Iyi geceler
Hiç keyfim yok arkadaşlar
Sana çok özeniyorumgezegenfeza
Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor
Metabolizmama ne oldu ya
Tekrar iyi geceler.herkese
Deli gibi yerken de bu kilolardaydım
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
Sabır da nereye kadar ilerleme yok gibi of
Pazartesiden sonra psikolojimiz toparlanacak merak etme. Biraz sabırIyi geceler
Metabolizmama ne oldu ya
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
Çok geçmiş olsun,çok üzücü bir durum..Gulhan1 dün eşimi acile kaldırdık şyan yatılı tedavi görüyo ne zaman çıkcağı belli değil. Bebeğimle başbaşa kaldık evde menü bildiremezsem muaf yazabilir misin?
En iyisi evden hiç çıkmamak. Ben bugün altıdan sonra gittim anneme ki araçla on dakika, onu bile göze alamadım güneşin biraz daha etkisini azaltmasını bekledimmerhaba kızlar. çarşıda işimiz vardı. gittik geldik. sıcaktan ve baş ağrısından bayıldım. eve kendimizi zor attık. çorba içip ağrı kesici içtim. su falan. ancak sakinledim. ama çok uykum var.
Ayy bu gezo böyle konuştukça tası tarağı toplayıp yanına gidesim geliyorBana yolla
Kalın giyindim, battaniyenin altında oturuyorum.
Birazdan dışarı gidecem, gelince sıcak su tuluğu alıp oturacam
beybi sen ayni zamanda inceliyorsun bu bence zayıflamaktan bile guzel. suan belki 70 lerdesin ama inceldigin icin kimse bu kiloda oldugunu düşünmezIyi geceler
Metabolizmama ne oldu ya
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
seninki kac yasindaydiAaaa benim oglum
Olur olur sen iste yeter ki ben senin yapacağına inanıyorum cnmTeşekkür ederim ablamm
Yalnız bu saatte kokoreç falan düşlerken dur dedim diyet yapıyorsun, gir şu foruma biraz diyet modunu aç
Benim önümde plan program olursa uyabiliyorum, kendi halime kalırsam çok disiplinsizim
Ama şuan öyle bir psikolojideyim ki bir haftalık emek boşa gitmesin, geri gelmesin o kilolar diye tutuyorum kendmi.
sanırım iki hafta eksi görmem gerekiyor listeye girmek için daha beniminşallah o da olur
Ne güzeel komşunla arkadaşınla yürümek çok keyifli olurBir komşum var sağolsun, dışarı çıkarken bana haber veriyor, beraber yürüyoruz. Ondan haber gelmezse ben biseyler yapıyorum
Ayy yok canımEfsane geri döndü
Tmm o zaman, almayımYok ya gerek yok makinaya hatta mix var bende bidahaki sefere onla yapicam gayette cikiyo suyu zaten suyla karistircagin icin yeterli geliyo
Kuzum 2 gündür şeytan etrafimda deli gibi dolanıyor. Ne yapsam aklım kek te, kek yemek istiyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim, şeytanı dinlermiyim.Iyi geceler
Metabolizmama ne oldu ya
Yemediğimde de aynı
Anlayamadım gitti
En iyisi evden hiç çıkmamak. Ben bugün altıdan sonra gittim anneme ki araçla on dakika, onu bile göze alamadım güneşin biraz daha etkisini azaltmasını bekledim
Sen buraya gel, ben orayaAyy bu gezo böyle konuştukça tası tarağı toplayıp yanına gidesim geliyor
Çok şükür cnm,3 günlük oruç yapıcan mı yine?Bende 16/8 yapayım diyorum.Sonra 18/6 alışınca da 24 saatlik yapayım diye düşünüyorum.Gezoyla sen uzmansınız bu konularda,tavsiyen var mı nasıl yapayım?Ayni ben :)
3 günlük orucun 3.günündeydim canim, bitti sükür :)
Aa sahi mi ya bir günde şiştim moralim alt üst oldumoralini bozma. spor hızlandırıyor. ama yarın dolunay olduğu için ben de balon gibiyim. pazartesiden itibaren inmeye başlarız.
Ay hadi inşallah bakalimPazartesiden sonra psikolojimiz toparlanacak merak etme. Biraz sabır
Al benden de o kadarAyy bu gezo böyle konuştukça tası tarağı toplayıp yanına gidesim geliyor
Aah ah 70 olsam ona da raziyim incelme çok yavaş bir şiştim mi hoop hamile gibi oluyorum hemenbeybi sen ayni zamanda inceliyorsun bu bence zayıflamaktan bile guzel. suan belki 70 lerdesin ama inceldigin icin kimse bu kiloda oldugunu düşünmez
Zamanında buraları az sallamadıkAyy yok canımdaha ne efsaneler var.Obezto nun dediği gibi 2 puanla 1. Lik kaçtı.Ama biraz daha geç tartılsaydım 100 gr daha eksi olmak yeterdi .Amaan napıyım dünya olimpiyatlarında yarışmıyoruz ya Çabam takımım adına zaten.
Ama kendimi toparlayıp bu moda girebilmek baya zamanımı aldı.İş kafada bitirip başlayabilmekte.Ben başlamakta zorluk çekiyorum,başlayınca da gerisi tıkır tıkır geliyor
InşallahKuzum 2 gündür şeytan etrafimda deli gibi dolanıyor. Ne yapsam aklım kek te, kek yemek istiyorum. Yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim, şeytanı dinlermiyim.
Sende bi tekme at, dinleme onu. Gündüz karnını sağlıklı şeylerle doyur, geç saate yeme işi bırakma.
Bu yaptığın sporla verirsin mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?