- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Kızlar şu göktaşı olayını duydunuzmu?
Valla 2 tane göktaşından bahsedildi. Biri 29 da dünyaya çok yakın geçecekmiş. Diğeri çarpabilirmiş. Ortalıkta gezinen hadis ve kehanetler var. Yanlış bilgi diyenlerde var. Çok karışık. 8 mayıs ile ilgili yazılar varduymadım canım ne olmuş?
Sağol csnim...bende şimdi Apa beyi dinledim..çok güzel anlatti yine.1 avokado
1 muz
1 t.k. bal koydum ( olmasada olurmuş)
Robotta pürüzsüz olana kadar çektim.
Bardağa süsledim, üstüne file badem ve fıstık koydum
HayrolsunValla 2 tane göktaşından bahsedildi. Biri 29 da dünyaya çok yakın geçecekmiş. Diğeri çarpabilirmiş. Ortalıkta gezinen hadis ve kehanetler var. Yanlış bilgi diyenlerde var. Çok karışık. 8 mayıs ile ilgili yazılar var
Yok canm onemli değilAhhahahahah
Pardon ya haldir hundur sadece mesajları okuyunca oluyor öyle arada eda cim . Hem böylece adını da öğrenmiş oldum bak iyi olmuş memnun oldum
Bizde bidahaki sorun ne diyorduk. Şu 2020 i salla biter artık. Bide 2021 daha beter çıkıyormuşValla 2 tane göktaşından bahsedildi. Biri 29 da dünyaya çok yakın geçecekmiş. Diğeri çarpabilirmiş. Ortalıkta gezinen hadis ve kehanetler var. Yanlış bilgi diyenlerde var. Çok karışık. 8 mayıs ile ilgili yazılar var
Duydum ben ama ben pek önemsemuyorum..Allah büyüktür....youtubede Tuncer gizem avcisi diye bir kanal var adam çok güzel anlatiyor bu gibi durumlari onu takip et istersen..onun bununla ilgili bir videosu vardi galibaKızlar şu göktaşı olayını duydunuzmu?
Ne diyo :)Sağol csnim...bende şimdi Apa beyi dinledim..çok güzel anlatti yine.
Bayaği saçma sorular soranlar var yine sinirlendi..haklida ama...fakat serbest gün konusunda bir örnek verdi...mrsela pirinç pilav..patates yemeği ve tatli olabilir diyo....buda normal bence..ama bikaç çeşit tatli ve üstüne hamur işi..bana doğru gelmediNe diyo :)
Evet ztn serbestlik 1 ögün, o abartanlari anlamiyom ya nasil migdeleri aliyorBayaği saçma sorular soranlar var yine sinirlendi..haklida ama...fakat serbest gün konusunda bir örnek verdi...mrsela pirinç pilav..patates yemeği ve tatli olabilir diyo....buda normal bence..ama bikaç çeşit tatli ve üstüne hamur işi..bana doğru gelmedi
..birde sahurda serbest yokmuş
.yine normal hurma incir ve çerez yiyeceğiz...su siniri yok en azindan sahurda..
Evet ztn serbestlik 1 ögün, o abartanlari anlamiyom ya nasil migdeleri aliyorbüypk ihtimal onlar serbest günden sonra cuvalladi
Ben haftaya yine karpuz yiycemm
Yok ben o konuda rahatim..benimde serbest günüm hafif ve güzel geçti...birde Apa bey oruç açinca sadece su ve serbest günde 1-2 çatal tatli..sonra yemek yemedem namaz kilmayi tavsiye ediyor..15 dakika sonra tatliya devam ve en son ana öğüne devam..bu şekilde rahat ve huşu içinde namaz kilinabiliyormuş..doğru söylüyo..buğün ayni duyguyu bende hissettimSerbest günden sonrasi icin korkuyordum cok sükür kazasiz atlattim, kk da yapan coktu tamamina yakini döküldü,serbest günden sonrada dökülen cok oldu , Allahim sanirim bu sefer gercekten olacak
Ben bi cozutzrsam bi daha mümkün degil toparlayamam kendimi biliyorum :)ben de 3-5 gün cozutuyorum sonra tam gaz seviyeye dönüş
Ben cheeskacden sonra elma yemeye bile cesaret edemedim fazla olur diye halbuki canim istemişti.....neyse artik gelecek pazara kaldiEvet ztn serbestlik 1 ögün, o abartanlari anlamiyom ya nasil migdeleri aliyorbüypk ihtimal onlar serbest günden sonra cuvalladi
Ben haftaya yine karpuz yiycemm
Ben yapamiyom onu , coluk cocuk oturuyoz iftaraYok ben o konuda rahatim..benimde serbest günüm hafif ve güzel geçti...birde Apa bey oruç açinca sadece su ve serbest günde 1-2 çatal tatli..sonra yemek yemedem namaz kilmayi tavsiye ediyor..15 dakika sonra tatliya devam ve en son ana öğüne devam..bu şekilde rahat ve huşu içinde namaz kilinabiliyormuş..doğru söylüyo..buğün ayni duyguyu bende hissettim
Yok okadarda sıkmadim ben :) iyide ettimBen cheeskacden sonra elma yemeye bile cesaret edemedim fazla olur diye halbuki canim istemişti.....neyse artik gelecek pazara kaldi
Hayirli sahurlar canim..bende şimdi ilaçlarimi içtim bekliyorum... 1/2 sonra hurma yiyeceğim tahinle birlinteGuzel sahurlar herkese afiyet olsun ben 4 tane ceviz yedim. Hurmaya bulasmak istemedim tatlı o canm istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?