Helvaları yersen olacağı budur fulyacım artık toparlanmalısın sağlığın için kendin içinGünaydın güzel bir hafta diliyorum
Sabit çıktım.moni
88.4 üzerime yapıştı. 2 gündür evdeyim. Hareketsizlikten ödem de var. Bugün dışarı çıkayım dedim ama hava tüm gün yağmurluymuş. Belki kısa süreli bir çıkarım.
Kızlar bende bugün tekrar oruçlarıma başladım, hastalıktır regldı derken ara vermiştim cumaya kadar tekrar tutacağım inşallah.
Günaydın
Cuma 71.1
Pazartesi 71.3
Evet canim 10 hün içinde bende farkini gördüm...vücudumda sıkılaşma oldu şimdiden..Bi zamanlar bende leslie yapmıştım cok faydasini görmüştüm kilo olarak az vermeme ragmen vucüt ölçülerim cok farketmişti şimdi Bi türlü yapamıyorum sadece yürüyüş yapıyorum ama leslie kadar etkili degil
Evet canim 10 hün içinde bende farkini gördüm...vücudumda sıkılaşma oldu şimdiden..
Sağol canım, bu sayede belki ilk hedefime de ulaşırım bu hafta, dikkat edince oruçla güzel kilo gidiyorHelvaları yersen olacağı budur fulyacım artık toparlanmalısın sağlığın için kendin için
Allah kabul etsin canım
Bende öyle yapiyorum canim..hatta çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum..onun yerine 1 büyük fincan baharatli süt...sütlü yeşilçay içiyorum...Kızlar akşamlar hafif yiyin gece yemek yemek kilo yapıyor bana bunu anladım akşamlar çorba yoğurt salata türü beslenecem bundan sonra inşallah işe yarar
Cok haklısın bende akşam hafif yedigim zaman uyandığımda göbegim inik oluyor kendimi cok hafif hissediyorumKızlar akşamlar hafif yiyin gece yemek yemek kilo yapıyor bana bunu anladım akşamlar çorba yoğurt salata türü beslenecem bundan sonra inşallah işe yarar
Kızlar, 10. Takım olarak bir başarımızı daha görmenizi istedim ve aşağıya sevgili seaBahAR 'ın yazısını tırnak içinde paylaşıyorum.
seaBahAR
''Son iki aylık döneme baktım (645. ve 653. etaplar):
Mezun olanlar ve takımları şöyle:
Natsume (645. etap, 10. takım)
Colombre (646. etap, 8. takım)
Aylin42Konya (647. etap, 10. takım)
dennisgo (650. etap, 5. takım)
cimbomlukiz (650. etap, 10. takım)
Ehlimuhabbet (653. etap, 10. takım)
H M (653. etap, 10. takım)
Son iki ayda mezun olan yarışmacılar 7 kişi.
Bu 7 kişinin 5 kişisi 10. takımdan.
Tebrikler 10. Takım.
Tebriklermoni şim kaptanım. ''
Bende öyle yapiyorum canim..hatta çoğu zaman akşam yemeği yemiyorum..onun yerine 1 büyük fincan baharatli süt...sütlü yeşilçay içiyorum...
Kızlar, 10. Takım olarak bir başarımızı daha görmenizi istedim ve aşağıya sevgili seaBahAR 'ın yazısını tırnak içinde paylaşıyorum.
seaBahAR
''Son iki aylık döneme baktım (645. ve 653. etaplar):
Mezun olanlar ve takımları şöyle:
Natsume (645. etap, 10. takım)
Colombre (646. etap, 8. takım)
Aylin42Konya (647. etap, 10. takım)
dennisgo (650. etap, 5. takım)
cimbomlukiz (650. etap, 10. takım)
Ehlimuhabbet (653. etap, 10. takım)
H M (653. etap, 10. takım)
Son iki ayda mezun olan yarışmacılar 7 kişi.
Bu 7 kişinin 5 kişisi 10. takımdan.
Tebrikler 10. Takım.
Tebriklermoni şim kaptanım. ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?