Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

.. Hoşgeldin canim aramiza inan çok sevindim buraya gelmene...ben inaniyorum sana ..o yükten kurtulacaksin ..

hoşgeldin canım artık bizim takımdamısın doğrumu anladım eğer öyleyse çok sevinirim

Hadi hayırlısı, nasılsın kaptanım

Hadii, ben öyle anlamadım, bende çok sevinirim oynakbasi34

"Hem moni moni Ayşemi çok özledim ♡♡♡♡, eski takım arkadaşlarımdan da sevdiğim bir arkadaşımın burada olmasi ♡ hemde sizlerden de destek almak adına bende fırsat buldukça buralarda olacağım"
bu sözlerinden ben öyle anladım umarım doğru anlamışımdır.

yarın tartı günü kızlar azami özen gösterelim lütfen ben yine güzel bir eksiyle geliyorum
Maşallah sana
Bugün şiddetli başağrım var, oruca niyetlenmiştim bozmak zorunda kaldım.
Hâlâ geçmiş deyil, 2 ağrı kesici içtim, Inşallah ödem yapmaz.
Bende heralde biraz eksildim.
60kiloyum , fulya sen faceden takip ediyordun deyilmi, benim uyguladığım programı.
10 gündür vücuda tatlı, hamur türü girmedi, başağrım bundan olabilirmi.

..
Canim o hangi uygulama bende bi göz atayim...

Kizlar kaçamak falan yapmadim ama kaç gündür geç uyuyup geç kalktiğim için düzensiz besleniyorum...1 hafta sonra okullar açilacak..düzene girecek inşallah

Iyi aksamlar hanimlar herkesler mezun oldu ben kaldim hala
Sabah biraz patateli yumurta
1 dilim lavas ekmek
Biraz peynir zeytin yesillik

Oglen 1 tabak keskek

Aksam 1 kase yogurt icine yarim muz yarim armut
3 4 kestane
bir de bana bak
hayırlı olsun
vücudundan toksinler atılıyor ondandır başağrısı.

Hayırlı akşamlar

Sabah : 1 dilim ekmek ,peynir ,zeytin

Öğlen eynirli erişte 1 tabak ,turşu

Akşam :fırında köfte patates ,turşu

1 litre su

Yürüyüş yok

Spor yok

Bu haftada da pek umutlu değilim ama yarın ola hayrola bu hafta şekersiz beslenmeyi deniyecegim 7 günden sonra hiç canın şekerli birşey istemiyormuş inşallah basarabilirim . Hedefime ulaşmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…