Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayrolsun
Şaşırdık mı

Bizde bidahaki sorun ne diyorduk. Şu 2020 i salla biter artık. Bide 2021 daha beter çıkıyormuş
Yaprak bisi yok duala ibadetle geciricez zamanımızı canm gerisi Rabbıme kalmış. Rabbım ne yazdıysa onu yaşıcaz.

Kızlar şu göktaşı olayını duydunuzmu?
Duydum ben ama ben pek önemsemuyorum..Allah büyüktür....youtubede Tuncer gizem avcisi diye bir kanal var adam çok güzel anlatiyor bu gibi durumlari onu takip et istersen..onun bununla ilgili bir videosu vardi galiba
Bu videosundada çok önemli bilgiler paylaşmiş

Son düzenleme:
Bayaği saçma sorular soranlar var yine sinirlendi..haklida ama...fakat serbest gün konusunda bir örnek verdi...mrsela pirinç pilav..patates yemeği ve tatli olabilir diyo....buda normal bence..ama bikaç çeşit tatli ve üstüne hamur işi..bana doğru gelmedi
..birde sahurda serbest yokmuş
.yine normal hurma incir ve çerez yiyeceğiz...su siniri yok en azindan sahurda..

Evet ztn serbestlik 1 ögün, o abartanlari anlamiyom ya nasil migdeleri aliyor büypk ihtimal onlar serbest günden sonra cuvalladi
Ben haftaya yine karpuz yiycemm

Serbest günden sonrasi icin korkuyordum cok sükür kazasiz atlattim, kk da yapan coktu tamamina yakini döküldü,serbest günden sonrada dökülen cok oldu , Allahim sanirim bu sefer gercekten olacak
Yok ben o konuda rahatim..benimde serbest günüm hafif ve güzel geçti...birde Apa bey oruç açinca sadece su ve serbest günde 1-2 çatal tatli..sonra yemek yemedem namaz kilmayi tavsiye ediyor..15 dakika sonra tatliya devam ve en son ana öğüne devam..bu şekilde rahat ve huşu içinde namaz kilinabiliyormuş..doğru söylüyo..buğün ayni duyguyu bende hissettim

Evet ztn serbestlik 1 ögün, o abartanlari anlamiyom ya nasil migdeleri aliyor büypk ihtimal onlar serbest günden sonra cuvalladi
Ben haftaya yine karpuz yiycemm
Ben cheeskacden sonra elma yemeye bile cesaret edemedim fazla olur diye halbuki canim istemişti.....neyse artik gelecek pazara kaldi

Ben yapamiyom onu , coluk cocuk oturuyoz iftara

Guzel sahurlar herkese afiyet olsun ben 4 tane ceviz yedim. Hurmaya bulasmak istemedim tatlı o canm istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…