Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Helvaları yersen olacağı budur fulyacım artık toparlanmalısın sağlığın için kendin için

Kızlar bende bugün tekrar oruçlarıma başladım, hastalıktır regldı derken ara vermiştim cumaya kadar tekrar tutacağım inşallah.

Allah kabul etsin canım

Evet canim 10 hün içinde bende farkini gördüm...vücudumda sıkılaşma oldu şimdiden..

Kızlar akşamlar hafif yiyin gece yemek yemek kilo yapıyor bana bunu anladım akşamlar çorba yoğurt salata türü beslenecem bundan sonra inşallah işe yarar
Bende öyle yapiyorum canim..hatta çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum..onun yerine 1 büyük fincan baharatli süt...sütlü yeşilçay içiyorum...

Kızlar akşamlar hafif yiyin gece yemek yemek kilo yapıyor bana bunu anladım akşamlar çorba yoğurt salata türü beslenecem bundan sonra inşallah işe yarar
Cok haklısın bende akşam hafif yedigim zaman uyandığımda göbegim inik oluyor kendimi cok hafif hissediyorum

Kızlar, 10. Takım olarak bir başarımızı daha görmenizi istedim ve aşağıya sevgili seaBahAR 'ın yazısını tırnak içinde paylaşıyorum.

seaBahAR

''Son iki aylık döneme baktım (645. ve 653. etaplar):

Mezun olanlar ve takımları şöyle:

Natsume (645. etap, 10. takım)
Colombre (646. etap, 8. takım)
Aylin42Konya (647. etap, 10. takım)
dennisgo (650. etap, 5. takım)
cimbomlukiz (650. etap, 10. takım)
Ehlimuhabbet (653. etap, 10. takım)
H M (653. etap, 10. takım)

Son iki ayda mezun olan yarışmacılar 7 kişi.
Bu 7 kişinin 5 kişisi 10. takımdan.

Tebrikler 10. Takım.
Tebrikler moni şim kaptanım. ''

Başta sen olmak üzere kaptanım kendimi ve bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Bende öyle yapiyorum canim..hatta çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum..onun yerine 1 büyük fincan baharatli süt...sütlü yeşilçay içiyorum...

Aynen canım akşam yemeği hafif tutmak hedef kilomuza daha hızlı ulaşmamızı sağlayacak

Son düzenleme:

Offf offf ne gaza geldim yahu Tebrikler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…