Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun yeni gelen eski yeni tanıdık tanımadık arkadaşlar hepiniz Hoşgeldiniz takımımız Bi anda cogaldı şenlendi hepimize bol bol eksiler diliyorum

Hejeje Zaten Ben Temelli gitmemiştim Sadece diyet psikolojisinden çıkmak için biraz kaçmak istedim. Yeter bu kadar kaçış ar.tık toparlanma zamanı geldi. Pazartesi tartılıp kilo bildirip başlayabilirim

oy oy oyyy kimleri görüyorum hoşgeldin kuzum

Günaydin kizlar...tekrar aramiza dönen arkadaşlar hoşgeldiniz...okadar emekten sonra tekrar kilo almanin büyük üzüntüsünü bende çok iyi bilirim bu bende hatirladiğim kadariyla 3 kere oldu.kk ya katilali..hayatim boyunca kaç kere kilo verdim tekrar aldim sayisi belli değil...ama artik bu son...kilomu koruyacağim kesinlikle busefer..kilo koruma takimina geçeceğim mezun olduktan sonra..

Son düzenleme:
Unutmadan kahvaltimida yazayim..akşama kadar birşey yemicem yine..ben 3 öğünle kilo veremiyorum kesinlikle...

Kahvaltim...
1 elma
Peynir
1 havuç
2 dilim kitir çavdar ekmek..(wasa)
Akşama yiyeceksin ama demi bunla kalamazsın

Akşama yiyeceksin ama demi bunla kalamazsın
Evet canim yemek zorundayim..birde spor yapiyorum sadece bu kahvaltida yediklerimle kalirsam yıkilirim dayanamam..zaten düşük tansiyon sorunum var benim..şimdiden yemekleri yapiyorum akşama firinda kapuska ve mercimek çorbasi var.

Evet canım benim kilo vericez diye maazallah saglugımızdan olmayalım az ve saglık lı yiyecekler ile erken günü kapatmak en güzeli

Kahvaltimi okul tatili bitene kadar erken yazacağim yoksa dengeleyemiyorum.. zaten geç kalkiyorum birde önce çocuklarin ve eşimin kahvaltisini hazirlayip onlari doyurayim deken zaman geçiyo geç kahvalti yapiyorum..o yüzden öylen yemeğimi iptal edcem şimdilik

Bende uzun zamandır Ögle yemeklerini cıkardı hayatımdan be o zaman anladım bende 3 ögün veya ara ögünlerle kilo veremiyorum sabah 10 gibi kahvaltı ve akşam en geç 6 da bitirmeye başlayalı hadifledim zaten ve tabiiki en büyük rol spor ve bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…