- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Dışarda yeyip gelirim demiş ama arkadaş hep ağladı yemekte gelmmiedi çok zor geçinememek yaİnsan duydukca mutlu olup sevke geliyor iyi sukur atlatmissiniz hastaligi
Kiz iki gundur ne bu bak mezuniniyete az kaldo hadi oyalanma artik
Yapta ye bizim de aklimiza sokup durmaesimin halasi cok guzel yapar immmm
Hayirlisi olsun canim esinde niye pizza soyluyo ki acaba
aksami guzel gecirmissin pilav tabak yerine kasik hesabi yaz ki bilelim iki kasik bi dlm ekmek cunkh
Okulu nasil su basmis yaDışarda yeyip gelirim demiş ama arkadaş hep ağladı yemekte gelmmiedi çok zor geçinememek yayarın okula gitmeyecem kızlar okulu su basmış tatil etmişler yarın evdeyim kitap okuyup keyif yapacam erkenden uyanacam :)
Hiçbir fikrim yok canım ama azıcık sevindim :) yarın buraya yazamadımğım mesajların acısını çıkarırım ful mesaj yazarım artık :) işlerimi toplarım böyle bir tatile ihtiyacım vardı çok ani başladım işe o yüzden her şey birbirine girmişti.Okulu nasil su basmis yaoh keyif yap bakalkm aynen evde huzur cok onemli
İyi aksamlar kizlaar,
Menumu yazicam ama utaniyorum yaa
Aksam
10 parca tavuk hani su popeyeste olan soslulardan
Kucuk boy patates kizartmasi
Yarim dilim pizza
1 kutu patlamis misir
Tamam tamaaam bulsam kocaman bir tas, kafami sokucam altinaoff hem de tarti gunu oncesinde hic olmadi bu
iyi süper o zaman canımm. senin geliş saatine kadar bekleriz tatlım ama sabah aç karnına tartılsan daha iyi olur. sabah tartılma şansın yok u?Iyı aksamlar arkadaslaarr esımn telnden yazyrm telım hıcsarj olmuyo malasef @erigim haklsn dıkkat etmye calscm ıns sagolasn tartı ıcn soyle bı sey solıcem tam olarak hbr verme sınırı nedr?ben ıns 1330 14 00 gbı yazabltm gec oluysa yınede ayarlrmkimyager1508 canım ewet aldm yenı pıl
Canımıns sabh tartlcm ama sabhları sanrm erkn kalkmannetkısı bılemıyrmcok sıs oluyrmo yuzden demstm ben oglene kadar bı sey yemem olmzsa atstrrm kıloyada etkı etmz ıns ama yınede her ohtmale karşı sabah da tartılırım ıyı geceleerrr cankızlaarriyi süper o zaman canımm. senin geliş saatine kadar bekleriz tatlım ama sabah aç karnına tartılsan daha iyi olur. sabah tartılma şansın yok u?
Ayyy okadar mi gercekten bende kendimi ekmek yemiyirum diye avutuyorummm yaaaİnsan duydukca mutlu olup sevke geliyor iyi sukur atlatmissiniz hastaligi
Kiz iki gundur ne bu bak mezuniniyete az kaldo hadi oyalanma artik
Yapta ye bizim de aklimiza sokup durmaesimin halasi cok guzel yapar immmm
Hayirlisi olsun canim esinde niye pizza soyluyo ki acaba
aksami guzel gecirmissin pilav tabak yerine kasik hesabi yaz ki bilelim iki kasik bi dlm ekmek cunkh
Ohh ohh ne guzel reglin ilk 4gunu sislik etkiliyor ama sonlara dogru pek etkilemiyor sabah cibildakac karina
Dogrudur basiyorlar yagi o yuzden ben is yerine rvden goturyrdum
Bi arkadas gecen esini anlatiyor en duygusalini buldum derken wn odununu secmisim dedi dusun iste
Ama esimin hakkini yemeyim ben raziyim rabbimde ondan razi olsun her konuda iyi ki var
bi kere benim hedef 58li seninki 70tabiki benden once mezun olcaksin tatlim ama ben bu boyla 158 70i hedeflersem olmaz
ahahah aynen yaa hep karsidan bekleemek olmaz ben bazen cok tuhaf oluyorum esimin surati aynen boyle oluyohamileyken esime bikere dedim ki coraplarinla evde gezme adam sok oldu ayaklarimi omzumami alim dmisti yeterki sarmak iste nefes almasina bile bi bahane bulurum o potansiyel var bende :))
gel bakim seninde ifadeni alim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?