Perihan öncesi kaç kiloudun sen en baştaki kilonHayirli sahurlar canim..bende şimdi ilaçlarimi içtim bekliyorum... 1/2 sonra hurma yiyeceğim tahinle birlinte
69 kiloydum..56.1 ile mezun oldum dün öyleden sonra tartildim 56.4 kiloydum...Perihan öncesi kaç kiloudun sen en baştaki kilon
13 kilo harika tebrik ediyorum ben 69 da evrim geciririm69 kiloydum..56.1 ile mezun oldum dün öyleden sonra tartildim 56.4 kiloydum...
Pide tehlikeli vallahi allahtan eşim açık hicbirsey almıyor yoksa normalde hergun yumurtalı pidemiz olurdu. İnsanlık çıkardım yerkenGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun
Bu 4 gün karantina beni mahvetti 2 gündür bel fıtıgım alarm veriyordu sahurda ilaç filan içtim ama ne fayda ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum Hareketsizlik yaptı sanırım benim ilacım yüyürüş birazdan cıkabilirim inşalhh yürürüm bakalım
Gelince de tartılırım sahur da pideyi fazla kaçırdım cok seviyorum dayanamıyorum pideye
Senin başlangıç 84 müş13 kilo harika tebrik ediyorum ben 69 da evrim geciririm
Darısı başımıza inşallah
Dolabı açınca o suratı görsem hemen kapatırım
Çok geçmiş olsun canim aceba belin için egsersizlermi yapsan ..iyi gelebilir belkiGünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun
Bu 4 gün karantina beni mahvetti 2 gündür bel fıtıgım alarm veriyordu sahurda ilaç filan içtim ama ne fayda ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum Hareketsizlik yaptı sanırım benim ilacım yüyürüş birazdan cıkabilirim inşalhh yürürüm bakalım
Gelince de tartılırım sahur da pideyi fazla kaçırdım cok seviyorum dayanamıyorum pideye
Bizde pide yenmiyorPide tehlikeli vallahi allahtan eşim açık hicbirsey almıyor yoksa normalde hergun yumurtalı pidemiz olurdu. İnsanlık çıkardım yerkengeçmiş olsun canm
Vayyyy behh ben evlenirken 67 68 civariydim ah ne güzeldim. Benim etim sıkı ve iri kemikliyim oyuzden 69 bende evrim oluyor inşallah ulaşırım yılmadanSenin başlangıç 84 müş
Ben 83, 300 le başladım, 69 hayalken bugün 66 dan sıkıldım.
Irade, azim, sabır, sonuç şükür
nasip lenmis onlardaBizde pide yenmiyor
Geçen damat bize gelirken almış, yarısı yendi, kalan yarı komşunun tavuğuklarına gitti
Bikaç güne resim paylaşacağim burda çünkü 3 aylik spor programi bitiyor yenisine başlayacağim..bendede tam tersi popo yoktu .Selam kızlar
Inst. Da incir zeytin kürü var 21 gün. Yarın başlıyor.
Ölçü ve tartı yaptım. İlk turda kilo ve ölçü olarak baya değişim olanlar var. İnşallah banada etki eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?