Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun canım

geçmiş olsun kızlar
çok teşekkür ederim. 2020 de herşey çok güzel olacak. ve öyle de oldu

Bende bugün baygınlık geçiriyordum yemek yaparken bir anda ne olduğunu anlamadım elim ayağım boşaldı hemen kanepeye uzandım dinlenince geçti ama beni epey sarstı sersem gibiyim bugün
canım çok geçmiş olsun. ya tansiyonun düşmüştür ya da kan şekerin düşmüştür. bu tür durumlarda evde tansiyon aletin varsa ilk önce tansiyonunu ölç. anlık düşüşler de olabiliyor tabi. normal çıkarsa sonuç, o zaman kan şekerin oynamıştır. ağzına hurma ya da kuru incir gibi sağlıklı bir tatlı atarsın. o haller fena oluyor. insanın dengesini bozuyor.

Bende misafirlikteyim, yemeğimi yedim gittim.
Yemek sofrasına oturmadım, 2 çeşit pasta vardı, dokunmadım, masa ıvır zıvır doluydu yemedim, şimdide meyva faslı var, onuda yemiyorum.
Bende kazandım
oooooooooooooo azmine hayranım. kocaman bir maşallah suphanallah diyorum

Sağol canım Tansiyonumu ölçtüm normaldi ama şekere bakmak aklıma gelmedi ama çok korktum ilk kez böyle oldum Allahım sağlığımızla sınamasın bizi

Sağol canım Tansiyonumu ölçtüm normaldi ama şekere bakmak aklıma gelmedi ama çok korktum ilk kez böyle oldum Allahım sağlığımızla sınamasın bizi
Aminn canım benim cok geçmiş olsun gecen gün eşim de aynı oldu acayip ter döktü tansiyon normaldi senin gibi demekki şeker düşüyor benimde hiç aklıma gelmemişti şeker türü vermek dikkat et kendine Allah tekrar göstermesin

Sen ne diyon ayol, bende bir inat varki, tuttu mu tutar

Hayırlı akşamlar

Bu aralar pek ugrayamiyorum kayınvalidem geldi gelen giden oluyor biz oturmaya gidiyoruz derken vaktim kalmıyor dün biraz kacamakli bir gün oldu o yüzden yazmadım .

Bugün ki menüm

Sabah :1 h. Yumurta, 1 dilim peynirli börek

Öğlen :misafirlikteydim karışık oldu biraz herşeyden kararınca yedim .

Akşam :etli türlü 2 kaşık ,2 kaşık pilav ,salata

Yürüyüş yok

Spor yok

1 litre su

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yeni yıl hepimize bol sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirsin inşallah ♡♡♡♡

Bizde özel bir hazırlık olmadı yılbaşı gecesi için Dün de son miladima uygun alisverisimi yapıp buzdolabimi her anlamda temizleyip akşamı yaptım

Son miladima an itibariyle başlamış bulunuyorum ♡
Hem moni Ayşemi çok özledim ♡♡♡♡, eski takım arkadaşlarımdan da sevdiğim bir arkadaşımın burada olmasi ♡ hemde sizlerden de destek almak adına bende fırsat buldukça buralarda olacağım

Artık şu üzerimdeki yükten kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor

Aleyküm selam hayırlı sabahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…