Allah kabul etsin canim insallah sizde guzel sonuc gorursunuzEki Görüntüle 1727540
Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar:) Güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Bu hafta listemiz biraz gecikecek. Oruçlu arkadaşımız var, iftara dogru tartılacak:)
kiz sen naptin. Keske bugune saklasaydin disarda yeme isinim olmamis hic hemde xuma omcesiİyi aksamlar kizlaar,
Menumu yazicam ama utaniyorum yaa
Aksam
10 parca tavuk hani su popeyeste olan soslulardan
Kucuk boy patates kizartmasi
Yarim dilim pizza
1 kutu patlamis misir
Tamam tamaaam bulsam kocaman bir tas, kafami sokucam altinaoff hem de tarti gunu oncesinde hic olmadi bu
senin gibi guzellik aldatilirmi hic :)şükret kuzu valla artık dışarda evlenilecek değil sevgili olunacak bile erkek kalmadı
ay koptum manyak yabende eğer sarmak istemeyeyim başlarım hemen sen değiştin artık beni sevmiyorsun mu sana bişi sorcam doğruyu söyle beni aldattın mı hiç, bak eğer benden başkasıyla olmak istersen bana söyle ayrılalım ama sakın aldatma beni falanlar falanlar :)))) neyseki sevgilim olmadığı için rahatım şu aralar bende aldatılma korkusu var
Ooooooo tebrikleeerr. Benimse ilk hedef 75
Beybilerrr
Gecen hafta 61.6
Bu hafta 59.7 :)))
Gunaydin kizlar oilk hedefime ulastim ve 75i gordum simdi hedef 69.9 bile olsa 6lari gormekjudiee kstilimin cok dusuktu ve kilo aldin ilk sari karrtin tatlim tekrarlanmamasi dildgi ile
kiz sen naptin. Keske bugune saklasaydin disarda yeme isinim olmamis hic hemde xuma omcesi
senin gibi guzellik aldatilirmi hic :)
Tam 50 li rakamları görmeye birkaç haftam kaldı derken bu hiç iyi olmadı. Hastanede yediğim bol kalorili yemekler ve sonrasında iki üç gün tuvalet sorunlarım ve şişkinliğim olunca tartı affetmedi
Yok ruzgardan firsat bulup wcye gideblsem tartilcamKraliceElsa tmm canim 0.2 lik bi deger siskinlikle bile olur
@sosyoloji12 utanmadin dimi onlari yerken persembe persembe demek ki eksi cikacaktin ama avm yi yemissin dua et arti cikmadin
Kanguru_ tartilmadin mi kiz
Amann birak onlar aldatsin napcan sen cirkin asalai :)tebrikler tatlım
tebriklerrr canımmmm :) benimde ilk hedefim 75 ti hep 5 er 5 er düşüyordum :)
valla canım hemde öyle çirkin asalaklar aldatıyor ki :)
canım çok fark yok o şişkinlik bile olabilir diyete devam haftaya çok daha fazlasını vereceğine inanıyorum
kızzlllaaarrrrr cookkk mutlu oldummm, az önce bende tartıldım ve 1 kilo vermişimmmm
geçen hafta 68.8 kg'dım bugün 67.4 kg'yım yani sadece 3.5 kg almışımmmve hala üzerimde ödem var,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?