Çerezler benim en çok sevdiklerimin arasinda...ama kilo yapiyo ne yazikki..1 çay bardaği ölç daha fazlasini yeme canim dikkat et..Ankafım tatlım haklısın şimdi i eşim yanımda çekirdek yiyor valla aldım Bi kaç çitliyorum dayanamıyorum
Aynen canım az biraz yedim bıraktım hazır vucüt vermeye başlamışken artı olmayayımÇerezler benim en çok sevdiklerimin arasinda...ama kilo yapiyo ne yazikki..1 çay bardaği ölç daha fazlasini yeme canim dikkat et..
Ankafım tatlım haklısın şimdi i eşim yanımda çekirdek yiyor valla aldım Bi kaç çitliyorum dayanamıyorum
Niyeki canim ..geçmiş olsunbaşım çatlıyor
Dayandım ben kazandım kızlardayanman lazım
Geçmiş olsun canım hayırdırbaşım çatlıyor
azimli olunca veriliyor zaten. ne güzel.Verirsin canim bak benim hedefe çok az kaldi..belki 1 ay sonra mezun olacağim..hedef kiloma 3 kilo kaldi..toplam 12 kilo vermiş olcam inşallah 1 ay sonra..
Niyeki canim ..geçmiş olsun
dişim ağrıyor. onun da etkisi var.Geçmiş olsun canım hayırdır
başım çatlıyor
Hayrolsunbaşım çatlıyor
Bende misafirlikteyim, yemeğimi yedim gittim.Dayandım ben kazandım kızlar
Geçmiş olsunazimli olunca veriliyor zaten. ne güzel.
dişim ağrıyor. onun da etkisi var.
Zannımca şekerin düşmüş, dikkat et kendine, geçmiş olsunBende bugün baygınlık geçiriyordum yemek yaparken bir anda ne olduğunu anlamadım elim ayağım boşaldı hemen kanepeye uzandım dinlenince geçti ama beni epey sarstı sersem gibiyim bugün
Bende misafirlikteyim, yemeğimi yedim gittim.
Yemek sofrasına oturmadım, 2 çeşit pasta vardı, dokunmadım, masa ıvır zıvır doluydu yemedim, şimdide meyva faslı var, onuda yemiyorum.
Bende kazandım
Geçmiş olsun arkadaşim..Bende bugün baygınlık geçiriyordum yemek yaparken bir anda ne olduğunu anlamadım elim ayağım boşaldı hemen kanepeye uzandım dinlenince geçti ama beni epey sarstı sersem gibiyim bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?