Tebrikler canım :)Ayyy cok mutlu oldum bende sorrmaaaaa :)))))
uyuyorum canım diyetisyenede yemin ediyorum yapıyorum noldu anlamadım dedim. Endokrine yönlendirdi birde şok diyet yapacam 2 hafta yine veremezsem ayrıntılı tahlil yapacaklar ama büyük ihtimalle hızlı ver geri al metaboolizma yorulmuştur dedi. Diyetisyen yarın lan tahlillerime bakıp şok diyet yaptıracakAynen canimdudujan diyet listene uymuyormusun tatlim neden az veriyorsun pdem mi var
Sagoll canimmm :))Tebrikler canım :)
Eki Görüntüle 1727789
Tebrikler arkadaşlar:) Bu haftaki tatlı rekabetin galibi siz oldunuz. Sizinle yarışmak bizim için ekstra motivasyon sagladı, tesekkür ederiz
bencede ben baya bir durdum sporu artirinxa duzene girdiuyuyorum canım diyetisyenede yemin ediyorum yapıyorum noldu anlamadım dedim. Endokrine yönlendirdi birde şok diyet yapacam 2 hafta yine veremezsem ayrıntılı tahlil yapacaklar ama büyük ihtimalle hızlı ver geri al metaboolizma yorulmuştur dedi. Diyetisyen yarın lan tahlillerime bakıp şok diyet yaptıracak
Sagol canimm ya bende cok mutlu oldumm :))) ins boyke devam ederr hepimiz kurtuluruz kilolardannnnhira1994 tebrikler canım, çok iyi bi açılış yaptın :) ben de 50 leri bi görseydim iyi olacaktı :)
ben aldim eski kiloma döner dönmez listedeyim insallah
Aminnnnn yavrummm :))
Bilmiyorum canim ama bogazini tutmadan istersen yag cozucu ic etki etmezArkadaslar iyi aksamlar instagramda novatex cayi var cok reklami var alasim var ama esim inanma oyle seylere diyor deneyen oldumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?