Sen kaç verdin canmKaptanım beni günceller misin. Eski bildirimim kalmış
Waooww süper gidiyor arkandan kovaliyorum78.4\77.2\1.2\%1.53
Hafta ortasında 76.8 i bile görmüştüm ama dudaklarım bile şiş. Yanlış estetik olmuş gibiyim
Çarşamba yaş günüm bir yıl daha gitti ömrümden. Bu günlerde geçseydi derken yıllar geçmiş. Kadınlar neden 30 dan sonra büyümek istemez anlıyorum. Ömrünü neye harcadığını anlamadan geçiyor yıllar. Kendimi bildim bileli kilo ile sorunum vardı. 37 yaşıma geldim hala hayatımdaki tek değişmeyen konu.
Hayırlı cumalar rabbim hayırla açsın kapılarımızı inşallah.
Çok güzel kilo vermişsin tebriklerGünaydın arkadaşlar
Verenleri tebrik ederim geçmişe bakamadım
Diyeceğim şu ki iki akşamdır geceleri atıştırıyorum
İlk hün sabit ikinci gün artı 200gr geldi
Şöyle ki akşamları yemeyinnn
geçen cuma : 77.8
bugün. : 76.3
fark. : -1.5 kg yağ ☺☺☺
78.4\77.2\1.2\%1.53Sen kaç verdin canm
Bende seni kovalıyım bariGünaydın arkadaşlar
Verenleri tebrik ederim geçmişe bakamadım
Diyeceğim şu ki iki akşamdır geceleri atıştırıyorum
İlk hün sabit ikinci gün artı 200gr geldi
Şöyle ki akşamları yemeyinnn
geçen cuma : 77.8
bugün. : 76.3
fark. : -1.5 kg yağ ☺☺☺
O hatun bu kadar derin depresyon takılmasa.Çok güzel kilo vermişsin tebrikler
Pişi olmamış bence.Sabah
4 pisi çay peynir
Oglen yeşil çay
Akşam 4 çatal makarna 1 kase çorba
Su 1 litre
Spor leslie 2 mil
Şu anda en büyük sıkıntı çıkaran çocuklar.Balkon var mı evde canım? Balkonda vakit geçirmek güzel oluyor. Hem de temiz hava almış oluyoruz. Biz bugün balkonda paket köpüğü parçaladık, kar yağıyormuş gibi yaptık. Uzun süre oyalandı. Senin çocukların yaşlarını bilmiyorum ama tüm çocuklar suyla oynamayı seviyor. Bir leğene su doldurup oyuncak yüzdürüyoruz. Bir tepsiye minik hayvanlarını koyup üstüne traş köpüğü sıkıyorum. Tek tek hayvanları bulup çıkarıyoruz, duruluyoruz. Instagramda oyunbazz diye bir hesap var. Güzel oyunlar paylaşıyor
Sevindim kendi adımaBende sıkılmıyorum hiç. Annem ilk tanışmadan eşime demiştik i edayı 10 sene evden çıkma de çıkmazben seviyorum evi çocukla. Adam ilgileniyor zaten.. Oyunlar etkinlikler pes4 falan derken akşam oluyor. Sağlık olsun yeterki sıkılalim sadece. Yani sizde Bi anormallik yok
Canım diyet yemeği diye bir şey yok ki. Sağlıklı yemek var. Yani yağda kızarmış hamur evdeki herkes için zararlı. Ben de çikolata bağımlısıyım. Çok zararlı olduğunu bilsem de yedim bu yaşa kadar. Ama hepimizin evinde karbonhidrat üzerine kurulu bir yeme düzeni var maalesef. Ben de onu değiştirmeye çalışıyorum yavaş yavaş. İnşallah kızımı sağlıklı beslenen biri olarak yetiştiriyorum.
Beslenme uzmanı şöyle bir liste verdi.
