Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menumm
Sabah
Tavada yumurta
Zeytin peynir
Domates
1 kasik bal
1 barday cay
Oglen yok
Aksam
1 tabak pirasa yemegi
Biraz yesillikbiraz yogurt
2 adet salatalik tursusu (ev) unuttum oglen bi isirik cikolatali gofrett :))

günaydın bayanlar ben dün de nişandaydım bir bitmedi nişan düğün falan Sonunda tartı yerinden oynadı çok mutluyum :)

bencede ben baya bir durdum sporu artirinxa duzene girdi
Ben bugün -1 gördüm çok mutluyum :)
Perşembe tartılıp cuma bildirecez demi canım.

Kızlar bende dün hep böyleydi bugün başka pc den girdim düzeldi ama benim o pc de mi hata vardı anlamadım.Artık masa üstünden gireyim bari.

Eklentiler

• hata.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar metabolizma düzeni için artık erken kalkacam ama pazar pazar da sabah 6:30 kalkmak zor geldi.
Sabah uyandım 6 adet kuru kayısı+1 bardak ılık su içtim.
Sabah 9a doğru kırmızı ve yeşil biberi bol yağsız menemen yapıp pul biber atıp bir adet haşlanmış yumurta yicem.
Ara öğün: kivi+1 bardak süt
Öğlen tavuklu sandviç+ 1 bardak ayran
Ara öğün:2 adet galeta+30 gram peynir
Akşam:brokoli+karnıbahar+havuçlu salata

Metabolizma hızlandırsın diye bu yemeklere pul biber ekleyip bol bol portakal çiçekli beyaz çay içecem. Erkenden yazdım belki demek isteyen olur diye.
Şimdi yürüyüşe çıkacam çok soğuk ama kalın kalın giyinecem. Hem evde ekmek yok ekmekte alırım.Öğlene görüşürüz kızlar.

ilk videonin sarkisi fena degil ama özellikle klipteki vücütler hos oldugu icin paylasmak istedim

40 yilin basi gezmelere gittim noel kermesine sehir merkezine iyikide cikmisim arkadas saolsun.
Videolari acamadim cunku kuzi uyuyor :/ iyi etmissij sosyallesmekte is okul ev arasi cildirir insan
günaydın bayanlar ben dün de nişandaydım bir bitmedi nişan düğün falan Sonunda tartı yerinden oynadı çok mutluyum :)

Ben bugün -1 gördüm çok mutluyum :)

Perşembe tartılıp cuma bildirecez demi canım.

Kızlar bende dün hep böyleydi bugün başka pc den girdim düzeldi ama benim o pc de mi hata vardı anlamadım.Artık masa üstünden gireyim bari.

Gunaydin tatlim basladimi bitmez o nisanlar dugunler
Demek ki cuma gec kalktigin icin odem vardi
Hayir canim persembe tartilip bildireceksiniz
Günaydın kızlar
gunaydin tatlim

Bugun
Sabah
1dlm ekmek
1.5 yumurta
60g peynir
5zeytin

Ara
Kahve
3hosbes

Aksam(17:00)
2dilim firinda kabak mucver

Misafirlige gittik cay ictik iki isirikta patatesli borek
Su:2lt spor:2*3mile leslie

gayet iyisin kaptan hosbesi yalniz cikartsan daha iyi olacak....ha bu ara artik duraklamaya gelene kadar karataya paydos cünkü fazla pratik degil...yine sekeri ekmegi kisitli tutacagim...kilo vermem durdugunda..2 hafta kirsch sonrada karatay yapmayi düsünüyorum..hedef kiloya kadar...bakalim ona ne zaman kavusacagiz

Herkese gunaydiiin
Geri aldim, herkese iyi ogleden sonralaaaar
Biz dun coooook uzun bir aradan sonra ezosu annemle birakip, arkadaslarimizla disariya ciktik
Dunki menumu yazm:yirum cunki firca yiyecegimi biliyorum ama inanin mezelerin hep en az yagli ve daha cok yogurtlu olanlarindan aldim . Ama tabii birer catal alsam da azicik fazla kacirmis olabilirimbu hafta ici telefi edecegim, soz

Bu diyetisyenin verdigi sok diyet mi?
Portakal cicekli beyaz cay ne yav, nerden buldun ki onu, ilk kez duydum

Aaaa nereyeee, bize o guzel siirleri, sarki sozlerini kim yazacak
Hakikaten, gitme yaa..

kirsch neyki acaba allahim ne kadar cok cesit diyet var isin ozu belli yediginden cok hareket etmek

E Etabiti persembe yediklerin ywtmedimi dunde goturmussun ihhh bugunde ben 6tane hosbes yedim ya su abur cubur kutusunu yukari kaldiriyim zaten ufak tefegim uzanamam boylece

Sandalyeye cikar yetisirsin
Abur cuburu hic almamak lazim ama bizim evde de bir hosbes canavari var adam kendinden geciyor yerken
Bak kendime ceza verdim, simdi mutfak tezgahinda kicaman bir kek duruyor ama, yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…