Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım sizin orda sosyel mesafe yokmu neden misafirler geliyor ve siz gidiyorsunuz merak ettim k. Bakma

Ben regl oldugum icin oruclu degilim. Yemek yerken suclu hissediyorum kendimi. Tutmayanlar tutanlara karisiyor ya ben de ona sinir oluyorum. Tutmuyosun tutana ne diye karisiyorsun dimi? Seni de kendilerine uydurmaya çalışıyorlar

Okadar dünyada musibet yaşaniyor insanlar hala gafleten uyanmiyorlar yazik..hz.Ebubekir ne doğru söylemiş..
Birkaç günlük ömre aldanıp da yarın Allah' ın huzurunda mahçup olmayın." Hz.Ebubekir (r.a)
Allahin emirlerinden birini umursamayip boğaz derdine düşen insana acirim ben sadece..

Kalbimiz birmiş şimdi ayni soruyu ben soracaktim
Ben etli yeşil fasulye.yanina pirinç pilav..salata.. kendime 1 çay bardaği ile Bulgur pilavi yapacağim..
Aynı yemeği yiyememek ne kötü
Bende mercimek çorbası ve fırında kaşarlı kabak mücver
Evdekilere sosis de var

Aynı yemeği yiyememek ne kötü
Bende mercimek çorbası ve fırında kaşarlı kabak mücver
Evdekilere sosis de var
Aynen canim zor oluyo biraz..hem evdekilere ayri hem kendimize ayri yemek pişirmek zahmetli oluyo ama idare edcez ekime kadar..

Ben almanyada oruç tutmayanlara hâlâ alışamadım. Bende aynı senin gibi hissediyorum beybim.
Hatta apaya başlamadan önce de insanlarin yeme bağımlılığını tuhaf buluyordum. Hele şimdi aman napıyım acıktım şunuda yedim bunuda yedim, ben boğazımdan kısamam diyenlere sadece acıyorum

Kesinlikle

Bende kara kara onu düşünüyorum.
Hele kombu çayı
Hele hele diğer organ temizlikleri için gerekli malzemeler.
Napacam bilmiyorum
Kombucayi arkadasin arkadasi yapiyo burda , yollarim sana postayla oluyosa probiyotik de activia nin var da kombiyotik midir nedir bide tursu meselesi var , organ temizmigi icin ne lazim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…