Sabah haşlanmış yumurtalı klasik kahvaltı
Öğlen sebze yemeği, yoğurt
Akşamlar: Salata yanına 2 akşam kırmızı et
2 akşam balık, 2 akşam baklagil, bir akşam tavuk
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun
İki gün dür menü paylaşmadım benim evde de var ya Bi agaç türünden (odun) tel. Elime bile alsam olay oluyor
Sabah
1 haşlanmış yumurta domates yeşillik tuzsuz peynir
1 dilim cavdar ekmegi
Akşam
1 kase corba
2 adet kuru biber dolması
Yogurt
Salata
3 litre su
Spor yok
Çok güzel vermişsin . TebriklerKilo bildirimim bu hafta mutlu etti artık cok şükür
Gecen cuma. 63.7
Bu hafta. 63.00
Takıma katılınca 70 belki 69 görürüm diyorum ama şimdi biraz sporla 65 görürüm gibi.Hedefim 75 surda hedefime ne kaldı75 olunca gene hedef koyucam Allahın izniyle
Ugramıyorum buraya ama namım yuruyor halaBen Dr. luk olduğumu düşünmüyorum. Çünkü tuzu sıfırladım. Vücut buna tepki veriyor. Diyeti de detoks. Birleşip kombo yaptılar bana.
Sağ ol Ayşem. Şeker ile ilgileneceğim. O da bana mantıklı geliyor. Sürekli dilim damağım kuruyor.
Evde pijama değil taytla dolaş. Arada aynanın önünden geçerken de bak kendine. Herhangi bir çıkıntı fazlalık olduğunda frenliyorsun. İnceldiği de de motive oluyorsun.
Bu sevgili arkadaşımservey 'in taktigiydi. Çok işe yarıyor.
Allah kolaylık versin. Ben baya uğraştım. Yeter arık diye bez alıp bezledim. Çocuk o paketten 1tane bezi bile pisletmeden kendi kendine bıraktı. Ben sadece 1hafta boşu boşuna sinir krizi geçirdim. 1hafta boyunca 1 kere bile tuvalete yapmadı ya çocuk. Bezsizligin rahatlığına alıştıktan sonra bırakıyor. Sen sadece rahat ol. Eninde sonunda öğreniyorlar.
Hoşgeldin nerden geldin?Son rakamlar yer degısmıs
Evet ben de eskı mezun yenı mağdurHoşgeldin nerden geldin?
Eski mezun musun sende?
Liste dışı takılan arkadaşlarda var. Şöyle tüm enerjini topla gel arada. Sen bizi biz seni gazlarız iyi olurEvet ben de eskı mezun yenı mağdur
5. Takımdaydım burası muthıs ama ugrayacak vakıt yok
Hoşgeldin desem mi, demesem mı?Evet ben de eskı mezun yenı mağdur
5. Takımdaydım burası muthıs ama ugrayacak vakıt yok
Yerim senin alımını çalımını ah canımAnca gelebildim kizlar benimkiylen yine kavga ettik..bugünde spor günümdü yinede aksatmayim dedim..sporumu yaptim ama sinirden çok yemek yedim galiba..1 tabak dünki pazili nohutlu bulgur ..2 avuç badem 3 kaşik tahin..1 parça kaşar ve havuç yedim....offf ..neyse.. geçmişe baksyim..deymez böyleleri için üzülmeye..ben mutluyum yinede ben değerliyim ..negatif enerji yok güzel enerjili olalim daima inşallah...
1 damla göz yaşima deymez ..deymeyen insanlarida kafaya yük etmeye deymez..pehhh..
Allah gönlüne huzur versinAnca gelebildim kizlar benimkiylen yine kavga ettik..bugünde spor günümdü yinede aksatmayim dedim..sporumu yaptim ama sinirden çok yemek yedim galiba..1 tabak dünki pazili nohutlu bulgur ..2 avuç badem 3 kaşik tahin..1 parça kaşar ve havuç yedim....offf ..neyse.. geçmişe baksyim..deymez böyleleri için üzülmeye..ben mutluyum yinede ben değerliyim ..negatif enerji yok güzel enerjili olalim daima inşallah...
1 damla göz yaşima deymez ..deymeyen insanlarida kafaya yük etmeye deymez..pehhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?