- 7 Mart 2011
- 7.387
- 8.066
- 398
- 36
he he..biz de inandıkMerhabalar, keyiflrr nasıl?
Ben geldim, menüsüz günlerim kaçamaklarla dolu ve adet haftam güzel iştahım var
Bir gecede 1,5 kg artı gördüm tartıda dedim noluyoruz şş
Ben bir haftadır iyi gidiyordum özellikle akşam hiçbirsey yemiyordum bugün bozuldukızlar ben sabah çok kararlı oluyorum ama öğleden sonra cozutuyorumama bugün sabahtan cozuttum
24 kasım menüm
sabah: iki dilim pizza ekmek( ekmeğin üzerine kaşar, sucuk vs.) Peynir, zeytin, domates, salatalık, bir turp
ara: bir dilim baklava
öğle: ıspanak, bir dilim fırın makarna
ara: bir ayva
akşam: ıspanak, yoğurt
ara: bir dilim kete
su:1.5 litre
spor: 7 bin adım
olsun, yarın sabah kaldığın yerden devam etBen bir haftadır iyi gidiyordum özellikle akşam hiçbirsey yemiyordum bugün bozuldu
Insallah devam etmeliyim devam edecegimolsun, yarın sabah kaldığın yerden devam et
Bugün herkes kaçamak mi yapmış neyalnız bugün ne yemişiz yamaşallah herkesin menüde bir tatlı var ben de dahil
vallahi güzel yemişiz
valla öyle görünüyorBugün herkes kaçamak mi yapmış ne
tatlıyı unutmaaAnlaşılan bugün fasulye ve gözleme günü
Çikolata yedim geldim yenicevalla öyle görünüyor
tatlıyı unutmaa
dökülün bakalım dökülün.ben sizin ciğerinizi bilirimÇikolata yedim geldim yenicebeynim sulandı zaar
Bu sessizlik hayra alamet değil tatlıya alamet diyosunbakgezegenfeza bugün tatlı yemedim desin köprüye giderim. Bu sessizlik bi yerlerde bişeyler yiyorum sessizliği
Obezim kendini motive edecek bireyler yapmalısın. Kendine uygun bir liste VS bulki uymak zorunda hisset kendini.kızlar ben sabah çok kararlı oluyorum ama öğleden sonra cozutuyorumama bugün sabahtan cozuttum
24 kasım menüm
sabah: iki dilim pizza ekmek( ekmeğin üzerine kaşar, sucuk vs.) Peynir, zeytin, domates, salatalık, bir turp
ara: bir dilim baklava
öğle: ıspanak, bir dilim fırın makarna
ara: bir ayva
akşam: ıspanak, yoğurt
ara: bir dilim kete
su:1.5 litre
spor: 7 bin adım
kişi kendinden bilir işi demişlerBu sessizlik hayra alamet değil tatlıya alamet diyosunhep böyle mi olur yani sessizken tatlılar löp löp gider mi gezegenfeza da
tamam. Listemi tekrar yapıştırıyorum buzdolabına. Yoksa boşuna kürek çekiyorum.Obezim kendini motive edecek bireyler yapmalısın. Kendine uygun bir liste VS bulki uymak zorunda hisset kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?