Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen canim dudujan diyet listene uymuyormusun tatlim neden az veriyorsun pdem mi var
uyuyorum canım diyetisyenede yemin ediyorum yapıyorum noldu anlamadım dedim. Endokrine yönlendirdi birde şok diyet yapacam 2 hafta yine veremezsem ayrıntılı tahlil yapacaklar ama büyük ihtimalle hızlı ver geri al metaboolizma yorulmuştur dedi. Diyetisyen yarın lan tahlillerime bakıp şok diyet yaptıracak

Huu huuu kimse yokmu
Sabah
1 tane yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
2ck bal
Oglen
Yarim patatesli bazlama
Ayran
Muz
Aksam
1 tabak pırasa bir 1 kasik bulgur ve 1 kasik pirinc ile yaptim
3 tane ev tursusu salatalik
Turplu ve havuclu salata

bencede ben baya bir durdum sporu artirinxa duzene girdi

Sabah
1kk peynir
2yumurta
1dilim ekmek

Ara(farkli zamanlarda)
2kk incir tatlisi
Yesilcay
Biraz leblebi

Aksam
1alabalik
Salata
Corba
2kk incir tatlisi

Su:2lt
Spor:3mile leslie+5dk mekik

sabah 1 yumurta, 1kk peynir, 4 zeytin, 1dlm ekmek, 1çk pekmez
ara 1 Trabzon hurması
öğlen 1 yumurta, tost (2 ince dlm ekmek, incecik kaşar ve dört ince halka sucuk), domates, maydonoz
ara 1/3 yerli muz, 1 küçük elma
akşam 1 tabak lahana kapuska, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık mantar sote, 1 dlm ekmek
ara 1 mandalina veya yarım portakal yemeyi düşünüyorum

@erigim kaptanım cansutr 'nin 2 haftalık izni bitti. eğer kilo almadıysa bu hafta listede olmalı değil mi?
442. etapta 77.2 kg ile izne ayrılmış.
ben aldim eski kiloma döner dönmez listedeyim insallah ya cok fena bir uyku düzenim var cokk..dün gece 00:00 da uydum sonra 4 de uyandim 8 e kadar uyuyamadim 9.30 calar saat 11.30 annem sonucta kalktim..15 de yine uykum geldi 16 ya kadar uydum bu uyku düzensizligine ne yapacagimi bilmiyorum tavsiyesi olanlari dinlerim...
ki ben eskiden asla gecenin bir ortasinda uyanmazdim 3-4 saat sonra bir uyurr 6-8 saat uyanmadan uykumu alana kadar uyurdum eskiden

Arkadaslar iyi aksamlar instagramda novatex cayi var cok reklami var alasim var ama esim inanma oyle seylere diyor deneyen oldumu :)

Arkadaslar iyi aksamlar instagramda novatex cayi var cok reklami var alasim var ama esim inanma oyle seylere diyor deneyen oldumu :)
Bilmiyorum canim ama bogazini tutmadan istersen yag cozucu ic etki etmez

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 445. ETAP SONUC LİSTELERİ
18-25 Aralik 2015

TAKIM DERECELERİ

..................6.TAKIM %1,525

.................7. TAKIM % 1.128

....................5. TAKIM % 0.483

BİREYSEL DERECELER

6.takımdan...........................menesa........................... %3.57

10.Takımdan.....................Hira1994..........%3.0814555468

6.takımdan.....................elmasalyangozum.................%2,42

tebrikler hiracim[/QUOTE]

Kizlar bu hafta malum cok arti cikan vardi duzensiz zamanlar yasandi cocuklar hastaydi vs herseyi geride birakiyoruz
Katilimi olmayani kimse kusura bakmasin gonderecegim eski uyeymis yeni uyeymis fark etmez kimsede karsima gecip iste onceden boyleydi idare et demesin idare ettiklwrimiz teker teker sorumsuzca gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…