Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok iyi vermişsin valal, daha ne olsun bacım

Çok iyi vermişsin valal, daha ne olsun bacım
Yaa anca bu kadar gidiyor diger turlu de cok ac kalinca birden saldirma oluyor. Aslinda zaten cok yemiyorum ama 2 olmadi geneee gecen haftada olmadi. Sanirim kapasite bu sporsuz filan. Insallah hepimiz veririzz.. burasi iyi firenliyor yoksa yiceeem tutuyor birakiyorum :)) aksamlari yemeģi erken birakmak cok ii verdiriyor bana bide ekmek cok az yemek aburcuburu birakmak. Degisiklikler bunlar oldu yani

Insallah daimi olur. Ben cabuk verince cabuk aliyorum surekli detoks yapmiyacagm icin hic ilismiyorum:)) insallah mezun olrsunuz
Bende arada yapıyorum öyle kısa süreli ama genel anlamda normal yeme düzenimi bozmuyorum sadece abur cubur yemiyorum ve porsiyonları azaltıyorum yani uzun vadede devam edebileceğim şekilde düzen kurmaya çalışıyorum, bu ara az veriyorum ama olsun

Kesinlikle uzun vadede yapilcak seyler olmali yokssla bi zaman sonrw tosluyoruz.
Ben de oyle hemen hemen. Ekmeģi hele hic yemesem daha iyi. Ama 1 2 dilim yiyorum. Birakicam onu.ekmek yerine baska seyler koymaya calisiyorum. Abur cubur yemeynce bol da su icinde az yiyince gidiyor aksamlarida cok erken yemek bide

Bende başladığım ilk ay 4 kilo vermiştim toplamda şimdi yavaşladı artık aslında ayda 4 kilodan fazla vermek iyi değilmiş öyle diyor doktorlar yoksa vucutta deformasyonda olabilir az az ama düzenli vermek en iyisi bence

Benm hedefim ayda 6 ya da 5 vermek.
Spora baslicam 1 aydan sora sklaşma sporuna.

Ben normalde de ekmek fazla yemiyordum ama şimdi beyaz ekmeği tamamen kestim sadece çok tahıllı veya tam buğday yiyorum bazı günler, bağırsaklarda iyi geliyor bence yani bana öyle tam kesmeye gerek yok bence. Akşam erken yemek de çok etkiliyor tabi, bence iyi gidiyorsun

Akşam güç bela okuyup beğenip yorum yaptım menümü paylaşmamışım
DÜNKI MENÜM
Sabah: 1 kase doğranmış göbek marul üzerine 1 haşlanmış yumurta ve üzerine bol limon pulber, zeytin, çay

Öğlen: yeşil çay, yarım ayva,ceviz

Aksam: 4 y.k. haşlanmış et, 1 kase göbek salata,1 bardak ayran

35 mekik
2.5 lt su

Tşk ederim. Sizde oyle gidiyorsunuz guzel beslennce vucuy mutlaka ölü kilolari atar. Yavaşlama olduysa korumaya almistir kendini. Direnci kirmak icin ögün farkliliklari yemek farkliliklari yapilabilir.
Beyazi bende biraktim zaten tahillilar vs cok yedirmiyor ama sağlikli bulmuyorum disardakileri pek evde de yapilir aslinda. pek gerekli bi besin deģil. Ay yazilar birbirine karisti bisey yazacam 10 tane seye basiyorum:)))

Birazda şu var bende yeni alınan kiloları daha çabuk veriyorum eski kilolar biraz daha inatçı galiba. Yani son hamileliğimden önce 63,5 kiloydum doğumdan Sonra tekrar döndüm o kiloya, son bir kaç ay 68 e çıkmıştım o kilolar işte başta hızlı gitti. Şimdi hamilelikten önceki kilonun altında düştüm ya bence o yüzden yavaş gidiyor onlar artık bana yapışmış o yüzden arada değişik şeyler deniyorum ama tekrar geliyor neyse yavaş da olsa gidecek inşallah

Maşallah canım süpersin detoks baya işe yaramış tebrikler
Insallah daimi olur. Ben cabuk verince cabuk aliyorum surekli detoks yapmiyacagm icin hic ilismiyorum:)) insallah mezun olrsunuz
tebrikler
bu haftanin birincisi sensin bence
Teşekkür ederim kızlar bende bu zamana kadar intermitent fasting tarzı yapıyodum erken başlayıp erken bırakıyorum metobalizmam genelde iyidir normal yemek içmekle kilo almıyorum eksi yönüm abur cuburu çok sevmek gözüm dönüyor resmen bu ara iştahım çok açık o yüzden detoks yapıyorum sakin kalmam için zaten sabah öğlen ara ve akşam ve tekrar ara var detoksda gün içindede detoks suyu falan acıkmıyorum üstelik sağlıklı besleniyorum peaceful16 bireysel birincilik güzel ama takım olarak birinci olmak daha motive ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…