Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Insallah canim.. benm bu ay saglksiz gebelğm oldu maalesef. Yeni ciktim işin icinden. Kendimi buna odakladim.tedaviler ilaclar derkene aldik kilo. Bunlari verip tekrar dondurulmuslarimi denicem insallah.

Geçmiş olsun canım Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana bana isteyen herkese

Hem sabah hem öğlen yemek yerine kahvaltıyı geç yapıp sonra ufak ara öğünle akşamı bekle derim.. akşamda az az yemeye çalışırsan bol su içersen sıkıntı olmaz insaallah

Hem sabah hem öğlen yemek yerine kahvaltıyı geç yapıp sonra ufak ara öğünle akşamı bekle derim.. akşamda az az yemeye çalışırsan bol su içersen sıkıntı olmaz insaallah
Ayenn oyle yapacam canim. 30 dkk once 1 finca sede sekersiz turk kahvesi ve 2 kayisi yedim. Midem dolu suan. Cok sagol .

Hayirli gunler herkesee.. Akşam misafir geldi eliptik yapamadım malesef.. ama şuan 45 dk. yaptım.. şimdi tempolu bir sekilde ev işleri beni bekler zira akşama da misafir gelecek.. isler beni bekler
Cok guzel eliptik . Kolay gelsin bende ev isine girecem . Birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…