Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

geçmiş olsun canım

sag ol monicim uzun sure discideyim gibi görünüyor
taam canımm ama lütfen burdan kopma yoksa kilo alırsın

elimden geldigi kadar burda olcam canim

valla ben bunca zaman boyle estirilmis liste gormedim imza attik tarihe gectik bence
Geçmiş olsun canım

sag ol gezocan

İyi tatiller canım dinlenmeyi fazlasıyla hak ettin

gunaydin kizceler

gecen hafta esip gurlemisiz masallah cok cok sevindimmm

sara_28 moni Aylin42Konya bireyselde esmissiniz hepinizi çok tebrik ederim harikasiniz masallah

Teşekkür ederim canım

Cuma 72.2 bugün 73,4 bu nasıl oluyor anlamıyorum yediklerim bile aynı off kahvaltıdan sonra tartıldım .............

Sabah lavaboya gittikten sonra aç karnına ve en ince kıyafetlerinle tartılırsan en doğru sonuca öyle ulaşırsın canım sen kahvaltını yaptıktan sonra tartılmışsın bu doğru sonucu vermez neyse cumaya eksi gel önemli olan o

Son düzenleme:
Benim hedefimde düz 70 olsun allahımın izni ile ulaşırım inş gönlümden daha fazlasını koymak geçiyor ama az olsun benim olsun mutlu olayım

Cuma 72.2 bugün 73,4 bu nasıl oluyor anlamıyorum yediklerim bile aynı off kahvaltıdan sonra tartıldım .............
Canım kahvaltı sana büyük ihtimal en az 1 kilo artı koymuştur yediğin içtiğin ile. Sabah ac karna mümkünse wc sonrası iç çamaşırların ile tartılırsan doğru sonuca ulaşırsın. Hatta sabah kalkar kalmaz tartılmıyorum bi 20 dk yarım saat bekliyorum ben üzeirmdeki şişlik insin diye neredeyse yarım kilo fark ediyor sabah kalkınca şiş oluyorum

hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…