- 4 Eylül 2011
- 19.520
- 69.771
- 798
5.5 yaşındaMaşallah kaç aylık canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.5 yaşındaMaşallah kaç aylık canım ?
Yaa ne güzel menü
Afiyet olsun canım
Super menü afiyet olsun
Saat 00.00a yaklaştı daha 1 lt anca bitti biraz daha dayanmam lazım içmeliuim yavaş uavaş
Benimki de üç yaşına gelecek hayatta bezi çıkartmıyor da o yüzden sordum5.5 yaşında
Hayırdır inşallahyine iş başa düştü
![]()
Bizde biraz sorunlar vardı bide ben çalışıyor olunca kaldı. Karantina bize yaradı.Benimki de üç yaşına gelecek hayatta bezi çıkartmıyor da o yüzden sordum
Bizim eve de bi el atsanyine iş başa düştü
![]()
Hadi size bi güzellik yapayım.Bugunku menumu vereyim
10.00 sade turk kahvesi
12.40 kabakli ve kirmizi biberli yumurta domates salatalik zeytin peynir 4 ceviz
17.30 cay
19.00 taze fasulye dolma (bulgurlu) cacik ama yogurdu sulandirmadim.
23.30 filtre kahve
Eki Görüntüle 2305113 Eki Görüntüle 2305114
Hasibe kim gızzHadi size bi güzellik yapayım.
Hasibenin başladığı dönem resimli menüleri vardı. Fikir olur. Doymuyorum diyenler baksın bi tabaklara. Bu menüdeki kilosu 103. Hepimize iyi geceler
Eski mezun. Hatta instagramdaki zayıf fotoları çok güzel diyorlardı geçen günHasibe kim gızz
Ben daha 1 eylüle kadar evde görünüyorum. Ben de bıraktırmak istedim ama tuvalete oturmayacağım diyorBizde biraz sorunlar vardı bide ben çalışıyor olunca kaldı. Karantina bize yaradı.
bende benim kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 6 marttan belli yani iyi alıştı çok şükür hala kazalar olsa Bile . Geceleride altı açık yatak koruyucu kılıf var kazalar oluyor ama çok şükür neredeyse alıştık . 2 yaşına girdi . Abilerine bakıp artık bezi istemedi çok şükür .. ama çok zor bir süreç gerçektenLesli yaptım 15 dk bacak çalıştım birazda
Bugün küçük le geçirdiğimiz ilk kuru gündü
Sabah da kuru kalkarsa 24 saat kuru geçecek
eğer klozetin varsa apart al üstüne yada çocuklar için olan minik eğitim tuvaletleri tavsiye ederim . Kolay gelsin hepimizeBen daha 1 eylüle kadar evde görünüyorum. Ben de bıraktırmak istedim ama tuvalete oturmayacağım diyor
Eylüle kadar da ip gibi olsam, herkes beni görünce şok olsa. Ne güzel olurdu![]()
İkisi de var. Bezimi çıkar diyor çıkarıyorum sonra tuvalete yapmayacağım diyorbende benim kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 6 marttan belli yani iyi alıştı çok şükür hala kazalar olsa Bile . Geceleride altı açık yarak koruyucu kılıf var kazalar oluyor ama çok şükür neredeyse alıştık . 2 yaşına girdi . Abilerine bakıp artık bezi istemedi çok şükür .. ama çok zor bir süreç gerçekten
eğer klozetin varsa apart al üstüne yada çocuklar için olan minik eğitim tuvaletleri tavsiye ederim . Kolay gelsin hepimize