Sağol canim..labne peynirle nasil olur denemedim ben Quarklan yapiyorum...birgünde labne peynitlen denicem.. Türkiyede Quark pek satilmiyo galiba..ama migrosta vardi hatirladiğim kadariyladenemek lazım. afiyet olsun canım.
Senin saatin kaç canm yurtdisindaBen yeni başladim
20.40 taydi bugun...önce suylan orucumu açtim..sonra abdestimi alip namazimi kilayim derken birazdaha zaman geçiyo .tektar oturup yemeğimi yedimSenin saatin kaç canm yurtdisinda
Oo sizin daha geçmiş ya. Kaçta bitiyor sahur sizde.20.40 taydi bugun...önce suylan orucumu açtim..sonra abdestimi alip namazimi kilayim derken birazdaha zaman geçiyo .tektar oturup yemeğimi yedim
Sahurda 4.36 da bitiyor..ams ben 3 bucukta kalkiyorum ilaçlarimi 1/2 saat sahurdan önce almam lazim..sonra yiyebilirim..Oo sizin daha geçmiş ya. Kaçta bitiyor sahur sizde.
Bende ezan okunur okunmaz kılıyorum sonradan ağırlaşıyoruz secde ederken yemek ağzıma geliyor çok zorluyor. En iyisi önceden kılmak aynen
Resim çektin miHmm sonra dinletom yine kaçirmişi. Canli yayini...öyledir canlm ama iki tatli bi4de hsmur işi biraz ağir gibi..neyse..bende san sebastian pasta yaptim ..tabansiz cheesecake yaptim 10 dakika sonta orucumu açacağim..
Bizde bugün 20: 52 de iftar oldu20.40 taydi bugun...önce suylan orucumu açtim..sonra abdestimi alip namazimi kilayim derken birazdaha zaman geçiyo .tektar oturup yemeğimi yedim
Afiyet olsun canim menün çok güzel...tatlinin tarifini verebilirmisin güzele benziyo..Eveeet gelelim benim menüye
Öğle
7 hurma
Cevizli tahin
Bugün hiç acıkmadım ( acıksam ne yerdim acaba)
Iftar
1 kâse ayran çorbası (patates, kemik eti, nohut)
1 kaşık magnolia
10 dakika ara
Tatlıyı bitirdim( avokado, muz, 1 t.k bal, file badem, çam fıstığı)
7, 8 patates, 1 tavuk but
2 çatal kuru patlican( yogurtlu)
1 yaprak marul
Su
1,5 lt
Spor
Çok şiştim 1 saatten fazla bisiklet sürerim
20 dakika yürüyüş
Yok çekmedim zaten çok incecik oldu..28 lik kalipta yaptim..küçük bi kalip almsm lazim böyle pastalar içinResim çektin mi
1 avokadoAfiyet olsun canim menün çok güzel...tatlinin tarifini verebilirmisin güzele benziyo..
Eveeet gelelim benim menüye
Öğle
7 hurma
Cevizli tahin
Bugün hiç acıkmadım ( acıksam ne yerdim acaba)
Iftar
1 kâse ayran çorbası (patates, kemik eti, nohut)
1 kaşık magnolia
10 dakika ara
Tatlıyı bitirdim( avokado, muz, 1 t.k bal, file badem, çam fıstığı)
7, 8 patates, 1 tavuk but
2 çatal kuru patlican( yogurtlu)
1 yaprak marul
Su
1,5 lt
Spor
Çok şiştim 1 saatten fazla bisiklet sürerim
20 dakika yürüyüş
Kemikli eti kaynatıp pişiriyoruzafiyet olsun canım. ben de ayran çorbasının tarifini alabilir miyim? seninki değişik galiba.
Kemikli eti kaynatıp pişiriyoruz
Kemiklerinden ayırıp didikliyoruz
Suyunu güzelce süzüyoruz
Kemik suyunun içine küp küp doğradığımız patatesleri ve nohut ( konserve kullaniyorum) ekliyoruz.
Bir kapta yoğurt ve yumurtayı çırpıyoruz ( ben yiyeceksem un koymuyorum, yoksa un da koyuluyor)
Patates piştikten sonra kenarda duran eti ekliyoruz. hazırladığımız yoğurda biraz çorbanın suyundan koyup karıştırıyoruz.
Sonra yoğurdu çorbayla bulusturuyoruz.
Ayrı bir tavada tereyağı ve nane kavurup döküyoruz
AhhahahahahBen eda Perihan değil,☝
Yok duymadımKızlar şu göktaşı olayını duydunuzmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?