Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kaptan hakli oylama yapip geri getirdiklerimiz bile gitti ilk 3 den cikmayan bir takimdik aslinda kis üzerime coktu sanirim.

Kızlar ben de geçen hafta izne ayrılmak istemiştim aslında ama yeni üye olduğum için ayrılamadım. Çocukların durumundan dolayı son zamanlarda çok aktif olamıyorum, bundan sonra da bunun garantisi yok. Bu hafta artı da çıkınca kendimi size karşı daha sorumlu hissettim, kimsenin hakkına girmeden ve işin suyunu çıkarmadan size veda etmek istiyorum. Bundan sonra diyetime kendim devam edeceğim, umarım hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavuşuruz. Sizi çok sevdim, herşey için teşekkürler, kendinize iyi bakın....

Kaptan hakli oylama yapip geri getirdiklerimiz bile gitti ilk 3 den cikmayan bir takimdik aslinda kis üzerime coktu sanirim.
Malesef canim
canim cocuk durumlsrini istosna tuttum aslinda katilimin iyi ama kendim yaparim diyetimi bozmam dersen de sen bilirsin

Selam Kizlar nasilsiniz? Biz arkadaşlarla h.sonu kacamagi yaptik. Kocaeli yuvacik barajina geldik. Bu gece burada kalip yarin sabah donucez kismete. Onun icin bugün yarin çok aktif olamayabilirim. Ama arada da ugrarim.

[/QUOTE]
Tesekkur ederim canimmm benim :)))

gitmesen olmaz mı KraliceElsa bence yeterli giriyorsun en azından benden fazla motivasyon sağlıyor yorumların grupta bence bir daha düşün

hira1994 tebrikler cnm takimin gururusun KraliceElsa iyi düsün kendin birakirsan bildigim kadariyla 6 ay yarisamiyorsun baska takimda olsan dahi..ne güzel adapte olup takimimiza uyum saglamistin bence ziyan etme...ama illa gidecem dersen birsey diyemem...gidecgim diyenler yada hevesi kalmayanlar zaten gidiyor olan benim klavyeme oluyor

Selam Kizlar nasilsiniz? Biz arkadaşlarla h.sonu kacamagi yaptik. Kocaeli yuvacik barajina geldik. Bu gece burada kalip yarin sabah donucez kismete. Onun icin bugün yarin çok aktif olamayabilirim. Ama arada da ugrarim.
Çok iyi yapmışsın canım, benim de o kadar ihtiyacım varki dinlenmeye ama fırsatım yok sen tadını çıkar

Bugün oğlum biraz daha iyi çok şükür. Perişan olduk ikimiz de kaç gündür.
Bugünkü menüm :
Sabah : 1 fincan çay, 5 zeytin, biraz zeytinyağı ve 2 dilim ekmek
Öğle : 1 fincan çay, 2 tane lokum
Akşam : küçük balık ekmek, salata, 2 çatal fasulye kavurması

Taselkur eserim canimmm :**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…