Bugün ne yaptım. Ceviz tahin kakao içice çektim. Maksat krema yapmaktı ama teknik sorunlardan dolayı olmadı. Ama böyle pütürlü hoş bir lezzet oldu. Sanki bir paket fındıklı çikolata yemiş gibi oldum.Allah gönlüne huzur versin
Bende iri parçalı seviyorum, birde tahinin dibinde daha katı kısmı varya, oraya bayılıyorum.Bugün ne yaptım. Ceviz tahin kakao içice çektim. Maksat krema yapmaktı ama teknik sorunlardan dolayı olmadı. Ama böyle pütürlü hoş bir lezzet oldu. Sanki bir paket fındıklı çikolata yemiş gibi oldum.
Aldı isteğimi. Ben hep elde doğruyordum
Ben 17 den sonra yemek yememek.O hatun bu kadar derin depresyon takılmasa.
Senin programın ne?
VarımBende seni kovalıyım bariEddaak beni
Hadi enerjimizi yakalayalım haftalık yarışa varmısınız benim adet geliyor çok eksi olmaz rahat olun yani
Bende 10 da 1 kg diyorum. Yeni yaşıma git gireyimVarım ☝ ben 13 ünde regli olucam. Yarışa varım.
Ben 79.8 canm şükür yedileri gördüm.
Süpersin enerjine ve psijolojine hayranım tam da bu günlerde bende kavgalı yken seni aklıma getiriyorum ve kendimi topluyorumAnca gelebildim kizlar benimkiylen yine kavga ettik..bugünde spor günümdü yinede aksatmayim dedim..sporumu yaptim ama sinirden çok yemek yedim galiba..1 tabak dünki pazili nohutlu bulgur ..2 avuç badem 3 kaşik tahin..1 parça kaşar ve havuç yedim....offf ..neyse.. geçmişe baksyim..deymez böyleleri için üzülmeye..ben mutluyum yinede ben değerliyim ..negatif enerji yok güzel enerjili olalim daima inşallah...
1 damla göz yaşima deymez ..deymeyen insanlarida kafaya yük etmeye deymez..pehhh..
Vayy uçma kız ben yaşlı bi kadınımPazartesi hedifimi açıklıyorum ☝ 77 yi görmek 77.8 olabilir
Biranda vazgeçmek geldi içimden korktum mu neSabah kahvaltımı yaptım
Ardından masayı topladim leslie 2 mile yaptım
Ardından temizlik yapmaya başladım araya yeşil çayımı ve 1 elma mı sıkıştırdım. Hala temizliğe devam sonra akşam yemeği hazirlicam
Bugün menüde 1 but yicem birde çorba belki salata yada yoğurt
Öyle canim deymeyen insanlari kafaya takip neden zihnimi meşgul edeyim yazik değilmi o güzel kafama.Süpersin enerjine ve psijolojine hayranım tam da bu günlerde bende kavgalı yken seni aklıma getiriyorum ve kendimi topluyorumiyiki varsınız takımım ve Gulhan1
Yok yanlış anlaşıldı düzeltmedim. 8 nisan doğum günüm yinede teşekkür ederim
Asil ben senden korktum ben sana hayatta apa yapamaz diodum vallahi. Korkulacak ksii sensinBiranda vazgeçmek geldi içimden korktum mu ne
O kadar mı imkansız vakaydım. Yok canım niyeti bozmazsam iyiyim. 6 ay o kadar dikkat ettim ki. Küçük oğlan pekmez içerdi. Parmağına damla değse elimi yıkardım. Yanlışlıkla yerim diye. Sonra bir damladan bi lokmadan derken 10 kg aldım işte.Asil ben senden korktum ben sana hayatta apa yapamaz diodum vallahi. Korkulacak ksii sensin
Teşekkürlet☺Çok güzel kilo vermişsin tebrikler
O hatun bu kadar derin depresyon takılmasa.
Senin programın ne?
Yapmayı düşünüyorsan sabah 1, öğlen 1, akşam 2 dilim ekmek var canım. günlük 1800 kalori alınıyorPişi olmamış bence.
Spor olmadı güzel
Şu anda en büyük sıkıntı çıkaran çocuklar.
Bizimkiler okullu oldukları için okul olmaması onlar için çok büyük bir keyif.
İstedikleri gibi oyun oynayabiliyor kar.
Ders kitap derken vakit geçiyor.
Sevindim kendi adıma
Çok güzelmiş liste bende yapacağım.
Teşekkürler
Menü güzel afiyet olsun.
Çok güzel vermişsin . Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?