Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
4 pisi çay peynir

Oglen yeşil çay

Akşam 4 çatal makarna 1 kase çorba
Su 1 litre
Spor leslie 2 mil
Canım sabahki peynirden başka protein almamışsın. Bir de akşamki çorba ve makarna aynı şey sayılıyor. Yani bir dilim ekmek/ 3yk makarna/ 1 kepçe çorba aynı karbonhidrat değerse sahipmiş.

Iyice morelim bozuluyor evde çatlıyorum artık çocuklar durmuyor hava ışınca hiç durmak istemeyecekler
Balkon var mı evde canım? Balkonda vakit geçirmek güzel oluyor. Hem de temiz hava almış oluyoruz. Biz bugün balkonda paket köpüğü parçaladık, kar yağıyormuş gibi yaptık. Uzun süre oyalandı. Senin çocukların yaşlarını bilmiyorum ama tüm çocuklar suyla oynamayı seviyor. Bir leğene su doldurup oyuncak yüzdürüyoruz. Bir tepsiye minik hayvanlarını koyup üstüne traş köpüğü sıkıyorum. Tek tek hayvanları bulup çıkarıyoruz, duruluyoruz. Instagramda oyunbazz diye bir hesap var. Güzel oyunlar paylaşıyor

Canım sabahki peynirden başka protein almamışsın. Bir de akşamki çorba ve makarna aynı şey sayılıyor. Yani bir dilim ekmek/ 3yk makarna/ 1 kepçe çorba aynı karbonhidrat değerse sahipmiş.
Evet canm haklısın ben hiç protein KB takibi yapmıyorum ne pistiyse onla idare ediyorum. Ayrı hazirmak istemiyor um çünkü mutfakta durmaktan bıktım. Artik

Bende sıkılmıyorum hiç. Annem ilk tanışmadan eşime demiştik i edayı 10 sene evden çıkma de çıkmaz ben seviyorum evi çocukla. Adam ilgileniyor zaten.. Oyunlar etkinlikler pes4 falan derken akşam oluyor. Sağlık olsun yeterki sıkılalim sadece. Yani sizde Bi anormallik yok

Evet canm haklısın ben hiç protein KB takibi yapmıyorum ne pistiyse onla idare ediyorum. Ayrı hazirmak istemiyor um çünkü mutfakta durmaktan bıktım. Artik
Canım diyet yemeği diye bir şey yok ki. Sağlıklı yemek var. Yani yağda kızarmış hamur evdeki herkes için zararlı. Ben de çikolata bağımlısıyım. Çok zararlı olduğunu bilsem de yedim bu yaşa kadar. Ama hepimizin evinde karbonhidrat üzerine kurulu bir yeme düzeni var maalesef. Ben de onu değiştirmeye çalışıyorum yavaş yavaş. İnşallah kızımı sağlıklı beslenen biri olarak yetiştiriyorum.

Beslenme uzmanı şöyle bir liste verdi.
Sabah haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltı
Öğlen sebze yemeği, yoğurt
Akşamlar: Salata yanına 2 akşam kırmızı et
2 akşam balık, 2 akşam baklagil, bir akşam tavuk

Aynen canım çok. Doğru söylüyorsun

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun
İki gün dür menü paylaşmadım benim evde de var ya Bi agaç türünden (odun) tel. Elime bile alsam olay oluyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Akşam
1 kase corba
2 adet kuru biber dolması
Yogurt
Salata
3 litre su
Spor yok

günaydın hayirli cumalar kızlar ❤❤
ac karnina leslie yapma düşüncem var amaa
Günaydın canım Hoşgeldin aramıza bol eksiler diliyorum
Aç karnına spor daha etkili öncesinden 2 bardak ılık limonlu su içersen daha da etkili oluyor

Günaydın kızlarrr musmutlu bir gün diliyorum

10 gündür sürekli tekrarlayan WC sıkıntısı süreci yavaşlatıyor ama napayım

Cuma 84.5
Bugün 83.6

Fark -0.9 Gulhan1 moni
Maşallah canım süpersin birde wc yoluna girse daha güzel sonuç alacaksın demekki tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…