Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

çok sevindim canım, çok geçmiş olsun

kızçelerim menülerde diyet dışı şeyler bolca gördüm, aebenim gerekli uıyarıları yapmış zaten, dikkate alın, menülerinizin yorumlanması size büyük nimet
malum bugün çarşamba ve cumaya 2 günümüz kaldı yani bu ne demek telafi edebiliriz, etmeliyiz
lütfen hepimiz azami dikkat edelim ve cuma günü güzel sonuçlar alalım.

Kızlar ya ben bu hafta istediğim gibi eksi görmüyorum. Yarına şöyle beni eritecek motivasyonumu yükseltecek bir tarifiniz var mı?
canım güzel sebze çorbaları yapabilirsin, yanında 1 kase yoğurtla yiyebilirsin öğünlerinde.
sebze ne varsa koy mesela içine sonra blender.
patates, havuç, şehriye ve bakliyatsız

benim yaptığım bir çorba örnek olsun mesela:

brokoli
enginar
kereviz
kabak
soğan
sarımsak
karabiber
zencefil
zerdeçal
kırmızı biber
az tuz
nane
zeytinyağı

hepsini koy bi tencereye pişir blender

çorbalarınızı unsuz ve kremasız yapın kızçeler

dedi ve regl oldu

ya bu kadar mı olur, sen dur dur üç ay sonra tam takımı tam gaz motive ettiğin gün regl ol

Bugün portakallı kurabiye yapmak istiyorum
haydaaatatlı günü geçti onu dün yiyecektin. Bugün şeker yasak, artık hafta sonuna ..
Bugun menünü sabırsızlıkla bekliyor olacağım bilesin obezim
bekle beni şekerim
moni kuşum senin nasıl gidiyor?? Hiç gelip yazmıyorsun merak ediyoruz. Yine detoksla mı devam ediyorsun? Kontrollerin cumaydı değil mi

son verdiği detoksu kendime uyarlıyıp yapıyorum bu hafta, bakalım. yani pişirdiğim sebze yemeğinden yiyorum listede olmamasına rağmen gibi. evet cuma sabahları kontrollerim, online olarak yazışıyoruz. akşamları yeme atağı yaşıyorum onu aşmaya çalışıyorum.
yazmıyorum çünkü örnek alınacak menüler değil, detoks tarzı hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…