Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Abur cubur konusunu sorma bende cok severdim cok sukut dizginlendim kendimi şu 15 gunde. Insallah devam eder. Ama bugun mesela az yumurta ceviz badem yedikten sora kahve yaptim cikolatayi zor yedim bitteri canm hic istemedi.ilk defa

Abur cubur konusunu sorma bende cok severdim cok sukut dizginlendim kendimi şu 15 gunde. Insallah devam eder. Ama bugun mesela az yumurta ceviz badem yedikten sora kahve yaptim cikolatayi zor yedim bitteri canm hic istemedi.ilk defa
ayy inşallah devam eder senin adına çok sevindim benimki de öyle bir düşkünlük ki hayatımın geri kalanını yemeksiz abur cuburla devam edebilirim o kadar seviyorum o yüzden genelde eve almamakla frenlemeye çalışıyorum kendimi

:)) bendensin valla. Zaten yemekten deģil abur cuburdan aliyorum :)) amann uzak dursun.

canim insallah :)

detoksu paylassana neler yiyorsun gun icinde

canim insallah :)

detoksu paylassana neler yiyorsun gun icinde
maalesef canım veren kişi kimseye vermememi söyleyerek verdi
ama gün içinde meyve sebze yoğurt balık yumurta gibi ürünler tüketiyorum bunların porsiyonlarını kendine göre az az belirlemen lazım

maalesef canım veren kişi kimseye vermememi söyleyerek verdi
ama gün içinde meyve sebze yoğurt balık yumurta gibi ürünler tüketiyorum bunların porsiyonlarını kendine göre az az belirlemen lazım

allah allah nedenki? Cok ilgincmis her yerde her sey var artik...
Anladim canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…