Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Slm kızlar ben geldim, arkadaşa gitmiştim, diyetteyim diye bana kırmızı ve beyaz lahanadan salata yapmış, üzerine yoğurt dökmüş sarımsaklı, öyle güzel olmuş ki iki kase yedim. Bi de börek yedim. Çok kalorili şeyler yapmamış Allah'tan:)

Menumu yazayim erkenden

Sabah
3 kare milka cikolata
1 bardak yesil cay

Oglen
Salata
Yogurt
2 parca izgara tavuk

Ara
2 parca milka cikolata
1 bardak yesil cay

Aksam
Yogurt
1 parca izgara tavuk

Canlarimmm napiyosunuzzzz nasil gidiyoooo baldamlasxixmelis tebrik ederimmmmm minik prensesss geliyooooo kimyager1508 bnce sennki erkek olck ne var ne yok kizlar @ruzgar_02 canim nice nice seneleriniz olsun. @erigim oglusun nasil oldu gderek toprlnr zaten.tekrr gecmis olsun.onlar iyi olsunda hic onmli degil sen iradelisin hemencecik toparlarsn zaten.bu arada benm smdi anlayamadgm bi sey var hani ben gecen hafta iznliydm ya kilo alarak da donmk yasak ama ben gecen hafta 71.7 ye cikmstm hatta buraya yazmstm bu hafta kilo verdm buyuk ihtmal 70 .0 leri gordm hafta ici ama diger haftya gorede kilo alms gozukuyrm cnku o zamn 68.7 idim.???

Aynen canim dikkat etmeye çalışıyorum.

Çok tşk ederim

Teşekkür ederim canım, tavsiyelerini dinleyeceğim, Sen de sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inşallah.
Bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.cinsiyet belli olsun,tezimin doğruluk payını yazarım inş

günaydın tatlımm, evet yeni üyelerimiz var sen nasılsın? okulun rahatladı mı biraz? canım senin iznin bu hafta bitiyor. haftaya listedesin. izne 49,1 kg ile ayrılmışsın ona göre kilo alıp gelme
tamamdır -200deyim şuan sıkıntı yok 1e tamamlarım inşallah yarın bildirimde bulunmuyorum o zaman dün sabah 48,9dum bugün 49,1

Oh ne güzel arkadaşmış canım benimkiler geçen zorla kokoreç yedirmeye çalıştı ama yemedim tabiki :)

Bugünkü menümü yazayım
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dlm tb ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 kase yoğurt
Öğlen: yoğurtlu lahana salatası, 1 rulo börek
Akşam: 1 tabak zy pırasa, 1 dlm ekmek
Ara: 1 elma, 3 kaşık lor peyniri

şimdi nasıl kuzeycik canım.

Iyisiniz valla )) bir de benim makyaj malzemelerine saydigim paralari gorseniz )))
Allahtan cok kullanmiyorum da uzun sure kullaniyorum )) bir ruja 90-100 tl en az ))) belli markalardan aldigim icin )) ama 2 sene idare ediyor orasi da var ))

yok ben o kadar veremem, kardeşim veriyor tabi hiç acımadan ama ben veremiyorum

canım ya tahmin edebiliyorum , hassas olmakta çok kötü. ben de beyaz tenli olduğum için hassasımdır mesela bacaklarımın hep bi yerlerinde çocukluktan beri sürekli morluklar vardır

sabah: çeyrek sandviç

ara: 3 tane eti form

öğlen: mercimek çorba, kuru fasulye, salata, yoğurt

ara: türk kahvesi, 1 tane eti form

akşam : yağsız ızgarada tavuk göğsü (yanında brokoli ve brüksel lahanası), 1 ayran

akşam dışarıdaydım kızlar, pislik arkadaşım bi pizzayı hiç etti bide benimle dalga geçti sen gayet iyisin neyin diyetini yapıyorsun diye ama irademi bozmadım :))

kızlar size menü seçerken yardımcı olsun diye , internette bi diyetisyenin hazırladığı 1 haftalık menüyü paylaşacağım.

Pazartesi

Kahvaltı, tam buğday ekmekli peynirli tost

Öğle Yemeğ,i 1 tabak kuru fasülye, 1 kase yoğurt

Ara Öğün 1 adet yeşil elma

Akşam Yemeği , 6 kaşık bulgurlu pırasa yemeği, 1 kase yoğurt

Salı

Kahvaltı, 1 kase süt, 4 kaşık kuru meyveli müsli

Öğle Yemeği, ızgara köfte, ayran, salata

Ara öğün, sütlü kahve

Akşam Yemeği 100 gram kepekli, peynirli makarna

Çarşamba

Kahvaltı, 1 bardak süt, 2 hurma, 3 ceviziçi

Öğle Yemeği Ton balıklı salata, esmer ekmek

Ara Öğün 1 avuç leblebi

Akşam Yemeği, 6 kaşık bulgurlu ıspanak, yemeği, 1 kase yoğurt

Perşembe

Kahvaltı, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 dilim peynir, domates kurusu

Öğle Yemeği, Tam buğdaylı salata, 1 kutu ayran

Ara Öğün 4 adet kestane

Akşam Yemeği Etli, bulgurlu kuru biber, patlıcan dolması, 1 kase yoğurt

Cuma

Kahvaltı, 1 bardak kefir, 10 iç badem, 2 gün kurusu

Öğle Yemeği , 1 porsiyon etli nohut yemeği, 1 kase yoğurt

Ara Öğün 1 kupa sıcak çikolata

Akşam Yemeği, Izgara balık, esmer ekmek, salata

Cumartesi

Geç Kahvaltı 2 yumurtalı yulaf kepekli omlet, 2 dilim çavdarlı ekmek, 2 dilim peynir, 5 zeytin, roka, maydanoz, kaypa biber, 1 greyfurt, 1 tatlı kaşığı bal

Ara Öğün 1 bardak boza

Akşam Yemeği, 120 gr ızgara et, 4 kaşık bulgur pilavı, salata

Pazar

Geç Kahvaltı 2 yumurtalı menemen, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 2 dilim peynir, 5 zeytin, roka, maydanoz, kapya biber, 1 portakal, 1 tatlı kaşığı bal

Ara Öğün 1 kupa sahlep

Akşam Yemeği, 1 tabak karnabahar-brokoli-brüksel lahanası haşlaması, esmer ekmek, 1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…