Bende77.5 çıktım yarınki bildirimim bu olsun
Orada dayım yaşıyor. Bu yaz oradaydık. Tayin için dilekçe verdik. Oluruna bıraktık olmadıSiz gelinde izmirin güzelliğini görün aşık olun
1 tane hurma yeseydin keşke.Slm kızlar Allah oruçlarınızı kabul etsin
Menü bildirimimoni @perihan00
Sahur yok
İftar
Bir kase yeşil mercimek çorbası
7-8 bulgurlu yaprak sarma
Biraz salata
Yaklaşık 1 saat önce canlı yayın yaptıKizlar serbrst günde çok abartanlar var.gerçekten..bi kanali takip ediyorum..kadin neler yapmiş...ben normal günümde bile yiyemem onlari..birde sahurda baklava yemeği planlamiş ama yiyrmemiş sonra..ben asla magnum dondurma yaninda baklava ve pizza yiyemezdim..hele sahurda baklava aklima bile gelmezdi..ve tek çeşit olmali diye biliyordum ben kaçamaklari yoksa bikaçtane değişik serbestmi.. bugün benim serbest günüm ama hafif bir tatli yapmayi planliyorum..ağir şerbetli tatlilara bu saaten sonra cesaretim yok....beyenirsem ..tarifini atarim buraya..
Bizde öyle bir dert yok canım
Kırmızı mercimek
Bizde öyle bir dert yok canım
Oğlum zaten minnak
Herif zaten hasta uyanınca titriyoşeker hastası ama maşallah pek şeker hastası gibi davranmıyor ya
Ben de zaten iftarda acıkmıyorum suyumu içip namazımı kılıyorum ilerleyen saatlerde maksat ailecek yemiş olsun diye bir şeyler yiyecegim onlarla
...
Ama eskiden ne güzeldi
Annem babam.abim ben gece sahura kalkardık
Iftarda hep birlikte açardık
Nur Subaşı nin iftar duası diye
Bir bakin isterseniz youtubedan nostalji olur
Misafirler gelirdi biz giderdik
Şimdi ne misafir var ne komşuluk ne bir şey
Nerde o eski ramazanlar
Anaaaam bu sözü söylediysem yaşlanmaya başladım demektir
Elhamdülillah bende iyiyim, bizde evdeyiz, gerçi ben ve bir oğlum çıkıyoruz.İyiyim canım coronanın gölgesinde Ramazan telaşındayız sen nasılsın gezegenim
Allah bugünümüzü aratmasın.Bizde öyle bir dert yok canım
Oğlum zaten minnak
Herif zaten hasta uyanınca titriyoşeker hastası ama maşallah pek şeker hastası gibi davranmıyor ya
Ben de zaten iftarda acıkmıyorum suyumu içip namazımı kılıyorum ilerleyen saatlerde maksat ailecek yemiş olsun diye bir şeyler yiyecegim onlarla
...
Ama eskiden ne güzeldi
Annem babam.abim ben gece sahura kalkardık
Iftarda hep birlikte açardık
Nur Subaşı nin iftar duası diye
Bir bakin isterseniz youtubedan nostalji olur
Misafirler gelirdi biz giderdik
Şimdi ne misafir var ne komşuluk ne bir şey
Nerde o eski ramazanlar
Anaaaam bu sözü söylediysem yaşlanmaya başladım demektir
AminnnnAllah bugünümüzü aratmasın.
Rahmetli annem hep öyle derdi
Allah bugünümüzü aratmasın.
Rahmetli annem hep öyle derdi
Ben hep dualarımda derim. Bide keşkelere bırakma bizi rabbim derimbenim de rahmetli anneannem öyle derdi
Ben hep dualarımda derim. Bide keşkelere bırakma bizi rabbim derim
Çok şükür dememek lazımmış. Okumadım kulaktan bir bilgi ama hamd olsun elhamdülillah demek gerekirmiş. Anlam olarak aynı ama öyle bi duyduydum.evet ben de sürekli çok şükür diyorum bugünümüze. sahip olduklarımıza ve olmadıklarımıza. rabbim herşeyin hayırlısını bilir.
Menün çok güzel canım sahurda yememek nasıl bir duygu nasıl geçti gün boyuSlm kızlar Allah oruçlarınızı kabul etsin
Menü bildirimimoni @perihan00
Sahur yok
İftar
Bir kase yeşil mercimek çorbası
7-8 bulgurlu yaprak sarma
Biraz salata
Ooo aynıymış hadi bakalım kim daha çok verecekkk
Dayın nerde oturuyor canm.Orada dayım yaşıyor. Bu yaz oradaydık. Tayin için dilekçe verdik. Oluruna bıraktık olmadı
Bende hesapladım 20 saat aç kalıyorum inanılmaz rahat ve güzel gidiyor bugün baş ağrımda olmadı şükür.Ito geceler arkadaşlar
Nasilsiniz bakalım
Ben gayet iyiyim şükür
HHergun en az 18 SAAT açlık iyi geliyor
Aslında su an bıraksanız 1 hafta yemekyemem ama malum göz açlığı var
Orucumu suyla açtım bakalım ilerleyen saatlerde bir şeyler yer miyim
Sizler nasilsinizzzz
Bende öyle duydum elhamdülillah demek dogru su imişÇok şükür dememek lazımmış. Okumadım kulaktan bir bilgi ama hamd olsun elhamdülillah demek gerekirmiş. Anlam olarak aynı ama öyle bi duyduydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?