Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

valla ne bileyim ne oluyor ne bitiyor bilemem ama ben fenayım bir süredir
Ben başladim sağliksiz şeylerden uzak durmaya ..bakalim gerçekten öyle olcakmi...her hafta kaçamak günüm vardi haftada 1....artik kaçamak hakkimi 2 haftada 1 e çikardim....kilom azaldi .zorlaniyordum o yüzden artik her hafta kaçamak lüksümü kaldirdim

Evet bende izlemiştim onu kesinlikle öyle bence de ama benim uykusuzluk olduğunda saçmalıyorum iki çocuğuma küçük günlük 5 saatten fazla uyku uyuyamıyorum hastalandıklarında o da olmuyor tabi ben pert ondan sonra hiç sağlıklı düşünemiyorum

.
Allah sabir versin canim

benim de çok acilen lazım. neredeyse 90 a dayandım. çok fenayım. üstelik son tahlilde kolesterol biraz yüksek çıkmıştı. bugün fazlaca un helvası da yiyince başıma ağırlık bindi. yarından itibaren bir toparlansam
Birde demir ilaçları tuvalete çıkışıda engelliyor bol bol yeşişlik ye demir çok var yeşilliklerde
önceki bir dereceydi. şimdi depo demiri için başka bir şey kullanıyorum. resmen wc hergün sıkıntı. wc olmayınca da acayip ödem oluyor.

aslında yeşillik, salata, kırmızı et, yumurta yiyorum düzenli.

Günaydın kızlar dün menümü yazamadım gündüz misagirlikteydim akşamda misafirim vardı az biraz kaçamak oldu bugün telafi edecem artık sabah 7 bin adım yürüdüm şimdi de hafif bir kahvaltı

*** 10. Takım 654. ETAP ***

LaleZar86 (59,7///%)
Nezesali (56,3///%)
canevim (70,2///%)
jtaime020626 (78,8//%)
moni (106,5///%)
perihan00 (62,8/// %)

10. Takım Ortalaması:%

takım içi

60kiloyum(88,4/)604. etapta 82,4 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.( b.k:89,5 h: 65)
sara_28(887/)635. etapta 77 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Ekrl (63,6/)Yeni üye, bt:27 Ekim bk:65,5 h:58
2evlatanası (71,1/)Yeni üye, bt: 8 aralık bk:73 h: 59
Htc132 (82,0///%)653. etapta bildirimsiz sağlık izinli

Bugünkü menüm...

Kahvalti ..
1 kapya biber
2 bardak chiali kefir
2 dilim kaşar peynir
1 mandalin

Öylen...
1 büyük fincan menengiç kahvesi
1 küçük dilim üzümlü hazir kek

Akşam ..
1 kepçe çorba
1 porsiyon yumurtali ispanak
1 haşlanmiş patates

Üzümlü keki cocuklar yemeğince çöpe gitmesin diye yedim planli değildi..

Spor 3 mil Leslie

Alışmışım ismimi göremeyince bi kötü oldum.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…