Kaptan hakli oylama yapip geri getirdiklerimiz bile gittiKizlar bu hafta malum cok arti cikan vardi duzensiz zamanlar yasandi cocuklar hastaydi vs herseyi geride birakiyoruz
Katilimi olmayani kimse kusura bakmasin gonderecegim eski uyeymis yeni uyeymis fark etmez kimsede karsima gecip iste onceden boyleydi idare et demesin idare ettiklwrimiz teker teker sorumsuzca gittiler
Malesef canimKaptan hakli oylama yapip geri getirdiklerimiz bile gittiilk 3 den cikmayan bir takimdik aslinda kis üzerime coktu sanirim.
canim cocuk durumlsrini istosna tuttum aslinda katilimin iyi ama kendim yaparim diyetimi bozmam dersen de sen bilirsinKızlar ben de geçen hafta izne ayrılmak istemiştim aslında ama yeni üye olduğum için ayrılamadım. Çocukların durumundan dolayı son zamanlarda çok aktif olamıyorum, bundan sonra da bunun garantisi yok. Bu hafta artı da çıkınca kendimi size karşı daha sorumlu hissettim, kimsenin hakkına girmeden ve işin suyunu çıkarmadan size veda etmek istiyorum. Bundan sonra diyetime kendim devam edeceğim, umarım hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavuşuruz. Sizi çok sevdim, herşey için teşekkürler, kendinize iyi bakın....
Oy ne guzel keyfini cikar tatlim degisiklik olurSelam Kizlar nasilsiniz? Biz arkadaşlarla h.sonu kacamagi yaptik. Kocaeli yuvacik barajina geldik. Bu gece burada kalip yarin sabah donucez kismete. Onun icin bugün yarin çok aktif olamayabilirim. Ama arada da ugrarim.
Sen keyfine bakSelam Kizlar nasilsiniz? Biz arkadaşlarla h.sonu kacamagi yaptik. Kocaeli yuvacik barajina geldik. Bu gece burada kalip yarin sabah donucez kismete. Onun icin bugün yarin çok aktif olamayabilirim. Ama arada da ugrarim.
8 tane var
[/QUOTE]Bilmiyorum canim ama bogazini tutmadan istersen yag cozucu ic etki etmez
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 445. ETAP SONUC LİSTELERİ
18-25 Aralik 2015
tebrikler hiracim
TAKIM DERECELERİ
..................6.TAKIM %1,525
.................7. TAKIM % 1.128
....................5. TAKIM % 0.483
BİREYSEL DERECELER
6.takımdan...........................menesa........................... %3.57
10.Takımdan.....................Hira1994..........%3.0814555468
6.takımdan.....................elmasalyangozum.................%2,42
Tesekkur ederim canimmm benim hizlica gitsin kilolar :)
Kızlar ben de geçen hafta izne ayrılmak istemiştim aslında ama yeni üye olduğum için ayrılamadım. Çocukların durumundan dolayı son zamanlarda çok aktif olamıyorum, bundan sonra da bunun garantisi yok. Bu hafta artı da çıkınca kendimi size karşı daha sorumlu hissettim, kimsenin hakkına girmeden ve işin suyunu çıkarmadan size veda etmek istiyorum. Bundan sonra diyetime kendim devam edeceğim, umarım hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavuşuruz. Sizi çok sevdim, herşey için teşekkürler, kendinize iyi bakın....
Çok iyi yapmışsın canım, benim de o kadar ihtiyacım varki dinlenmeye ama fırsatım yokSelam Kizlar nasilsiniz? Biz arkadaşlarla h.sonu kacamagi yaptik. Kocaeli yuvacik barajina geldik. Bu gece burada kalip yarin sabah donucez kismete. Onun icin bugün yarin çok aktif olamayabilirim. Ama arada da ugrarim.
Ay valla cok sevindim bende ins boyke devam eder :))
Taselkur eserim canimmm :**hira1994 tebrikler cnm takimin gururusun KraliceElsa iyi düsün kendin birakirsan bildigim kadariyla 6 ay yarisamiyorsun baska takimda olsan dahi..ne güzel adapte olup takimimiza uyum saglamistin bence ziyan etme...ama illa gidecem dersen birsey diyemem...gidecgim diyenler yada hevesi kalmayanlar zaten gidiyor olan benim klavyeme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?