Kendini çok hirpaliyosun. Gerek var mı bu kadar düşünemeye kendini yormaya. Bence yok sonuçta istedigin kadar hesap yap istediğin kadar kurgula herşeyi yine de eksik bulacaksin mutlaka. Evdeki hesap çarşıya uymaz hesabı seninki bosveeeerrr dünya malı için değmezYatalı 2 saati geçti, ben hala mutfakta neyi nereye koyacağım diye uyuyamadım
niye takıma uyum sağlamıyorsun sara??Bende yok
❤❤❤Sakız çiğnemiş olabilirim
Inan aynısını kendime çok söylüyorumBukadar kafaya taktigina değecek bişey mi sence bu mutfak vs tadilat isi yaa boş yere kendini yıpratıyorsun. Dünya malı sonuçta dünyada kalıyor. Ne farkeder neyin nerde olduğu seni uykundan edecek kadar.
Sağol canımTeşekkür ederim canım sagol dikkate alıcam
Bende hariç
Allah kolaylık versin inşallah takma kafaya herşey oluyor bitiyor sen kafaya taktıgınla kalacaksın yorma beynini
Aynen ama gönül iyisi olsun, kullanışlı olsun istiyor, susmuyor meretKendini çok hirpaliyosun. Gerek var mı bu kadar düşünemeye kendini yormaya. Bence yok sonuçta istedigin kadar hesap yap istediğin kadar kurgula herşeyi yine de eksik bulacaksin mutlaka. Evdeki hesap çarşıya uymaz hesabı seninki bosveeeerrr dünya malı için değmez
Insallah ben bugün niyet ettim sıfır hatasız bir güne kilo verdigimi hissediyorum ve bu beni mutlu ediyorgünaydın
hadi bugün 0 kaçamak bir güne niyet ediyoruz takım. Haberiniz olsun
yok öyle her gün her gün bir çatal tatlı, beş kaşık pilav , makarna. Kaçamak yaparak vakit kaybediyoruz, hedefe ulaşacağımız zaman uzuyor. Bugün kimse kaçamak yapmıyor bir de sporunu kesinlikle ama kesinlikle yapıyor.Hadi bakiimm göreyim sizi koçyiğitlerim.gazanız mübarek olsun
Bende bu hafta artı çıkacağım diye korkuyorum. Ilk hedefim 3 beyazdan tamamen uzaklaşmak olacak sanırım ve suyu çok az tuketiyorum bu ara. onuda minimum 2 litrede tutmayı planlıyorum veee spor şart oldu ama vakit bulamıyorumKızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
1.5 litre su 1 kirmizi elma 1 kabuk tarcinKızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
Bugün portakallı kurabiye yapmak istiyorumgünaydın
yok öyle her gün her gün bir çatal tatlı, beş kaşık pilav , makarna. Kaçamak yaparak vakit kaybediyoruz, hedefe ulaşacağımız zaman uzuyor. Bugün kimse kaçamak yapmıyor bir de sporunu kesinlikle ama kesinlikle yapıyor.Hadi bakiimm göreyim sizi koçyiğitlerim.gazanız mübarek olsun
Bugun menünü sabırsızlıkla bekliyor olacağım bilesin obezimgünaydın
Bir iki günlük detosklar olabilir.Kızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?