- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
canım ya kusura bakma ben yanlış okumuşum ilk baştakini geçen haftaki kilo diye okumuşumGeçen cuma 62,9 kiloydum bugün 62,4 kiloyum
Önemli değil canım, düşük kiloyu başa yazmak istemiştimcanım ya kusura bakma ben yanlış okumuşum ilk baştakini geçen haftaki kilo diye okumuşum
Tebrikler canım , yüzden %1,86 olmuşMerhaba kizlar
Gecen hafta cuma 80.5
Bu hafta 79cok sukur bu hafta 79 u gormek istiyordum gordum .
Yani 1.5 kilo gitmis cok sukur.
Senden erken davrandım hesapladım bileKizlar yuzdem kac oluyor ya
Senin yüzden kaçtı canım, sende girersin bence listeye bu hafta 2 hafta dolmuşKizlaaaar silkelenelim verelim şu fazlaliklari yahusporu anca burda yapiyorum halbuki ben ne sportif bi bayyaaan dim.
Yuzde nasil oluyor yaf.Senin yüzden kaçtı canım, sende girersin bence listeye bu hafta 2 hafta dolmuş
Super yaTebrikler canım , yüzden %1,86 olmuş
Vaaay oylemi olmuş :)) iyimis hakkaten. Yuzde gozukunce daha afilli oldu durumYüzden 2,35 canım çok iyi
Vala ben sporumu yapiyorum cok sukur .Kizlaaaar silkelenelim verelim şu fazlaliklari yahusporu anca burda yapiyorum halbuki ben ne sportif bi bayyaaan dim.
Zaten bilmiyorum ki nasil hesaplaniyorSenden erken davrandım hesapladım bile
Cok sagol canim(Eski kilon - yeni kilon) : eski kilon x 100 = yüzde
Kilo azaldıkça az bile versen yüzden iyi oluyor misal 100 kiloluk bir insan 3 kilo verse yüzdesi 3 oluyor ama 60 kiloluk bir insan 3 kilo verse yüzdesi 5 oluyorVaaay oylemi olmuş :)) iyimis hakkaten. Yuzde gozukunce daha afilli oldu durum
Yok yani sormuşsun ya kızlar yüzde kaç diye o mesajı görmeden hesaplamıştım zatenZaten bilmiyorum ki nasil hesaplaniyor
Ben diyet yaparken kas yapiyorum kiloma yansimiyor bu. Kemik yapim agir biraz yani detayli olcumdede cikmisti kaslarim heleeee masallah. O yuzden sadece dijkat ederek ilerliyorum şuan iyice gevşeyince platese baslayacam. Vucuduma bi plates sahane geliyor.Vala ben sporumu yapiyorum cok sukur .
Tsk ederim bilgilendirdiğin icinKilo azaldıkça
Yok yani sormuşsun ya kızlar yüzde kaç diye o mesajı görmeden hesaplamıştım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?