Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar olsun
Bu 4 gün karantina beni mahvetti 2 gündür bel fıtıgım alarm veriyordu sahurda ilaç filan içtim ama ne fayda ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum Hareketsizlik yaptı sanırım benim ilacım yüyürüş birazdan cıkabilirim inşalhh yürürüm bakalım
Gelince de tartılırım sahur da pideyi fazla kaçırdım cok seviyorum dayanamıyorum pideye

Pide tehlikeli vallahi allahtan eşim açık hicbirsey almıyor yoksa normalde hergun yumurtalı pidemiz olurdu. İnsanlık çıkardım yerken geçmiş olsun canm

Çok geçmiş olsun canim aceba belin için egsersizlermi yapsan ..iyi gelebilir belki

Pide tehlikeli vallahi allahtan eşim açık hicbirsey almıyor yoksa normalde hergun yumurtalı pidemiz olurdu. İnsanlık çıkardım yerken geçmiş olsun canm
Bizde pide yenmiyor
Geçen damat bize gelirken almış, yarısı yendi, kalan yarı komşunun tavuğuklarına gitti

Senin başlangıç 84 müş
Ben 83, 300 le başladım, 69 hayalken bugün 66 dan sıkıldım.
Irade, azim, sabır, sonuç şükür
Vayyyy behh ben evlenirken 67 68 civariydim ah ne güzeldim. Benim etim sıkı ve iri kemikliyim oyuzden 69 bende evrim oluyor inşallah ulaşırım yılmadan
Bizde pide yenmiyor
Geçen damat bize gelirken almış, yarısı yendi, kalan yarı komşunun tavuğuklarına gitti
nasip lenmis onlarda
Biz yemeği bırakır pide yerdik iyiki yok yarın kahvaltı yapıcaz. Ozaman yapıcam adam ölüyor pide diye

...
Selam kızlar
Inst. Da incir zeytin kürü var 21 gün. Yarın başlıyor.
Ölçü ve tartı yaptım. İlk turda kilo ve ölçü olarak baya değişim olanlar var. İnşallah banada etki eder.
Bikaç güne resim paylaşacağim burda çünkü 3 aylik spor programi bitiyor yenisine başlayacağim..bendede tam tersi popo yoktu ...sebebi sürekli kilo ver kilo al tekrar ver vücüt deformasyona uğruyor..kaslarda erime oluyormuş...ama sporla birlikte sağlam ve sağlikli beslenmenin faydasi oldu 3 aylik süreç sonunda...biraz toparlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…