Abur cubur konusunu sorma bende cok severdim cok sukut dizginlendim kendimi şu 15 gunde. Insallah devam eder. Ama bugun mesela az yumurta ceviz badem yedikten sora kahve yaptim cikolatayi zor yedim bitteri canm hic istemedi.ilk defaTeşekkür ederim kızlar bende bu zamana kadar intermitent fasting tarzı yapıyodum erken başlayıp erken bırakıyorum metobalizmam genelde iyidir normal yemek içmekle kilo almıyorum eksi yönüm abur cuburu çok sevmek gözüm dönüyor resmenbu ara iştahım çok açık o yüzden detoks yapıyorum sakin kalmam için zaten sabah öğlen ara ve akşam ve tekrar ara var detoksda gün içindede detoks suyu falan acıkmıyorum üstelik sağlıklı besleniyorum peaceful16 bireysel birincilik güzel ama takım olarak birinci olmak daha motive ediyor beni
ayy inşallah devam eder senin adına çok sevindim benimki de öyle bir düşkünlük ki hayatımın geri kalanını yemeksiz abur cuburla devam edebilirim o kadar seviyorum o yüzden genelde eve almamakla frenlemeye çalışıyorum kendimiAbur cubur konusunu sorma bende cok severdim cok sukut dizginlendim kendimi şu 15 gunde. Insallah devam eder. Ama bugun mesela az yumurta ceviz badem yedikten sora kahve yaptim cikolatayi zor yedim bitteri canm hic istemedi.ilk defa
:)) bendensin valla. Zaten yemekten deģil abur cuburdan aliyorum :)) amann uzak dursun.ayy inşallah devam eder senin adına çok sevindim benimki de öyle bir düşkünlük ki hayatımın geri kalanını yemeksiz abur cuburla devam edebilirim o kadar seviyorum o yüzden genelde eve almamakla frenlemeye çalışıyorum kendimi
Teşekkür ederim kızlar bende bu zamana kadar intermitent fasting tarzı yapıyodum erken başlayıp erken bırakıyorum metobalizmam genelde iyidir normal yemek içmekle kilo almıyorum eksi yönüm abur cuburu çok sevmek gözüm dönüyor resmenbu ara iştahım çok açık o yüzden detoks yapıyorum sakin kalmam için zaten sabah öğlen ara ve akşam ve tekrar ara var detoksda gün içindede detoks suyu falan acıkmıyorum üstelik sağlıklı besleniyorum peaceful16 bireysel birincilik güzel ama takım olarak birinci olmak daha motive ediyor beni
Ben daha bakamadım bakayım birazdan
maalesef canım veren kişi kimseye vermememi söyleyerek verdicanim insallah :)
detoksu paylassana neler yiyorsun gun icinde
maalesef canım veren kişi kimseye vermememi söyleyerek verdi
ama gün içinde meyve sebze yoğurt balık yumurta gibi ürünler tüketiyorum bunların porsiyonlarını kendine göre az az belirlemen lazım
sen artıdamısın
Yok artıda değilim kilomu doğru yazdım ama eksileri yanlış yazmışım 0,5 kg vermişimsen artıdamısın
o zaman geçen cuma 62,4 bugün 61,9 yazman lazım 62,9 olunca artı görünüyorsunYok artıda değilim kilomu doğru yazdım ama eksileri yanlış yazmışım 0,5 kg vermişim
Geçen cuma 62,9 kiloydum bugün 62,4 kiloyumo zaman geçen cuma 62,4 bugün 61,9 yazman lazım 62,9 olunca artı görünüyorsun
Şimdi baktım sadece 6. Takım iyi gibi görünüyor iyi vermişler ama yazanların hepsi listedemi bilmiyorum
Heee tamam tamam
Karıştırdın ortalığıo zaman geçen cuma 62,4 bugün 61,9 yazman lazım 62,9 olunca artı görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?