kaçaklar dökülüyor tek tekIyi geceler nasilsinizz, bi sure gelemedim. Cokta kilo aldim yerlerdeyimmm
hayırlısı olsun kuzum, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBen bebisleromi alip geldim kiloda gelir arkasindan kimbilir
Hayırlısı olsun canım kucaginada alırsın inşallah sağlıcakla çok sevindim senin adınaBen bebisleromi alip geldim kiloda gelir arkasindan kimbilir
Dua edin henuz cok erken insallah hayirla saglikla ilerler.. allah razi olsunhayırlısı olsun kuzum, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
darısı diğer isteyen tüm kızçelerimin başına
Henüz 3rken yolunda demek icin. Insallah oyle olur.. tesekkur ederimAnaaa, hadi hayırlı olsun, sabah sabah hiç aklıma gelmedi bu.
Herşey yolunda mi, nasılsın?
Her daim dualarimda olacaksın cuma sohbetlerimiz de senin için dua edeceğim herşey gönlünce olsun canım
Allah razi olsun kardesim..Her daim dualarimda olacaksın cuma sohbetlerimiz de senin için dua edeceğim herşey gönlünce olsun canımGüzel haberlerini bizimle paylasirsin inşallah
Allah ım sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinHenüz 3rken yolunda demek icin. Insallah oyle olur.. tesekkur ederim
Hayırlısı olsun inşallah canım Allah sag selim kucağına almak nasip etsin @HMDua edin henuz cok erken insallah hayirla saglikla ilerler.. allah razi olsun
Allah başka dert vermesin kilo verilir ablacım15 kilo fazlasını saymazsak ıyiyiz elhamdülillah
Ben bebisleromi alip geldim kiloda gelir arkasindan kimbilir
Transferin 4.gununden itibaren silikti.Hayırlı olsun canım test yaptınmı kaç çıktı
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahTransferin 4.gununden itibaren silikti.
Erken tutunmus sanirim.
Suan koyulastiEki Görüntüle 2572532 . Kan vermicem
Test gunum 10.gunum pazartesi o yuzden stres yasamamak icin beklicem.
Aksilik olur bisey olur erken vererek strese girmek istemiyorum. Bugun 8.gunum
Adet olcakmis gibi agrilarim oluyor bazen temkinliyim o yuzden ablacim
Teşekkur ederimHayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?