Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Mutlu sabahlar arkadaşlarim.. bugün bi 300 gram daha eksideyim dünki kilomadan..önümüzdeki cumada ben bireysel dereceye girmek istiyorum...
Valla bende dünkü motiveyle uygulama indirdim egzersiz yapacağım bol bol yine dereceye girmek istiyorum çok güzel hissettirdi beni arkadaşlarımda iyice inceldin ciddi ciddi zayifliyorsun diyorlar 65 e ulaşana kadar durmak yok tam gaz devam

Haydi ozaman... bakalim kim girecek bireysel dereceye..yarişalim ikimiz..

Bugünkü menüm...

Kahvalti...
2 sivri biber
1 domates
2 parça beyaz peynir
1 dilim kaşar prynir
Maydanoz
7 zeytin

Öylen...
Sütlü tarçinli yeşilçay
Zeytinyağda 2 yumurta kavurmasi

Akşam..
1 kup tarçinli Süt

Spor ..3 mil Leslie

iyi akşamlar kızlarrr bugün bir türlü plan yapıp dışarı çıkamadım. evde köz kös oturdum sonrada gidip cevizli un helvası yapıp yedim
off offfffff
acilen çok acilen yeme düzenimi oturtmam lazım

Al benden o kadar benim ufaklık diş çıkartıyor diye dün geceden beri ateşli sadece beni emdi başka birşey yemedi bende sürekli atıştırdım bugün allah ne verdiyse

Kizlar bikaç gün önce sağlikli beslenme üzerine bir video dinledim...ne yersek bağirsaklarimizda kalintisi kalip zamanla mikroba dönüşüyormuş..o bakteriler hangi yiyeceğe aitse beyine sinyal gönderiyor ve bizlerde o yiyeceği canimiz çekip yiyormuşuz...mesela uzun zaman tatli çikolata vs.sağliksiz şeylerden uzak durursak bağirsaklarimizdada o sağliksiz bakteriler oluşmayacak beyine sinyal gitmeyecek ve canimizda çekip yemezmişiz...

Al benden o kadar benim ufaklık diş çıkartıyor diye dün geceden beri ateşli sadece beni emdi başka birşey yemedi bende sürekli atıştırdım bugün allah ne verdiyse

valla hiç sorma. benim bir an önce kullandığım demir takviyesinden kurtulmam lazım. bu yeni takviye öncekinden beter

valla ne bileyim ne oluyor ne bitiyor bilemem ama ben fenayım bir süredir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…