Nergis 35 sara_28 @2evlatanasi allah razi olsun dualarinizda unutmsyin beni Rabbim isteyen herkrse nasip etsin insallah sara ablam sanada insallah
Hejeje Zaten Ben Temelli gitmemiştim Sadece diyet psikolojisinden çıkmak için biraz kaçmak istedim. Yeter bu kadar kaçış ar.tık toparlanma zamanı geldi. Pazartesi tartılıp kilo bildirip başlayabilirim
Hoş buldum canımm
Hadi bu sefer fena asılacağız dimioy oy oyyy kimleri görüyorum hoşgeldin kuzum
Akşama yiyeceksin ama demi bunla kalamazsınUnutmadan kahvaltimida yazayim..akşama kadar birşey yemicem yine..ben 3 öğünle kilo veremiyorum kesinlikle...
Kahvaltim...
1 elma
Peynir
1 havuç
2 dilim kitir çavdar ekmek..(wasa)
Evet canim yemek zorundayim..birde spor yapiyorum sadece bu kahvaltida yediklerimle kalirsam yıkilirim dayanamam..zaten düşük tansiyon sorunum var benim..şimdiden yemekleri yapiyorum akşama firinda kapuska ve mercimek çorbasi var.Akşama yiyeceksin ama demi bunla kalamazsın
Evet canım benim kilo vericez diye maazallah saglugımızdan olmayalım az ve saglık lı yiyecekler ile erken günü kapatmak en güzeliEvet canim yemek zorundayim..birde spor yapiyorum sadece bu kahvaltida yediklerimle kalirsam yıkilirim dayanamam..zaten düşük tansiyon sorunum var benim..şimdiden yemekleri yapiyorum akşama firinda kapuska ve mercimek çorbasi var.
Bende uzun zamandır Ögle yemeklerini cıkardı hayatımdan be o zaman anladım bende 3 ögün veya ara ögünlerle kilo veremiyorum sabah 10 gibi kahvaltı ve akşam en geç 6 da bitirmeye başlayalı hadifledim zaten ve tabiiki en büyük rol spor ve bol suKahvaltimi okul tatili bitene kadar erken yazacağim yoksa dengeleyemiyorum.. zaten geç kalkiyorum birde önce çocuklarin ve eşimin kahvaltisini hazirlayip onlari doyurayim deken zaman geçiyo geç kahvalti yapiyorum..o yüzden öylen yemeğimi iptal edcem şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?