Hayirdir kimseler yok
Ben bugün -1 gördüm çok mutluyum :)bencede ben baya bir durdum sporu artirinxa duzene girdi
Perşembe tartılıp cuma bildirecez demi canım.Duyduk duymadik demeyin
@masalimsii @judieecansutr @kimyager1508 @KraliceElsa Puffer hira1994 dudujan @elfkkk Kanguru_ E Etabiti
Kizlar bu hafta bildirim oy cojlugu ile persembe gunu yapilacak yeni yil nedeni ile malum cuma tartida herkes arti cikar yoksa persembe sabahtan tartilmayi kimse unutmasin lutfen
Videolari acamadim cunku kuzi uyuyor :/ iyi etmissij sosyallesmekte is okul ev arasi cildirir insan
ilk videonin sarkisi fena degilama özellikle klipteki vücütler hos oldugu icin paylasmak istedim
40 yilin basi gezmelere gittimnoel kermesine sehir merkezine iyikide cikmisim arkadas saolsun.
günaydın bayanlar ben dün de nişandaydım bir bitmedi nişan düğün falanSonunda tartı yerinden oynadı çok mutluyum :)
Ben bugün -1 gördüm çok mutluyum :)
Perşembe tartılıp cuma bildirecez demi canım.
Kızlar bende dün hep böyleydi bugün başka pc den girdim düzeldi ama benim o pc de mi hata vardı anlamadım.Artık masa üstünden gireyim bari.
Gunaydin tatlim basladimi bitmez o nisanlar dugunlerKızlar metabolizma düzeni için artık erken kalkacam ama pazar pazar da sabah 6:30 kalkmak zor geldi.
Sabah uyandım 6 adet kuru kayısı+1 bardak ılık su içtim.
Sabah 9a doğru kırmızı ve yeşil biberi bol yağsız menemen yapıp pul biber atıp bir adet haşlanmış yumurta yicem.
Ara öğün: kivi+1 bardak süt
Öğlen tavuklu sandviç+ 1 bardak ayran
Ara öğün:2 adet galeta+30 gram peynir
Akşam:brokoli+karnıbahar+havuçlu salata
Metabolizma hızlandırsın diye bu yemeklere pul biber ekleyip bol bol portakal çiçekli beyaz çay içecem. Erkenden yazdım belki demek isteyen olur diye.
Şimdi yürüyüşe çıkacam çok soğuk ama kalın kalın giyinecem. Hem evde ekmek yok ekmekte alırım.Öğlene görüşürüz kızlar.
gunaydin tatlimGünaydın kızlar
Bugun
Sabah
1dlm ekmek
1.5 yumurta
60g peynir
5zeytin
Ara
Kahve
3hosbes
Aksam(17:00)
2dilim firinda kabak mucver
Misafirlige gittik cay ictik iki isirikta patatesli borek
Su:2lt spor:2*3mile leslie
Bu diyetisyenin verdigi sok diyet mi?Kızlar metabolizma düzeni için artık erken kalkacam ama pazar pazar da sabah 6:30 kalkmak zor geldi.
Sabah uyandım 6 adet kuru kayısı+1 bardak ılık su içtim.
Sabah 9a doğru kırmızı ve yeşil biberi bol yağsız menemen yapıp pul biber atıp bir adet haşlanmış yumurta yicem.
Ara öğün: kivi+1 bardak süt
Öğlen tavuklu sandviç+ 1 bardak ayran
Ara öğün:2 adet galeta+30 gram peynir
Akşam:brokoli+karnıbahar+havuçlu salata
Metabolizma hızlandırsın diye bu yemeklere pul biber ekleyip bol bol portakal çiçekli beyaz çay içecem. Erkenden yazdım belki demek isteyen olur diye.
Şimdi yürüyüşe çıkacam çok soğuk ama kalın kalın giyinecem. Hem evde ekmek yok ekmekte alırım.Öğlene görüşürüz kızlar.
Aaaa nereyeee, bize o guzel siirleri, sarki sozlerini kim yazacakKızlar ben de geçen hafta izne ayrılmak istemiştim aslında ama yeni üye olduğum için ayrılamadım. Çocukların durumundan dolayı son zamanlarda çok aktif olamıyorum, bundan sonra da bunun garantisi yok. Bu hafta artı da çıkınca kendimi size karşı daha sorumlu hissettim, kimsenin hakkına girmeden ve işin suyunu çıkarmadan size veda etmek istiyorum. Bundan sonra diyetime kendim devam edeceğim, umarım hepimiz istediğimiz kilolara bir an önce kavuşuruz. Sizi çok sevdim, herşey için teşekkürler, kendinize iyi bakın....
kirsch neyki acaba allahim ne kadar cok cesit diyet var isin ozu belli yediginden cok hareket etmekgayet iyisin kaptan hosbesi yalniz cikartsan daha iyi olacak....ha bu ara artik duraklamaya gelene kadar karataya paydos cünkü fazla pratik degil...yine sekeri ekmegi kisitli tutacagim...kilo vermem durdugunda..2 hafta kirsch sonrada karatay yapmayi düsünüyorum..hedef kiloya kadar...bakalim ona ne zaman kavusacagiz
Sandalyeye cikar yetisirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?