Canım sizin orda sosyel mesafe yokmu neden misafirler geliyor ve siz gidiyorsunuz merak ettim k. BakmaDün gorumcemgil geldi cümbür cemaat
Mangal neyim yaptılar
Oğlu bana dedi ki 20 Yasında, böyle bi günde de oruç tutmak ne bileyim
Dedim.ki
Asıl boyle bir günü bize nasip eden Allah istiyor oruç tutmamızı dedim
Ama tek nefeste söyledim, neyse yarın da onlara gideceğiz
Gorumcem demiş ki eşime ,söyle de baby cat yarın oruç tutmasın
Neden dedim
Yarın çok çeşit yemekler olacakmış dedi
Yahu ben bu dünyanın süsü için zevki için ibadetimi aksatır miyim sen hala tanıyamadın mi beni dedim
Kızlar ya sözüm meclisten dışarı şu antalyada adam akıllı oruç tutan çok az kişi var ve oruç tutana garip gözle bakılıyor ah karadenizim ah
Ne güzel.memleketsin
Ben regl oldugum icin oruclu degilim. Yemek yerken suclu hissediyorum kendimi. Tutmayanlar tutanlara karisiyor ya ben de ona sinir oluyorum. Tutmuyosun tutana ne diye karisiyorsun dimi? Seni de kendilerine uydurmaya çalışıyorlarDün gorumcemgil geldi cümbür cemaat
Mangal neyim yaptılar
Dedim.ki
Neden dedim
Yahu ben bu dünyanın süsü için zevki için ibadetimi aksatır miyim sen hala tanıyamadın mi beni dedim
Kızlar ya sözüm meclisten dışarı şu antalyada adam akıllı oruç tutan çok az kişi var ve oruç tutana garip gözle bakılıyor ah karadenizim ah
Ne güzel.memleketsin
Aynen bir de o boyutu varCanım sizin orda sosyel mesafe yokmu neden misafirler geliyor ve siz gidiyorsunuz merak ettim k. Bakma
Okadar dünyada musibet yaşaniyor insanlar hala gafleten uyanmiyorlar yazik..hz.Ebubekir ne doğru söylemiş..Dün gorumcemgil geldi cümbür cemaat
Mangal neyim yaptılar
Dedim.ki
Neden dedim
Ne güzel.memleketsin
İnşallah bugünkü pideler cuma günü beni tirmalamaz
Aynı yemeği yiyememek ne kötüKalbimiz birmiş şimdi ayni soruyu ben soracaktim
Ben etli yeşil fasulye.yanina pirinç pilav..salata.. kendime 1 çay bardaği ile Bulgur pilavi yapacağim..
Aynen canim zor oluyo biraz..hem evdekilere ayri hem kendimize ayri yemek pişirmek zahmetli oluyo ama idare edcez ekime kadar..Aynı yemeği yiyememek ne kötü
Bende mercimek çorbası ve fırında kaşarlı kabak mücver
Evdekilere sosis de var
Yok anacim yokCanım sizin orda sosyel mesafe yokmu neden misafirler geliyor ve siz gidiyorsunuz merak ettim k. Bakma
Ben almanyada oruç tutmayanlara hâlâ alışamadım. Bende aynı senin gibi hissediyorum beybim.Dün gorumcemgil geldi cümbür cemaat
Mangal neyim yaptılar
Dedim.ki
Neden dedim
Ne güzel.memleketsin
Kendim için zorlanmıyorum, evdekiler çok yemek seçiyor, o zorluyor sadeceAynen canim zor oluyo biraz..hem evdekilere ayri hem kendimize ayri yemek pişirmek zahmetli oluyo ama idare edcez ekime kadar..
KesinlikleBen almanyada oruç tutmayanlara hâlâ alışamadım. Bende aynı senin gibi hissediyorum beybim.
Hatta apaya başlamadan önce de insanlarin yeme bağımlılığını tuhaf buluyordum. Hele şimdi aman napıyım acıktım şunuda yedim bunuda yedim, ben boğazımdan kısamam diyenlere sadece acıyorum
8.seviyedeki malzemeleri bulabilcekmiyiz burdaAynen canim zor oluyo biraz..hem evdekilere ayri hem kendimize ayri yemek pişirmek zahmetli oluyo ama idare edcez ekime kadar..
Herseyi göze aldım galiba yerkenondan kaćıs yok yerken düşnecektin
Senin elinde olan bisi değil galiba canım Allah sabır veereYok anacim yok
Bende kara kara onu düşünüyorum.8.seviyedeki malzemeleri bulabilcekmiyiz burda
Kombucayi arkadasin arkadasi yapiyo burda , yollarim sana postayla oluyosaBende kara kara onu düşünüyorum.
Hele kombu çayı
Hele hele diğer organ temizlikleri için gerekli malzemeler.
Napacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?