsiyum:) tavuk protein. Doyurucu oluyor dolu vitaminli oluuor.

Güzel menü ama dikkatimi çeken sabah öğle çok az yiyorsun ama akşam daha fazla. Tam tersi olsa daha iyi olmaz mı
Aslinda sabahta az degil muz badem ceviz cok tok tutuyor. Bide soğan suyu iciyorum şuan o yuzden tikiyor.
Ben yeni başladigimda bu sekilde yemeģi seviyorum hafif gidiyorum.. sonra degistiriuorum bazi seyleri

Iyi aksamlar

bugunku menum:

kahvalti; once limonlu ilik su, sonra 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, domates/salatalik, 1 dilim kepek ekmegi ,1 ceviz, 1 mandalina,cay

ogle: 2 peynirli pogaca, 2 cay

aksamustu: turk kahvesi, 2 lokum, bitki cayi

aksam: 2 kabak soteledim, uzerine dereotu ,yogurt pul biberle yedim.
Kiraz sapi cay aldim ondan icicem.

oglen biraz kotu yedim ,bu hafta da arti ciktim diye aksam sadece kabakla gecistirdim.

Ama 5 te bitiriyorum yemegi.. sabah kadar 13 saat aćlik yapmis oluyorum aslinda cok degil salata gunluk yemem gereken zaten ayranda sivi kalsiyum:) tavuk protein. Doyurucu oluyor dolu vitaminli oluuor.
Ben saatlere dikkat etmemişim pardon, erken yiyince tabi yakarsın yatana kadar

Ben bu haftada menü yazmayacam çünkü düzenli öğünlerin olmayacak hastane işlerim var ama ondan sonraki hafta düzenli menü paylaşacam bu aralar çok stresliyim ama geçecek bol bol yürüyorum bugün 10. 000 adımı geçtim mesela ama dışardaydım o yüzden çok su içemedim ama bu saatten sonra iki litreye yakın içerim

Iyi aksamlar hanimlar hastalik iyice ele gecirdi beni oglumda oksurmeye basladi anne olana kadar Kişa asiktim simdi kabus gibi geliyor

Bugunku menu Sabah 10.00
2 yumurta
2 dilim peynir 2 dilim avakado 3 4 zeytin domates 1 dilim ekmek

Ara 2 kivi

17.00 karnabahar yemegi hindi eti ile.
1 dilim ekmek

Hastayim hasta canim ister pasta hesabi acayip bi kakaolu kek cekti canim en sonunda dayanamadim yaptim .Simdi 2 dilim yerim .

Su 1 litre ancak icebildim yatana kadar 500.l daha zorlayacagim ve spor yok ..

Gecmis olsun canim. Insallh toparlanirsinzi bir an once .
Keske keki yemesen ama sen bilirsin

Geçmiş olsun canım Allah saglık şifa versin inşallah tez zamanda

Geçmiş olsun mevsim değişikliğinden salgınlar çoğaldı .Dikkat edin hastalık gitmeden geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…