Teşekkür ederim canım pek iyi değil ama idare edertebrik ederim canımm
ilk haftaya göre gayet iyi canımmTeşekkür ederim canım pek iyi değil ama idare eder
Gunaydin guzeller
Baslangic kilom 54.5-ti yanilmiyorsam ))))
Su anda 52.1-immmmmm
Ya gitsinler ben de kurtulayim
canım benim bir arkadaşım bebek için 120den 75 e düştü sonra hamile kaldı doğuma 83le gitti taş gibide bir oğlu oldu ama sürekli diyetisyendeydi. Sen eşini yanlış yerden vurmuşsun ben şimdi kilo alırsam bebem iyi gelişmez gelişimi için mutlaka gitmem lazım falan diye ikna yöntemi dene bencekızlar dün akşam eşime ben diyetisyene gitmek istiyorum dedim. niye dedi? bende daha 2 ayda 3-3,5 kilo aldım ben çok kilo almak istemiyorum daha bunun son ayları var dedim. yok olmaz dedi. sen diyete girince hiç bişey yemiyorsun dedi . hayır işte sağlıklı beslenip çok kilo almak istemiyorum, tosun tombalak olmak istemiyorum dedim. ooollll bişey olmaz dedi. ama o zaman beni sevmezsen dedim yok yok beni seni çok severim dedi konuyu kapattı bende bişey diyemedim
yoookkkk artıkkkkk ben şokkkcanım benim bir arkadaşım bebek için 120den 75 e düştü sonra hamile kaldı doğuma 83le gitti taş gibide bir oğlu oldu ama sürekli diyetisyendeydi. Sen eşini yanlış yerden vurmuşsun ben şimdi kilo alırsam bebem iyi gelişmez gelişimi için mutlaka gitmem lazım falan diye ikna yöntemi dene bencearkadaşım öyle yapmıştı şimdi de 57-60 arasında kilosu gidip geliyormuş.
Canım senin için detayları öğrendim ilk 4 ay zaten kilo verilebiliyormuş düzenli beslenmeyle 70 e kadar düşmüş sonra yavaş yavaş almış 83e çıkkmış doğum sonrası 76mış sonra emzirme döneminde 65 düşmüş sonrası kendiliğinde gitti dikkat ettim diyor. Bende onun diyetisyenine gidiyorum şuan.Bende kurtulsaydım artık şu salak kilolardan.yoookkkk artıkkkkk ben şokkk
ben ikna çalışmalarına son gaz devam edeyim o zaman
ayyy inşaallaahh canımmm kurtul tabi ki canımmm sonra gelsin bebişşşşCanım senin için detayları öğrendim ilk 4 ay zaten kilo verilebiliyormuş düzenli beslenmeyle 70 e kadar düşmüş sonra yavaş yavaş almış 83e çıkkmış doğum sonrası 76mış sonra emzirme döneminde 65 düşmüş sonrası kendiliğinde gitti dikkat ettim diyor. Bende onun diyetisyenine gidiyorum şuan.Bende kurtulsaydım artık şu salak kilolardan.
Az once tartldm ama okulda kahvalti ettm cay feln ictm elma ve mandalina yedm bunlar kilomu nasl etkiler bilemiyrm ama smdki kilom 69.7
henüz alamıyorum kii, zayıflayınca kıyafetler bol gelmeye başlamıştı ya onlarla idare ederim 1-2 ay daha ancak ondan sonra almaya başlarım
kızlar dün akşam eşime ben diyetisyene gitmek istiyorum dedim. niye dedi? bende daha 2 ayda 3-3,5 kilo aldım ben çok kilo almak istemiyorum daha bunun son ayları var dedim. yok olmaz dedi. sen diyete girince hiç bişey yemiyorsun dedi . hayır işte sağlıklı beslenip çok kilo almak istemiyorum, tosun tombalak olmak istemiyorum dedim. ooollll bişey olmaz dedi. ama o zaman beni sevmezsen dedim yok yok beni seni çok severim dedi konuyu kapattı bende bişey diyemedim
benim metabolizma hızım yaklaşık 1400 kcal'di. geçen hafta ttartıda tekrar ölçtüm 2400 kcal çıktı. hamilelikte bu kadar artar mı???http://www.kadinlarkulubu.com/forum...el-metabolizma-kalori-yakma-orani-bmr.620854/
Forumda gezinirken gördüm kızlar, kilo vermek için günlük kalori miktarımızı hesaplamada yardımcı.
Diyetisyene para vermek istemeyen koca profili gördüm ben dekızlar dün akşam eşime ben diyetisyene gitmek istiyorum dedim. niye dedi? bende daha 2 ayda 3-3,5 kilo aldım ben çok kilo almak istemiyorum daha bunun son ayları var dedim. yok olmaz dedi. sen diyete girince hiç bişey yemiyorsun dedi . hayır işte sağlıklı beslenip çok kilo almak istemiyorum, tosun tombalak olmak istemiyorum dedim. ooollll bişey olmaz dedi. ama o zaman beni sevmezsen dedim yok yok beni seni çok severim dedi konuyu kapattı bende bişey diyemedim
Aynı şeyi düşünmüştüm ben dekızzzz senin hedef kilon 50 'miş senin listeye girmenle çıkman bir olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?