Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün düşünüyorum da şuna gittim bunu ikram etti bu çok ısrar etti gibi bir bahanemiz yok. Ben eşime ayrı pişirdim kendime ayrı. Aklıma da koydum demekki güzel gidiyor. Eşimin bu programa pek onayı yok ayrıca. Ne yapalım gittiği yere kadar

Bugunku menumu vereyim

10.00 sade turk kahvesi
12.40 kabakli ve kirmizi biberli yumurta domates salatalik zeytin peynir 4 ceviz
17.30 cay
19.00 taze fasulye dolma (bulgurlu) cacik ama yogurdu sulandirmadim.
23.30 filtre kahve
Eki Görüntüle 2305113 Eki Görüntüle 2305114
Hadi size bi güzellik yapayım.
Hasibenin başladığı dönem resimli menüleri vardı. Fikir olur. Doymuyorum diyenler baksın bi tabaklara. Bu menüdeki kilosu 103. Hepimize iyi geceler

Bizde biraz sorunlar vardı bide ben çalışıyor olunca kaldı. Karantina bize yaradı.
Ben daha 1 eylüle kadar evde görünüyorum. Ben de bıraktırmak istedim ama tuvalete oturmayacağım diyor 😔
Eylüle kadar da ip gibi olsam, herkes beni görünce şok olsa. Ne güzel olurdu 🥰

Lesli yaptım 15 dk bacak çalıştım birazda
Bugün küçük le geçirdiğimiz ilk kuru gündü
Sabah da kuru kalkarsa 24 saat kuru geçecek
bende benim kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 6 marttan belli yani iyi alıştı çok şükür hala kazalar olsa Bile . Geceleride altı açık yatak koruyucu kılıf var kazalar oluyor ama çok şükür neredeyse alıştık . 2 yaşına girdi . Abilerine bakıp artık bezi istemedi çok şükür .. ama çok zor bir süreç gerçekten
Ben daha 1 eylüle kadar evde görünüyorum. Ben de bıraktırmak istedim ama tuvalete oturmayacağım diyor 😔
Eylüle kadar da ip gibi olsam, herkes beni görünce şok olsa. Ne güzel olurdu 🥰
eğer klozetin varsa apart al üstüne yada çocuklar için olan minik eğitim tuvaletleri tavsiye ederim . Kolay gelsin hepimize

bende benim kızıma tuvalet eğitimi veriyorum 6 marttan belli yani iyi alıştı çok şükür hala kazalar olsa Bile . Geceleride altı açık yarak koruyucu kılıf var kazalar oluyor ama çok şükür neredeyse alıştık . 2 yaşına girdi . Abilerine bakıp artık bezi istemedi çok şükür .. ama çok zor bir süreç gerçekten
eğer klozetin varsa apart al üstüne yada çocuklar için olan minik eğitim tuvaletleri tavsiye ederim . Kolay gelsin hepimize
İkisi de var. Bezimi çıkar diyor çıkarıyorum sonra tuvalete yapmayacağım diyor 😔

Back
X