çok sevindim canım, çok geçmiş olsunselam kizcelerim herkes iyi insallah
dun babam sonunda hastaneden eve cikti çok sukur evde devam ediyor tedavisi. solunum cihazi aldik eve kotu hissederse acil bi durum olursa kullancak. hastaneye gidip gelecek kontrollere falan 3-4 aya duzelirmis tamamen insallah
çok geçmiş olsun canım bizde seni özledikÜst üste aksilikler telailar giremedim vertigo oldum şimdi de bilekte sinir sıkışması cok şükür bu günümüze hepinizi cok özledim
Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
hayırrrr, cuma günü yapBugün portakallı kurabiye yapmak istiyorum
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | + | + | +50 | +50 | ||
| +50 | - | + | - | +240 | ||
| +135 | +40 | +100 | +175 | +170 | ||
| + | + | + | + | + | ||
@Baby Cat | + | + | +275 | - | - | ||
| +5 | +10 | + | + | + | ||
| - | + | - | +190 | +70 | ||
E EDMLM | + | + | + | + | + | ||
G Gazetekolik | m | +280 | +280 | - | +265 | ||
| m | m | m 180 | + | +100 | ||
| + | +180 | - | - | - | ||
| - | - | - | - | +40 | ||
S Star4734 | - | - | - | - | - | ||
@ikizanasi | +240 | +120 | +150 | +90 | + | ||
| - | - | +240 | - | - | ||
@Ekrl | m | m | m | m | +120 | ||
canım güzel sebze çorbaları yapabilirsin, yanında 1 kase yoğurtla yiyebilirsin öğünlerinde.Kızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
dedi ve regl oldugünaydın
hadi bugün 0 kaçamak bir güne niyet ediyoruz takım. Haberiniz olsun
yok öyle her gün her gün bir çatal tatlı, beş kaşık pilav , makarna. Kaçamak yaparak vakit kaybediyoruz, hedefe ulaşacağımız zaman uzuyor. Bugün kimse kaçamak yapmıyor bir de sporunu kesinlikle ama kesinlikle yapıyor.Hadi bakiimm göreyim sizi koçyiğitlerim.gazanız mübarek olsun
haydaaaBugün portakallı kurabiye yapmak istiyorum
bekle beni şekerimBugun menünü sabırsızlıkla bekliyor olacağım bilesin obezim
moni kuşum senin nasıl gidiyor?? Hiç gelip yazmıyorsun merak ediyoruz. Yine detoksla mı devam ediyorsun? Kontrollerin cumaydı değil mi
BendeBugün portakallı kurabiye yapmak istiyorum
Hadi gözün aydın olsundedi ve regl oldu
ya bu kadar mı olur, sen dur dur üç ay sonra tam takımı tam gaz motive ettiğin gün regl ol
son verdiği detoksu kendime uyarlıyıp yapıyorum bu hafta, bakalım. yani pişirdiğim sebze yemeğinden yiyorum listede olmamasına rağmen gibi. evet cuma sabahları kontrollerim, online olarak yazışıyoruz. akşamları yeme atağı yaşıyorum onu aşmaya çalışıyorum.haydaaatatlı günü geçti onu dün yiyecektin. Bugün şeker yasak, artık hafta sonuna ..
bekle beni şekerim
moni kuşum senin nasıl gidiyor?? Hiç gelip yazmıyorsun merak ediyoruz. Yine detoksla mı devam ediyorsun? Kontrollerin cumaydı değil mi
Olsun sen regl ol da biz dereceye girmesek te olur caniiiiimmmmdedi ve regl oldu
ya bu kadar mı olur, sen dur dur üç ay sonra tam takımı tam gaz motive ettiğin gün regl ol
Cıs cısss oyle şeylerBende
Hem portakallı, hem elmalı canım istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?