Ben başladim sağliksiz şeylerden uzak durmaya ..bakalim gerçekten öyle olcakmi...her hafta kaçamak günüm vardi haftada 1....artik kaçamak hakkimi 2 haftada 1 e çikardim....kilom azaldi .zorlaniyordum o yüzden artik her hafta kaçamak lüksümü kaldirdimvalla ne bileyimne oluyor ne bitiyor bilemem ama ben fenayım bir süredir
Birde demir ilaçları tuvalete çıkışıda engelliyor bol bol yeşişlik ye demir çok var yeşilliklerde
valla hiç sorma. benim bir an önce kullandığım demir takviyesinden kurtulmam lazım. bu yeni takviye öncekinden beter
Evet bende izlemiştim onu kesinlikle öyle bence de ama benim uykusuzluk olduğunda saçmalıyorum iki çocuğuma küçük günlük 5 saatten fazla uyku uyuyamıyorum hastalandıklarında o da olmuyor tabi ben pert ondan sonra hiç sağlıklı düşünemiyorumKizlar bikaç gün önce sağlikli beslenme üzerine bir video dinledim...ne yersek bağirsaklarimizda kalintisi kalip zamanla mikroba dönüşüyormuş..o bakteriler hangi yiyeceğe aitse beyine sinyal gönderiyor ve bizlerde o yiyeceği canimiz çekip yiyormuşuz...mesela uzun zaman tatli çikolata vs.sağliksiz şeylerden uzak durursak bağirsaklarimizdada o sağliksiz bakteriler oluşmayacak beyine sinyal gitmeyecek ve canimizda çekip yemezmişiz...
Allah sabir versin canimEvet bende izlemiştim onu kesinlikle öyle bence de ama benim uykusuzluk olduğunda saçmalıyorum iki çocuğuma küçük günlük 5 saatten fazla uyku uyuyamıyorum hastalandıklarında o da olmuyor tabi ben pert ondan sonra hiç sağlıklı düşünemiyorum
benim de çok acilen lazım. neredeyse 90 a dayandım. çok fenayım. üstelik son tahlilde kolesterol biraz yüksek çıkmıştı. bugün fazlaca un helvası da yiyince başıma ağırlık bindi. yarından itibaren bir toparlansamBen başladim sağliksiz şeylerden uzak durmaya ..bakalim gerçekten öyle olcakmi...her hafta kaçamak günüm vardi haftada 1....artik kaçamak hakkimi 2 haftada 1 e çikardim....kilom azaldi .zorlaniyordum o yüzden artik her hafta kaçamak lüksümü kaldirdim
önceki bir dereceydi. şimdi depo demiri için başka bir şey kullanıyorum. resmen wc hergün sıkıntı. wc olmayınca da acayip ödem oluyor.Birde demir ilaçları tuvalete çıkışıda engelliyor bol bol yeşişlik ye demir çok var yeşilliklerde
Aminn sağolasın.
Allah sabir versin canim
Vayyy süpersin ablaHayirli hafif ve sağlikli beslenmeli bir pazar diliyorum yoldaşlarim hepinize.
Bu sabah tarti beni çok şaşirtti
Cumadan bu yana tam 1 kilo eksideyim..sonunda kirdim direnci galiba
Esmeray34
Süpersin maşallah canımHayirli hafif ve sağlikli beslenmeli bir pazar diliyorum yoldaşlarim hepinize.
Bu sabah tarti beni çok şaşirtti
Cumadan bu yana tam 1 kilo eksideyim..sonunda kirdim direnci galiba
Esmeray34
Süpersin maşallah canım
Sağolun kizlar darisi başiniza..Vayyy süpersin abla
*** 10. Takım 654. ETAP ***
LaleZar86 (59,7///%)
Nezesali (56,3///%)
canevim (70,2///%)
jtaime020626 (78,8//%)
moni (106,5///%)
perihan00 (62,8/// %)
10. Takım Ortalaması:%
takım içi
60kiloyum(88,4/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
sara_28(887/)635. etapta 77 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Ekrl (63,6/)Yeni üye, bt:27 Ekim bk:65,5 h:58
2evlatanası (71,1/)Yeni üye, bt: 8 aralık bk:73 h: 59
Htc132 (82,0///%)653. etapta bildirimsiz sağlık izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?