Evet canım sabah 10.bin adım yürüdüm daha sonra eşimle dışarı cıktık güzel yürüdük inşallah yarın eksi görürümvaay 20 bin adım :)menün de iyi gözüküyor :)
Menü güzel miş bol eksiler inşallah canımBenim bugunki menüm ;
Sabah: 07 :00 de
1.tatli kaşigi z.yagli incir.
ORTA boy mandalina ve muz
ceviz,badem ve 1 tahilli tost.
Aralarda 1 bardak sabah aksam soğan suyu iciyorum :)
Ara da yine badem..
Aksam menum : Basemal soslu tavuk
Salata ,Ayran
2 goflet yedim yalan yok :))
2 litre su spor yok ayak aģrim var dedigim gibi spor hazir olnca baslicam.
Soğuklar geldi ayak ağrim basladi gecen yurudum agrisindan duramadim.Evet canım sabah 10.bin adım yürüdüm daha sonra eşimle dışarı cıktık güzel yürüdük inşallah yarın eksi görürüm
Geçmiş olsun canım az az agırdan devam et bence ben genelde günde en az 5.bin adım yürüyorum Bi kaç gün ara verdimmi hemen hamlaşıyorum resmen kaslarım agrıyor sana tavsiyem hiç yürümekten iyidir az az artırarak yürü bence bu arada yaş kaç senin benim 50Soğuklar geldi ayak ağrim basladi gecen yurudum agrisindan duramadim.
Hamlarsam geri baslayinca cok agritiyor.
Ben gencim ablacim :)) ama senin de masallahin var.Geçmiş olsun canım az az agırdan devam et bence ben genelde günde en az 5.bin adım yürüyorum Bi kaç gün ara verdimmi hemen hamlaşıyorum resmen kaslarım agrıyor sana tavsiyem hiç yürümekten iyidir az az artırarak yürü bence bu arada yaş kaç senin benim 50
Saglık sorunun varsa dikkat et tabiiki de kilo ugrana saglıgından da olma Allah muhafaza ayak bu yürüyüş gelmiyorsa yapma c az nımBen gencim ablacim :)) ama senin de masallahin var.
Benm ayak agrim bağ kopmasi vardi sol ayaģimda kişlari aģriyor soguklarda kireclenme oluyor.. asiri ayakta olmak yurumek agritiyor. Ama spor esneme yaparsam rahatliyor.
Yazin temmuz ayina kadar gunde 15 bin adim atiyordum
Yuruyusle esneme hsreketleri yaparsam birsey olmuyor.birtek soģuklarda ariza cikiyor ama surekli degil gecen kemiklerime masaj yapa yapa gecti baya rahatsiz etti.Saglık sorunun varsa dikkat et tabiiki de kilo ugrana saglıgından da olma Allah muhafaza ayak bu yürüyüş gelmiyorsa yapma c az nım
Ben uzun Bi dönem depresyon geçirdim tedavi altındanydım sürekli sonra dedim bu ilaçlar nereye kadar kendi kendime kızdım ilaçları bıraktım haftanın en az 5 günü sabah 7 8 gibi çıkıyorum 1 veya 1.5 saat temiz havada yürüyorum cok iyi geldi psikolojik olarak hem saglık içinYuruyusle esneme hsreketleri yaparsam birsey olmuyor.birtek soģuklarda ariza cikiyor ama surekli degil gecen kemiklerime masaj yapa yapa gecti baya rahatsiz etti.
Cok yururum aksine yurumedigim senede 2 3 aydir kisin baslarim hatta martta filan karlar kalkinca. Bakalim evde yurucem baslicam.
Masallah sizede.. ben 29 yasindaym hayatim yurumrkle gecti kas yapti bu bende biraz bende az biraktim.
Yurüyüs muthis bi terapi..Ben uzun Bi dönem depresyon geçirdim tedavi altındanydım sürekli sonra dedim bu ilaçlar nereye kadar kendi kendime kızdım ilaçları bıraktım haftanın en az 5 günü sabah 7 8 gibi çıkıyorum 1 veya 1.5 saat temiz havada yürüyorum cok iyi geldi psikolojik olarak hem saglık için
Amin canım sağolasınYurüyüs muthis bi terapi..
Aslinda cok faydali.. vucudun calismayan yeri kalmiyor zinde hissediyorsun kendini.
Gecmis olsun ablacim iyi karsr vermissin yuruyus her turlu hastaliklara birebir.
Rabbim herkesin ysrdimcisi olsun insallah
Ne kadar çok davete katılıyorsun işin zor☺☺☺ ama güzel ya biz yalnızız
Kizlar anca geldik misafirlikten ..
Sabah 1 fincan sekersiz turk kahvesi
2 kuru kayisi
Sonra ogleye dogru esim geldi kahvalti istedi
1 tatli kasigi patatesli yumurta
2 tatli kasigi bulgur pilavi
Ara ogun
bitki cayi
2 ceviz
Ve malum biliyorsunuz aksam yemegi icin misafirlikteydik
3 tane lahana sarma
1 tatli kasigi pirinc pilavi
4 corba kasigi kuru fasulye
1 kepce ayran corbasi
1 pirzola
Ufak bir börek
Bol bol salata
Cayin yaninda catalin ucuyla tatli aldim . Baska yok
Sizce nasil sabahtan berli birsey yememistim zaten.
Bana gore iyiydi .
Ama yorumlarinizi bekliyorum.
Zaten baska da misafirlige gitmem 10 15 kilo verim ondan sonra
Onun disinda 1 saat tempolu yuruyus 5 km
10 dkk bolgesel hareket
4- 4.5 litre su . Bugun baya icttim midem dolu olsun diye
Bugunluk bu kadar . Insallh yarin tam gaz devam.
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?