İyidir sen nasılsın, telefonuna kavuştun mu?Merhaba kizlarr :) ben geldim Nasılsınız yeni katilan arkadaşlar. Oldu mu hic
Aynen canim dikkat etmeye çalışıyorum.ohh mis gibi :) eline sağlık kuzumm. ne yaparsan yap aşk ile yappp :)
kek dışında iyi gitmişsin canım ama karbonhidratı azaltıyoruzz :)
afiyet olsun :)
canım çok geçmiş olsun
canım menülerinde bayağı iyileşme görüyorum, diyet moduna girdin hiç bozma :)
telefonsuzluğun nasıl bişi olduğunu tahmin edebiliyorum, çok fena alıştık bu illete valla
Yok canim ya nerdeee. En erken 10 en gec 20 gun dedilerİyidir sen nasılsın, telefonuna kavuştun mu?
Hayırlısı olsun inş cnm
En başta dua ile cnm.sonra da adet günlerin sasmiyorsa adetin 11.günü falan.sonra 1 hafta korun
Çok tşk ederimCanlarimmm napiyosunuzzzz nasil gidiyoooobaldamlasxixmelis tebrik ederimmmmm minik prensesss geliyooooo kimyager1508 bnce sennki erkek olck ne var ne yok kizlar @ruzgar_02 canim nice nice seneleriniz olsun. @erigim oglusun nasil oldu gderek toprlnr zaten.tekrr gecmis olsun.onlar iyi olsunda hic onmli degil sen iradelisin hemencecik toparlarsn zaten.bu arada benm smdi anlayamadgm bi sey var hani ben gecen hafta iznliydm ya kilo alarak da donmk yasak ama ben gecen hafta 71.7 ye cikmstm hatta buraya yazmstm bu hafta kilo verdm buyuk ihtmal 70 .0 leri gordm hafta ici ama diger haftya gorede kilo alms gozukuyrm cnku o zamn 68.7 idim.???
Bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.cinsiyet belli olsun,tezimin doğruluk payını yazarım inşTeşekkür ederim canım, tavsiyelerini dinleyeceğim, Sen de sağlıcakla alırsın bebişini kucağına inşallah.
tamamdır -200deyim şuan sıkıntı yok 1e tamamlarım inşallah yarın bildirimde bulunmuyorum o zaman dün sabah 48,9dum bugün 49,1günaydın tatlımm, evet yeni üyelerimiz varsen nasılsın? okulun rahatladı mı biraz? canım senin iznin bu hafta bitiyor. haftaya listedesin. izne 49,1 kg ile ayrılmışsın ona göre kilo alıp gelme
Oh ne güzel arkadaşmış canım benimkiler geçen zorla kokoreç yedirmeye çalıştı ama yemedim tabiki :)Slm kızlar ben geldim, arkadaşa gitmiştim, diyetteyim diye bana kırmızı ve beyaz lahanadan salata yapmış, üzerine yoğurt dökmüş sarımsaklı, öyle güzel olmuş ki iki kase yedim. Bi de börek yedim. Çok kalorili şeyler yapmamış Allah'tan:)
Fantom hupcek aldım su günlük kullanım için canım büyük supurgeyi sürekli aciyorum malum mutfağı bugün bu saate kadar uç kere cektirdim kuzey çorba dışındakileri elinde yediği için bide mama sandalyesinde aşağı atma huyu var
Mümkün olduğunca abartmamaya çalışıyorum dün yemeklerin hepsini döktüm acaba benim sütünden mi oldu diye bugün bi yayla çorbası yaptım iki kase onu içtim valla
renk güzel ama deryacim emzirme bitmeden boya yaptiramazsin kimyasal direk süte geçiyor ben niye bekliyorum
Iyisiniz valla )) bir de benim makyaj malzemelerine saydigim paralari gorseniz )))
Allahtan cok kullanmiyorum da uzun sure kullaniyorum )) bir ruja 90-100 tl en az ))) belli markalardan aldigim icin )) ama 2 sene idare ediyor orasi da var ))
Canım alerjim var hassas cildim o yüzden tek bir marka kullanabiliyorum o da uçuk fiyatlar 46 tl indirimdeki haliBaşka marka alınca maf oluyorum.Kullandığım ürünlerde parafin,parfüm hiçbir katkı maddesi yok. Geçen elim çatladı yanımda krem yoktu arkadaştan sürdüm sürmez olaydım hep yara oldu yoksa o kadar para verirken için acıyor
Bende de arnica bora 5000 var çok memnunum.
Sağlıkla doğsun bir prenses daha geliyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?