- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım buldum mesajını. canım sonuç listesinde seni geçen hafta izinli olarak yazmadık , bildirimde bulunmadı diye belirttik. onun için kilo alman sorun değil. bu hafta yüzden 2'ye bölünecek. ama izinli olsaydın eski kilona dönmeden listeye giremeyecektin. birde izin süresi en az 2 hafta olmalı zaten.Canlarimmm napiyosunuzzzz nasil gidiyoooo @baldamlasxixmelis tebrik ederimmmmm minik prensesss geliyoooookimyager1508 bnce sennki erkek olck ne var ne yok kizlar Kanguru_ canim nice nice seneleriniz olsun. @erigim oglusun nasil oldu gderek toprlnr zaten.tekrr gecmis olsun.onlar iyi olsunda hic onmli degil sen iradelisin hemencecik toparlarsn zaten.bu arada benm smdi anlayamadgm bi sey var hani ben gecen hafta iznliydm ya kilo alarak da donmk yasak ama ben gecen hafta 71.7 ye cikmstm hatta buraya yazmstm bu hafta kilo verdm buyuk ihtmal 70 .0 leri gordm hafta ici ama diger haftya gorede kilo alms gozukuyrm cnku o zamn 68.7 idim.???
su koyuyomusum pekicanım maydanozu kaynatıp içersen çok fazla kokuyor bende içemezdim. ama rondodan geçirip limon sıkarsan inan hiç kokmuyor.
evet canımmm. 1 bardak su ve 8-10 dal maydanozu güzelce blendırdan geçir, üzerine de yarım limon sık. inan hiç kokmuyor. mis gibi içersin. kaynatıp içenler nasıl içiyor bilmiyorum ıyyyhhhh çok kokuyor o zamansu koyuyomusum peki
Tmm cnm sagol bu arada tartildm yne ayni degsklk yokevet canımmm. 1 bardak su ve 8-10 dal maydanozu güzelce blendırdan geçir, üzerine de yarım limon sık. inan hiç kokmuyor. mis gibi içersin. kaynatıp içenler nasıl içiyor bilmiyorum ıyyyhhhh çok kokuyor o zaman
tamam canım o zaman 80 alıyorumTmm cnm sagol bu arada tartildm yne ayni degsklk yok
ahhh şu senin telin düzeltmeleri var ya beni kendimden alıyor, bazen anlayabilmek için 3 kez okuyorumGünaydın sevgili ihmal ettiğim takımım
Atılmak için bir bardak süre iki tatlı kaşığı granül kahve attım
Uyku sersemi düştüm: ( kucagimda çocukla allahtan o bi yere çarpması benim bilanço baş parmağın tırnağı çıktı zorluklar filan ucuz atlattik kuzey beyin oyuncağın takildim gece hiç uyumadi sürekli karnını ovdum 6da ilacını verdim 6:45uyudu 7:15de babasının alanına uyandı oysa onudaodadan atmıştır grip diye teli koridora takmış sarjs
Siz beni nasıl anlıyorsunuz ya su otomatik tahmini bi kapatamadim yazdığını dönüp okuyunca süt sure ayrılmak atılmak olmuş
Bu haftaki kilom 61,3
Geçen haftaki kilom 62,4
Fark 1,1
Yüzde % 1,76
Gunaydin guzeller
Baslangic kilom 54.5-ti yanilmiyorsam ))))
Su anda 52.1-immmmmm
Ya gitsinler ben de kurtulayim
oooo süperrr bende geleyim mi? hem ne isterseniz gelirken yapıp getiririmKızlar yarın bizim sülalece kadınlar toplantımız olacak kuzenimin eşinde. yengemde bayağı döktürür şimdi hamurişlerini, yarın ben kendime ödül günü vereceğim o yüzden. tabi ödül günü diye salmayacağım, az miktarda tatlarına bakarım ve akşamı ya çok hafif geçiririm ya da yemem onu da yarın ki duruma göre bakarım :)
bende tuzlu kurabiye yapıp götürücem gelen istek üzerine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?