Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yatalı 2 saati geçti, ben hala mutfakta neyi nereye koyacağım diye uyuyamadım
Kendini çok hirpaliyosun. Gerek var mı bu kadar düşünemeye kendini yormaya. Bence yok sonuçta istedigin kadar hesap yap istediğin kadar kurgula herşeyi yine de eksik bulacaksin mutlaka. Evdeki hesap çarşıya uymaz hesabı seninki bosveeeerrr dünya malı için değmez

günaydın

hadi bugün 0 kaçamak bir güne niyet ediyoruz takım. Haberiniz olsun

yok öyle her gün her gün bir çatal tatlı, beş kaşık pilav , makarna. Kaçamak yaparak vakit kaybediyoruz, hedefe ulaşacağımız zaman uzuyor. Bugün kimse kaçamak yapmıyor bir de sporunu kesinlikle ama kesinlikle yapıyor.Hadi bakiimm göreyim sizi koçyiğitlerim.gazanız mübarek olsun

Bukadar kafaya taktigina değecek bişey mi sence bu mutfak vs tadilat isi yaa boş yere kendini yıpratıyorsun. Dünya malı sonuçta dünyada kalıyor. Ne farkeder neyin nerde olduğu seni uykundan edecek kadar.
Inan aynısını kendime çok söylüyorum
Şimdiki oturduğum ev plan olarak çok güzel ve büyüklüğü gayet iyi.
Gideceğim ev daha küçük ve herşey kullanışlı ve düzenli olsun ki taşındığıma pişman olmayım diyorum.
Uğraşacak bişey olmayınca bende buna kafa yoruyorum.
Çok şükür halimize, Allah başka dert vermesin

Aynen ama gönül iyisi olsun, kullanışlı olsun istiyor, susmuyor meret

Insallah ben bugün niyet ettim sıfır hatasız bir güne kilo verdigimi hissediyorum ve bu beni mutlu ediyor

Kızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
Bende bu hafta artı çıkacağım diye korkuyorum. Ilk hedefim 3 beyazdan tamamen uzaklaşmak olacak sanırım ve suyu çok az tuketiyorum bu ara. onuda minimum 2 litrede tutmayı planlıyorum veee spor şart oldu ama vakit bulamıyorum

Kızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
1.5 litre su 1 kirmizi elma 1 kabuk tarcin
Bunlari 10 dk kaynat 10 dk dinlendir süz
ilik yada soğuk içebilirsin
Ödem atmaya yarıyor.

Bugün portakallı kurabiye yapmak istiyorum

Bugun menünü sabırsızlıkla bekliyor olacağım bilesin obezim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…