7 bardak su içildi akşama 12ye tamamlanacakSular ne kadar içildi yeşil çaylsr içiliyormu huuuuu
Olsum cnm ödeme yatkın bir vücudun var demekki adet dönemim yaklaşıyor demiştin onunda etkisi vardır.Diyetisyen kontrolüm vardı yağdan kilo kaybım varmış ama regl döneminden ötürü vücudum su tutmuş yine o yüzden tartıya pek yansımamış durum
7 bardak su içildi akşama 12ye tamamlanacak
2 kupa yeşil çay içildi ikindide beyaz çay içicem
Olsum cnm ödeme yatkın bir vücudun var demekki adet dönemim yaklaşıyor demiştin onunda etkisi vardır.
Ohh cok şükür regli oldum valla üzerimden çok büyük stres gitti kızlar. Bugün artık eşime test al demiştim çok şükür gerek kalmadı.
Diyetisyen kontrolüm vardı yağdan kilo kaybım varmış ama regl döneminden ötürü vücudum su tutmuş yine o yüzden tartıya pek yansımamış durum
Gözün aydın canım.Ohh cok şükür regli oldum valla üzerimden çok büyük stres gitti kızlar. Bugün artık eşime test al demiştim çok şükür gerek kalmadı.
Evet evdeki tartımda da eksideyim yine yarışmada olumsuz etkilemeyecek. Kendimi iyi hissediyorum bu çok güzel.Diyetisyene gittiğim sırada bu durumu çok yaşadım tartıda fazla çıkmak ama kilo vermiş olmak karışık gibi gelsede güzel bir şey ama önemli olan yağdan kilo vermen tartı bu noktada çokda önemli değil sen eksidesin bu hafta
Evet hemen onu sordu zaten analiz sonucnu görünce. Sancılarım başladı bile eli kulağındadır7 bardak su içildi akşama 12ye tamamlanacak
2 kupa yeşil çay içildi ikindide beyaz çay içicem
Olsum cnm ödeme yatkın bir vücudun var demekki adet dönemim yaklaşıyor demiştin onunda etkisi vardır.
Su 2 litre icmisimdir yeşilçay da eve gidince icicem inşallahSular ne kadar içildi yeşil çaylsr içiliyormu huuuuu
Su 2 litre icmisimdir yeşilçay da eve gidince icicem inşallah
Eski aeben nerede diyet konusunda aylinim. O yüzden gelemiyorum.Aebenim canıımm sadece uğradın mı,yoksa temelli mi geldin?
Evet haklısın canım,ama eskisi kadar yapmıyorum.Eskiden her cuma, sabahlara kadar pasta puaça... yapardım.Şimdi ne isrerlerse onu yapıyorum
İyi geceler hepinize
Eski aeben nerede diyet konusunda aylinim. O yüzden gelemiyorum.
Hey gidi eski günler
Gerçekten de hey gidi eski günler buraua ilk geldiğimde desteğiniz çok önemliydi görmeden tanımadan sevmiştim seniyasom7272 yi gezegenfeza yı moni yi gerçekten o günler çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?