Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim bugunki menüm ;

Sabah: 07 :00 de
1.tatli kaşigi z.yagli incir.
ORTA boy mandalina ve muz
ceviz,badem ve 1 tahilli tost.

Aralarda 1 bardak sabah aksam soğan suyu iciyorum :)
Ara da yine badem..

Aksam menum : Basemal soslu tavuk
Salata ,Ayran

2 goflet yedim yalan yok :))

2 litre su spor yok ayak aģrim var dedigim gibi spor hazir olnca baslicam.

Menü güzel miş bol eksiler inşallah canım

Soğuklar geldi ayak ağrim basladi gecen yurudum agrisindan duramadim.
Hamlarsam geri baslayinca cok agritiyor.
Geçmiş olsun canım az az agırdan devam et bence ben genelde günde en az 5.bin adım yürüyorum Bi kaç gün ara verdimmi hemen hamlaşıyorum resmen kaslarım agrıyor sana tavsiyem hiç yürümekten iyidir az az artırarak yürü bence bu arada yaş kaç senin benim 50

Ben gencim ablacim :)) ama senin de masallahin var.
Benm ayak agrim bağ kopmasi vardi sol ayaģimda kişlari aģriyor soguklarda kireclenme oluyor.. asiri ayakta olmak yurumek agritiyor. Ama spor esneme yaparsam rahatliyor.
Yazin temmuz ayina kadar gunde 15 bin adim atiyordum

Saglık sorunun varsa dikkat et tabiiki de kilo ugrana saglıgından da olma Allah muhafaza ayak bu yürüyüş gelmiyorsa yapma c az nım

Saglık sorunun varsa dikkat et tabiiki de kilo ugrana saglıgından da olma Allah muhafaza ayak bu yürüyüş gelmiyorsa yapma c az nım
Yuruyusle esneme hsreketleri yaparsam birsey olmuyor.birtek soģuklarda ariza cikiyor ama surekli degil gecen kemiklerime masaj yapa yapa gecti baya rahatsiz etti.
Cok yururum aksine yurumedigim senede 2 3 aydir kisin baslarim hatta martta filan karlar kalkinca. Bakalim evde yurucem baslicam.
Masallah sizede.. ben 29 yasindaym hayatim yurumrkle gecti kas yapti bu bende biraz bende az biraktim.

Ben uzun Bi dönem depresyon geçirdim tedavi altındanydım sürekli sonra dedim bu ilaçlar nereye kadar kendi kendime kızdım ilaçları bıraktım haftanın en az 5 günü sabah 7 8 gibi çıkıyorum 1 veya 1.5 saat temiz havada yürüyorum cok iyi geldi psikolojik olarak hem saglık için

Yurüyüs muthis bi terapi..
Aslinda cok faydali.. vucudun calismayan yeri kalmiyor zinde hissediyorsun kendini.
Gecmis olsun ablacim iyi karsr vermissin yuruyus her turlu hastaliklara birebir.
Rabbim herkesin ysrdimcisi olsun insallah

Yurüyüs muthis bi terapi..
Aslinda cok faydali.. vucudun calismayan yeri kalmiyor zinde hissediyorsun kendini.
Gecmis olsun ablacim iyi karsr vermissin yuruyus her turlu hastaliklara birebir.
Rabbim herkesin ysrdimcisi olsun insallah
Amin canım sağolasın

İyi akşamlar

Sabah: 1 salatalık , domates,bal, 1 dilim ekmek,5 adet patates kızartma

Ara:5 adet fındık

Öğlen:yarım kase çorba

Akşam:1 tabak nohut yemeği ,üzüm

1 tane kurabiye yedim

Su 2 lt

Yürüyüş 2 saat yürüdüm

Spor yok

İyi akşamlar kızlar kopamıyorum buradan ha ha bir sorum olacaktı malum emzirmeyi bitirdik artık bitki çaylarına abanabilirim. Bana en hızlı ödem attırabilecek çay tarifi verebilecek olan var mı İsmi Lazım Değil bir çay var içeriğine baktım Ihlamur yeşil limon kabuğu kiraz sapı tarçın ve avokado yaprakları var Ben bu çaya para vermektense gidip aktardan kendim almayı tercih ediyorum avokado yaprağını bulamayabilirim ama diğerlerini deneyebilirim bilemiyorum Çok acil ödem atmam lazım yapıştı kilo bırakmıyor yani İnanır mısınız yapıştı resmen yapıştı bana bırakmıyor beni, bir gün aç kalsam da 10 gün de aç kalsam yine gitmeyecek bir şekilde bu ödemi atmam lazım fikirleri olan var mı

Iyi aksamlar beybiler
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir zeytin domates
1 kasik bal
1 dilim ekmek

Ara 4 adet cilek
1 dilim kek

Aksam 16.30
1 tabak karnabahar yemegi yaninda salata
20.00
1 kase yogurt

1litre su.Hasta oldum su icemiyorum ya niye boyle oldu

Iyi aksamlar kizlar

09.30 kahvalti:
1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 1 kasik lor peyniri, domates, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kasik kayisi receli, cay

11.00 ara; turk kahvesi

14.00 ogle yemegi:
1 Kucuk dilim su boregi, 1 kasik haydari, 1 kasik et sote, 1 kasik pilav

19.30 aksam yemegi;
1.5 kutu activia icine biraz musli, 5 badem, 1 ceviz

1.5 lt su, biraz dans, biraz yuruyus :)

Iyi aksamlar kizlar

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 kuru kayisi
Domates
Bir dilim peynir
4 zeytin
Bitki cayi

Ara ögün
1 cay bardagi sutlu kahve sekersiz
3 adet ceviz

Aksam
1 kase lahana corbasi

Bugun ev işi vardi 3 gune anca biter ..
Spor yok sabahtan berli kicimin ustune oturmafim valla
2.5 litre su 3 olur yatana kadar .

Yine bir şifazede ben :/
Bugün de ondan gelemedim...

Sabah limonlu su
Kahvaltı: patatesli omlet, marul maydanoz,salatalık, zeytin,peynir yarım dilim kepek ekmek, ıhlamur çayı

Ara:yeşil çay, yesil üzüm :)

Kahvaltı geç olunca öğlen yemedim

Aksam: 5 ızgara köfte, 5 kaşık bulgur pilavı,közlenmiş domates ve biber, maydanozlu soğan salatası, marul, ayran

Yatmadan evvel karanfilli çay ve dut kurusu

3 lt ye yakın su..
Rahatsızım spor vs yapamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…