Bi araştırayım iki haftadır durum vahim bendeKızlar kabızlık için acı çehre ve açlık otu diye birşey var
Bir araştırın bence
Canim nasilsin , nasil gidiyor tedavi süreci ?
İyiyiz saracım sen nasılsın nasıl gidiyor
Elhamdülillah bende iyiyim, bizde evdeyiz, gerçi ben ve bir oğlum çıkıyoruz.
Neyseki haftaya işyerleri açılıyor.
Ev normal düzenine döner inşallah.
Tabi herşeyin başı sağlık
Tatlım hayırlı haberler inşallahİyiyim canım sen nasılsın tedavi için ilaçlarımı içiyorum temmuzda kontrol var inşallah o zamana kadar her şey normale döner
İyiyim canım sen nasılsın
Haklısın canım her şeyin başı sağlık buradada yavaş ysvaş düzelmeye başlıyor gibi
Ins canim , Rabbim gönlündekini senin icin hayirli eylesin, senin icin hayirli olanida gönlüne razi eylesinİyiyim canım sen nasılsın tedavi için ilaçlarımı içiyorum temmuzda kontrol var inşallah o zamana kadar her şey normale döner
İyiyim canım sen nasılsın
Haklısın canım her şeyin başı sağlık buradada yavaş ysvaş düzelmeye başlıyor gibi
Hurma beni çok acıktırıyorbu gece bende sizin gibi hurma sahuru yapayım bakalı. yanında yoğurt yiyim bide.
yapmayımmı?Hurma beni çok acıktırıyor
Ben bugün incir deneyeceğim
Bence tatlı olduğu için. Bende oyuzden çok yanlısı değilim yeme konusundaHurma beni çok acıktırıyor
Ben bugün incir deneyeceğim
Dene canımyapmayımmı?
acıkınca biraz agresif oluyorum. sanki başkası için tutuyorum orucu.
bugün duygusal dalgalanmalarım çoktu. uykum var ama yastığa aşımı koymak istemiyorum.
yarın daha güzel bir gün olsun.
Hurma, yoğurt yaparken acıkmıyordumBence tatlı olduğu için. Bende oyuzden çok yanlısı değilim yeme konusunda
Hayirli sahurlar canim..bende şimdi incir yedim 3 tane..yaninda bitkisel çay olunca fazla tatli olmuyor..Hayırlı sahurlar
Sağol canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?