başım çatlıyor
geçmiş olsun kızlarBende bugün baygınlık geçiriyordum yemek yaparken bir anda ne olduğunu anlamadım elim ayağım boşaldı hemen kanepeye uzandım dinlenince geçti ama beni epey sarstı sersem gibiyim bugün
Geçmiş olsun canım
Hayrolsun
çok teşekkür ederim. 2020 de herşey çok güzel olacak. ve öyle de oldugeçmiş olsun kızlar
canım çok geçmiş olsun. ya tansiyonun düşmüştür ya da kan şekerin düşmüştür. bu tür durumlarda evde tansiyon aletin varsa ilk önce tansiyonunu ölç. anlık düşüşler de olabiliyor tabi. normal çıkarsa sonuç, o zaman kan şekerin oynamıştır. ağzına hurma ya da kuru incir gibi sağlıklı bir tatlı atarsın. o haller fena oluyor. insanın dengesini bozuyor.Bende bugün baygınlık geçiriyordum yemek yaparken bir anda ne olduğunu anlamadım elim ayağım boşaldı hemen kanepeye uzandım dinlenince geçti ama beni epey sarstı sersem gibiyim bugün
ooooooooooooooBende misafirlikteyim, yemeğimi yedim gittim.
Yemek sofrasına oturmadım, 2 çeşit pasta vardı, dokunmadım, masa ıvır zıvır doluydu yemedim, şimdide meyva faslı var, onuda yemiyorum.
Bende kazandım
çok teşekkür ederim. 2020 de herşey çok güzel olacak. ve öyle de oldu
canım çok geçmiş olsun. ya tansiyonun düşmüştür ya da kan şekerin düşmüştür. bu tür durumlarda evde tansiyon aletin varsa ilk önce tansiyonunu ölç. anlık düşüşler de olabiliyor tabi. normal çıkarsa sonuç, o zaman kan şekerin oynamıştır. ağzına hurma ya da kuru incir gibi sağlıklı bir tatlı atarsın. o haller fena oluyor. insanın dengesini bozuyor.
ooooooooooooooazmine hayranım. kocaman bir maşallah suphanallah diyorum
Zannımca şekerin düşmüş, dikkat et kendine, geçmiş olsun
Geçmiş olsun arkadaşim..
geçmiş olsun kızlar
gelmiş geçmiş olsun.Sağol canım Tansiyonumu ölçtüm normaldi ama şekere bakmak aklıma gelmedi ama çok korktum ilk kez böyle oldum Allahım sağlığımızla sınamasın bizi
gelmiş geçmiş olsun.
Aminn canım benim cok geçmiş olsun gecen gün eşim de aynı oldu acayip ter döktü tansiyon normaldi senin gibi demekki şeker düşüyor benimde hiç aklıma gelmemişti şeker türü vermek dikkat et kendine Allah tekrar göstermesinSağol canım Tansiyonumu ölçtüm normaldi ama şekere bakmak aklıma gelmedi ama çok korktum ilk kez böyle oldum Allahım sağlığımızla sınamasın bizi
Aminn canım benim cok geçmiş olsun gecen gün eşim de aynı oldu acayip ter döktü tansiyon normaldi senin gibi demekki şeker düşüyor benimde hiç aklıma gelmemişti şeker türü vermek dikkat et kendine Allah tekrar göstermesin
Sen ne diyon ayol, bende bir inat varki, tuttu mu tutarçok teşekkür ederim. 2020 de herşey çok güzel olacak. ve öyle de oldu
canım çok geçmiş olsun. ya tansiyonun düşmüştür ya da kan şekerin düşmüştür. bu tür durumlarda evde tansiyon aletin varsa ilk önce tansiyonunu ölç. anlık düşüşler de olabiliyor tabi. normal çıkarsa sonuç, o zaman kan şekerin oynamıştır. ağzına hurma ya da kuru incir gibi sağlıklı bir tatlı atarsın. o haller fena oluyor. insanın dengesini bozuyor.
ooooooooooooooazmine hayranım. kocaman bir maşallah suphanallah diyorum
Amin inşallahSağol canım Tansiyonumu ölçtüm normaldi ama şekere bakmak aklıma gelmedi ama çok korktum ilk kez böyle oldum Allahım sağlığımızla sınamasın bizi
Amin inşallah
Şimdi iyimisin
Çok şükür, sevindimÇok şükür iyiyim canım
Aleyküm selamSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Yeni yıl hepimize bol sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirsin inşallah ♡♡♡♡
Bizde özel bir hazırlık olmadı yılbaşı gecesi içinDün de son miladima uygun alisverisimi yapıp buzdolabimi her anlamda temizleyip akşamı yaptım
Son miladima an itibariyle başlamış bulunuyorum ♡
Hemmoni Ayşemi çok özledim ♡♡♡♡, eski takım arkadaşlarımdan da sevdiğim bir arkadaşımın burada olmasi ♡ hemde sizlerden de destek almak adına bende fırsat buldukça buralarda olacağım
Artık şu üzerimdeki yükten kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?