Ayy okuzu var tabi takiliyorum oyle :))40mi40 olursan 40lara karisirsin
Bak bak hemserisinide korurmus niye kiz rizelinin okuzunude gordum konusturma beni simdineyseki canli kanli insancilini aldim
Himm anladim canim senin ihmalin yani
Cicikleri oyuncak ettigi icin kuzey brnde oyle birsey olmuyo
valla ramak kaldi bide iyi uyuyoki
Kiz bu tabak ne kadar bi tabak hwnde persembe kestim biletini 30dk yuruyusMeraba arkadaslar ara ogun bi mini tabak tavuk gogsu ev yapimi :) simdi de arkadasima gieecegim aksami orda gevirecegim ne yiyecegim belli degik ama az yiyecegim belli :))))
Ayy okuzu var tabi takiliyorum oyle :))
Ben okuzune rasgeldim sanirmKiz bu tabak ne kadar bi tabak hwnde persembe kestim biletini 30dk yuruyus
heryerin okuzu var tatlim
tekrardan çok geçmiş olsun canımm, tekrar hasta olaz miniğin inş. seni de tebrik ederim aynen zayıflaaya devamSlm kızlar, bugün çok yoğundum yine:) büyüğü kreşe bıraktım ordan küçüğü kontrole götürdüm, iyileşmiş çok şükür ama bundan sonra çok dikkat etmemiz gerekiyor alerjik bünyeli olduğu için tekrarlayabilir dedi, koruyucu olarak bi ilaç verdi üç ay kadar kullanacağız.
Doktordan sonra kendi iş yerime gittim, bi imza işim vardı onu hallettim. Arkadaşlar "çok zayıflamışsın, nasıl verdin bu kadar kiloyu" dedi. Onlar gördüğünde 68 civarıydım, çok şaşırdılar.
kolay gelsin canımm Allah zihin açıklığı versin. ohh ohhh tartı öncesi ki gün olmaz ama yaaaaKızlar selamm bugün yeğenîme (kuzenimin çocuğu) ben bakıyorum annesi işten gelene kadar , birinci sınıfa başladı ders çalışıyoruz bende yeşilçay içiyorum onada meyve salatası yaptım :) akşam yemeği yemedim çünkü 4 gibi 2 tane pişmaniye yedim. 2 pişmaniyenin kalorisi 120 kalori kadarmış. Ama ceza bana hemde aç değilim.
yap canım yap, bi tarafın şişecek yoksaValla ben yarin un helvasini yapiyorum olursem gozum axik gidicek valla kac gundur yemyrm ailimdada cikmiyo yarin yapiyorum nokta :)
tartı öncesi sakın çok kaçırma canımmmMeraba arkadaslar ara ogun bi mini tabak tavuk gogsu ev yapimi :) simdi de arkadasima gieecegim aksami orda gevirecegim ne yiyecegim belli degik ama az yiyecegim belli :))))
amaaannn dikkat et canı, bu koşturmada hasta olma bide, kızlar zaten zencefil, bal, limonu söylemişlerMerhaba güzel bayanlar bugün evdeyim ama o da temizlikle gidiyor rejime dikkat ediyorum listelerimi yazamıyorum bundan sonra telefona not alıp akşam burda paylaşacam.Grip olacak gibi hisediyorum ne yapsamda olmasam acaba?
canımm sen tartı işini ne yaptın? yarın bi aksilik çıkmaz inşaallahhMerhaba kizlaar nabersnz nasil gdyo telim bozuk sarj almiyo yine okulda gorevlinn sarjni istedm denedm oldu ama kolyca btyo neyse naslsnz @erigim ewet haklisn bu hafta evden yemk goturemdm hic uyku duzenm ve beslenme duzenm karsik oldu ozellikle sabahlarim ama tum aksamlarda dikkat ettim ins ise yarar ve 3 4 gun icnde regl olcm sanirim maydonoz harcnde wc ye kolay cikatan onerilernz varmi?
tekrardan çok geçmiş olsun canımm, tekrar hasta olaz miniğin inş. seni de tebrik ederim aynen zayıflaaya devam
kolay gelsin canımm Allah zihin açıklığı versin. ohh ohhh tartı öncesi ki gün olmaz ama yaaaahadi 1 mile lesli ceza sana
yap canım yap, bi tarafın şişecek yoksa
Sağol canım şimdi ancak yapabildim.Gecmis olsun onlemini al ins canim.
Şimdi yaptım oturdum canım inş fayda eder.
Canım alışmışım evde yatmaya hemen 1 ayda koşuşturma başlayınca hemen zayıf düştü bünye.amaaannn dikkat et canı, bu koşturmada hasta olma bide, kızlar zaten zencefil, bal, limonu söylemişler
canımm sen tartı işini ne yaptın? yarın bi aksilik çıkmaz inşaallahh
Dikkat ediyorum canimm oncekine gore cok azaldi yemem abur cuburu kestimmm onceden coooooook yerdimtartı öncesi sakın çok kaçırma canımmm
İnsan duydukca mutlu olup sevke geliyor iyi sukur atlatmissiniz hastaligiSlm kızlar, bugün çok yoğundum yine:) büyüğü kreşe bıraktım ordan küçüğü kontrole götürdüm, iyileşmiş çok şükür ama bundan sonra çok dikkat etmemiz gerekiyor alerjik bünyeli olduğu için tekrarlayabilir dedi, koruyucu olarak bi ilaç verdi üç ay kadar kullanacağız.
Doktordan sonra kendi iş yerime gittim, bi imza işim vardı onu hallettim. Arkadaşlar "çok zayıflamışsın, nasıl verdin bu kadar kiloyu" dedi. Onlar gördüğünde 68 civarıydım, çok şaşırdılar.
Kiz iki gundur ne bu bak mezuniniyete az kaldo hadi oyalanma artikKızlar selamm bugün yeğenîme (kuzenimin çocuğu) ben bakıyorum annesi işten gelene kadar , birinci sınıfa başladı ders çalışıyoruz bende yeşilçay içiyorum onada meyve salatası yaptım :) akşam yemeği yemedim çünkü 4 gibi 2 tane pişmaniye yedim. 2 pişmaniyenin kalorisi 120 kalori kadarmış. Ama ceza bana hemde aç değilim.
Yapta ye bizim de aklimiza sokup durmaValla ben yarin un helvasini yapiyorum olursem gozum axik gidicek valla kac gundur yemyrm ailimdada cikmiyo yarin yapiyorum nokta :)
Hayirlisi olsun canim esinde niye pizza soyluyo ki acabaKızlar işleri bitirip oturacaktım güya ama hepsi kaldı yine. Benim üniveristeden bir arkadaşım var geçen yıl kasımda evlendi ama evlendikten sonra sürekli kavga kız ak dese çocuk kara diyor.Bugün aradı beni ağlayarak evleri ayırmışlar boşanıyorlarmış hemen yanına gittim şimdi geldim eve cenk pizz almış onu yemedim sahlep yaptım kendime zencefil bal yaptım bir ondan bir ondan içiyorum tatlı oluyor :)
aksami guzel gecirmissin pilav tabak yerine kasik hesabi yaz ki bilelim iki kasik bi dlm ekmek cunkhAksamm yemegi
1 tabak kuru fasulye
Kucuk bi tabak pilav
Bolca karisik salata :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?