Ne kadar çok davete katılıyorsun işin zor☺☺☺ ama güzel ya biz yalnızızGunaydinlar mutlu pazarlar❤
Bizim dugun var bugun yemekli. Cok kacirmamaya calisacagim
Afiyet olsun☺Ben bugün erkenciyim temizlik yapacam ama önce kahvaltı yapmalıyım çok açım
Bugun zaten dikkat edecem canim. M.etmeİyi idare etmişsin ama bugün çok dikkat etmelisin kabak çorbası ye yada kabağı haşla sarımsaklı yoğurt dök ye ve tabiki su
Afiyet olsun☺
diğer arkadaşlarım son sayfaya bakıp çıkıyorum ara ara ondan dolayı herkese yazamıyprum ama hepinizi çok seviyorum☺
Makarna sütlaç ve 1 tam simit mi. Diyette miGünaydınlar
Az kalorili, çok hareketli ve keyifli bir gün olsun inşallah.
Cimbomlukız tebrik ederim canım
Rakibem güzel bir başlangıç oldu bu hafta, ben de seni tebrik ederim canım bu haftada devamı gelir inşallah.
Dün ki menüm,
Kahvaltıda,
Bir simit
Bir dilim peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğlen,
Bir kase sütlaç
Akşam,
İki çorba kaşığı kadar makarna
Bir fırın köfte
İki kaşık yogırt
Ara,
Yarım armut yedim.
Su 2 lt, yarım saat yürüyüş yaptım.
Ayy cok sukur canim ya . Bugun dahada dikkat edeyim cunku yarin tarti gunu . Ama galiba ben tartilmicam cunku regl olacam yarin .Durumu iyi idare ettmissin bence ):) iyi..
Sabah bileirimi yapicaz dimi.Ayy cok sukur canim ya . Bugun dahada dikkat edeyim cunku yarin tarti gunu . Ama galiba ben tartilmicam cunku regl olacam yarin .
Pazartesi ve cuma saat 12 ye kadar bildirim yapıyoruz, asıl önemli olan cuma bildirimi yarışmaya o sayılıyor, pazartesi olan motivasyon amaçlıSabah bileirimi yapicaz dimi.
Evt canim.Sabah bileirimi yapicaz dimi.
Peki tsk ederim.. :):) cuma gununku daha iyi olur tabiPazartesi ve cuma saat 12 ye kadar bildirim yapıyoruz, asıl önemli olan cuma bildirimi yarışmaya o sayılıyor, pazartesi olan motivasyon amaçlı
Sağol canım sanada kolay gelsin.Günaydın kızlar hepimize mutlu pazarlar hepimize bugün çok neşeli ve sağlıklı geçsin
vaay 20 bin adım :)İyiakşamlar kızlar
Bugün ki menüm
Sabah 1 ev pogaça sı
Şekersiz çay ile
Ara
Duble Türk kahvesi
Akşam
5 ızgara köfte
Izgara biber kızartma
Yogurt
6 kaşık piyaz
20.bin adım yürüyüş
3.litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?